Uvijek treba vjerovati da ima nade za bolje.
Page 1 of 1
Uvijek treba vjerovati da ima nade za bolje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bravo-natasa-bozic-reporterka-izvrsno-reagirala-na-ustaske-povike-iza-sebe-tijekom-javljanja-uzivo/834817.aspx
No, ako ostanemo po strani i ne podržimo ih, njihov jasan stav neće značiti ništa...Baš ništa.
No, ako ostanemo po strani i ne podržimo ih, njihov jasan stav neće značiti ništa...Baš ništa.
Guest- Guest
Re: Uvijek treba vjerovati da ima nade za bolje.
A pjevala se čak i "Oj hrvatska mati"...buahahahaha...a retardiranih li novinara danas...
Last edited by jasambrend on 7/8/2015, 08:49; edited 1 time in total (Reason for editing : m)
darth_vader-
2014-04-17
Kolega potpuno ste u pravu...ako ostanemo postrani i ne podržimo te ljude za cirka 5 godina nećemo smjeti ni Lijepu našu pjevati...
Last edited by jasambrend on 7/8/2015, 08:50; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
darth_vader-
2014-04-17
Zašto je retardirana, što je reagirala na ono što je čula iza sebe, a kraj nje još klinac diže ruku u nacističkom stavu. Lijepa slika koja će obići svijet.jasambrend wrote:A pjevala se čak i "Oj hrvatska mati"...buahahahaha...a retardiranih li novinara danas...
Guest- Guest
Lijepu našu si pjevao i u jugi i ne znam tko bi je branio a za ostalo...ne znam,treba donesti zakon i konačno da se zna što se smije....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Lijepu našu si pjevao i u jugi i ne znam tko bi je branio a za ostalo...ne znam,treba donesti zakon i konačno da se zna što se smije....
Evo i zato zbog ovakvog elementarnog neznanja i ignorancije ljudi imaju nerealne stavove
Guest- Guest
U pravilu se svirala nakon jugoslavenske himne...zgdosada wrote:v_vlado wrote:Lijepu našu si pjevao i u jugi i ne znam tko bi je branio a za ostalo...ne znam,treba donesti zakon i konačno da se zna što se smije....
Evo i zato zbog ovakvog elementarnog neznanja i ignorancije ljudi imaju nerealne stavove
Guest- Guest
Similar topics
» Zasto Srbinu ne treba nikad vjerovati?Ovo je dokaz..
» I mali Putin je opasan.Vucicu ne treba vjerovati
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» I mali Putin je opasan.Vucicu ne treba vjerovati
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 1 of 1