Plenkovića će u Briselu mijenjati Tepeš
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovića će u Briselu mijenjati Tepeš
Jbg ja im ne vjerujem pa ti sad skaci na sve cetri...jastreb wrote:Pa od Vukovara su 5 minuta. I šta sad? Hoćemo li ih prebaciti u Anadoliju? Puno veće prijetnje imamo danas nego što su Srbi.vuksadinare wrote:I?..pizda mu materina si ti corav i suma se....tko zna sto sutra nosi a iskreno mi i srbi se bas ne ljubimo...rajse hrvatska pol cike od bg nego ovi od zg...jbgjastreb wrote:Da,i?vuksadinare wrote:Ne..tipicna realnost..sad ti je u neku ruku srbija pola sata od kupejastreb wrote:
Tipična mis'o frankovačke koncepcije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajme majko mila ono će i tebi biti ogavnojastreb wrote:Nisam čitao,ali vidim da su se najviše ustrtarili poklonici "lijeve" misli poput Lucića.n_razbojnik wrote:e jastrebe ima'l di online današnji osvrt Romca iz Glasa Jugoslavije o Trumpu?
Možda derivati dolaze pameti.
2014-04-15
Mislim da nas čekaju promjene kakve nismo ni sanjali.n_razbojnik wrote:ajme majko mila ono će i tebi biti ogavnojastreb wrote:Nisam čitao,ali vidim da su se najviše ustrtarili poklonici "lijeve" misli poput Lucića.n_razbojnik wrote:e jastrebe ima'l di online današnji osvrt Romca iz Glasa Jugoslavije o Trumpu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako ne, pa ezek piše o tome godinama, ja sam za promjene spreman!jastreb wrote:Mislim da nas čekaju promjene kakve nismo ni sanjali.n_razbojnik wrote:ajme majko mila ono će i tebi biti ogavnojastreb wrote:Nisam čitao,ali vidim da su se najviše ustrtarili poklonici "lijeve" misli poput Lucića.n_razbojnik wrote:e jastrebe ima'l di online današnji osvrt Romca iz Glasa Jugoslavije o Trumpu?
2014-04-15
Evo,upravo sam pročito u N.list kolumnu gospodina Romca.n_razbojnik wrote:Kako ne, pa ezek piše o tome godinama, ja sam za promjene spreman!jastreb wrote:Mislim da nas čekaju promjene kakve nismo ni sanjali.n_razbojnik wrote:ajme majko mila ono će i tebi biti ogavnojastreb wrote:Nisam čitao,ali vidim da su se najviše ustrtarili poklonici "lijeve" misli poput Lucića.n_razbojnik wrote:e jastrebe ima'l di online današnji osvrt Romca iz Glasa Jugoslavije o Trumpu?
Kako sam saznao ,riječ je o "najopasnijem predsjedničkom kandidatu u povijesti SAD",o ksenofobu,rasistu,seksistu,ženomrscu i osobi koja je zapriječila dolazak u SAD 1,6 milijuna muslimana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije fer da prikazuje samo njegove dobre strane, po ovome ispada da nema mana.jastreb wrote:
Kako sam saznao ,riječ je o "najopasnijem predsjedničkom kandidatu u povijesti SAD",o ksenofobu,rasistu,seksistu,ženomrscu i osobi koja je zapriječila dolazak u SAD 1,6 milijuna muslimana.
Kako rekoh, mučno poprilično ali ima još...sve to na pola stranice...dajte čovjeku mikrofon da objasni situacijujastreb wrote:Evo,upravo sam pročito u N.list kolumnu gospodina Romca.n_razbojnik wrote:Kako ne, pa ezek piše o tome godinama, ja sam za promjene spreman!jastreb wrote:Mislim da nas čekaju promjene kakve nismo ni sanjali.n_razbojnik wrote:ajme majko mila ono će i tebi biti ogavnojastreb wrote:
Nisam čitao,ali vidim da su se najviše ustrtarili poklonici "lijeve" misli poput Lucića.
2014-04-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bulj tesko optuzio Plenkovica: Preko ledja Hrvatske hoces gradit karijeru u Briselu i zelis mjesto predsjednika Europske komisije
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Ode i Tepeš...
» tepeš i ćorić
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Ode i Tepeš...
» tepeš i ćorić
Page 3 of 3