Plenkovića će u Briselu mijenjati Tepeš
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovića će u Briselu mijenjati Tepeš
n_razbojnik wrote:Jel to ono Trumpovski izvinite ili na majkemi?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nema dok to epi slikovito ne objasni, a izostavi Drinu i cvijeće
Gle, imam tu sposobnost da zahvatim pojavu/pitanje u jednom mahu i razastrem tumačenje.
A vi hasančetovi dodrinaši, izvinite jer ste ostali samo u implikaciji :)
majkemi, drinu nisam spominjao...ostavljam vam na maštu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije slika kompletna bez iste, neću da budem implikacija tvojih interpretacijaepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Jel to ono Trumpovski izvinite ili na majkemi?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nema dok to epi slikovito ne objasni, a izostavi Drinu i cvijeće
Gle, imam tu sposobnost da zahvatim pojavu/pitanje u jednom mahu i razastrem tumačenje.
2014-04-15
Tipična mis'o frankovačke koncepcije.vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Na stranu sad to o Starčeviću... Pojasnite narodu hrvatskome te silne uspjehe i taj silni napredak i taj silni pomak na bolje, od kada mi (Hrvatska) imamo svoje predstavnike u EU parlamenetu?
vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
Pa gdje si ti, evo pizzon kmeči....traži te, otvara zabite podforume i provjerava, pita okolo, dosađuje ljudima...
2015-08-06
Ne..tipicna realnost..sad ti je u neku ruku srbija pola sata od kupejastreb wrote:Tipična mis'o frankovačke koncepcije.vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
2015-09-08
UKIP-ovi poslanici plaču zbog Bexita i traže da ih se ostavi maksimalno koliko može na položaju dvije godine, a i poslije da ostanu kao nekakvi poslanici-delegati.n_razbojnik wrote:
To su i za UKIP mislili, neka ih tamo u Brisela i op, UKIP poćerao Brisel iz UK...'vako će i haespe, sistem se ruši iznutra
Možda nije nama bolje ali smo sigurno približili EU našem nivouprovocator wrote:Na stranu sad to o Starčeviću... Pojasnite narodu hrvatskome te silne uspjehe i taj silni napredak i taj silni pomak na bolje, od kada mi (Hrvatska) imamo svoje predstavnike u EU parlamenetu?
2014-04-15
Gasi mješalicu, motaj kablove, zajebali smo seudba wrote:UKIP-ovi poslanici plaču zbog Bexita i traže da ih se ostavi maksimalno koliko može na položaju dvije godine, a i poslije da ostanu kao nekakvi poslanici-delegati.n_razbojnik wrote:
To su i za UKIP mislili, neka ih tamo u Brisela i op, UKIP poćerao Brisel iz UK...'vako će i haespe, sistem se ruši iznutra
2014-04-15
Jebo neke komade ovih dana..putovao i tako to...pizzon bu skoro na red dosao mislim na trpanje..cek polako sve po reduepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
Pa gdje si ti, evo pizzon kmeči....traži te, otvara zabite podforume i provjerava, pita okolo, dosađuje ljudima...
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Nije slika kompletna bez iste, neću da budem implikacija tvojih interpretacijaepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Jel to ono Trumpovski izvinite ili na majkemi?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nema dok to epi slikovito ne objasni, a izostavi Drinu i cvijeće
Sam se pokaži, ostavim ti mjesto u implikaciji samo trebaš reći, zauzeti stav, izaći na vidjelo. I nije ti dosta.
Ajme aljkavog čovjeka :D :)
2015-08-06
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nije slika kompletna bez iste, neću da budem implikacija tvojih interpretacijaepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Jel to ono Trumpovski izvinite ili na majkemi?epikur37 wrote:
Sam se pokaži, ostavim ti mjesto u implikaciji samo trebaš reći, zauzeti stav, izaći na vidjelo. I nije ti dosta.
Već sam ja pisao taj stav, pravaštvo mora umrijeti da se iz njega rodi novo, ne nužno i kvalitetnije ali svakako efikasnije
2014-04-15
Da,i?vuksadinare wrote:Ne..tipicna realnost..sad ti je u neku ruku srbija pola sata od kupejastreb wrote:Tipična mis'o frankovačke koncepcije.vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
2014-04-22
Da je moralo umrijet ne bi prezivjelo 150 godinan_razbojnik wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nije slika kompletna bez iste, neću da budem implikacija tvojih interpretacijaepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:
Jel to ono Trumpovski izvinite ili na majkemi?
Već sam ja pisao taj stav, pravaštvo mora umrijeti da se iz njega rodi novo, ne nužno i kvalitetnije ali svakako efikasnije
2015-09-08
I?..pizda mu materina si ti corav i suma se....tko zna sto sutra nosi a iskreno mi i srbi se bas ne ljubimo...rajse hrvatska pol cike od bg nego ovi od zg...jbgjastreb wrote:Da,i?vuksadinare wrote:Ne..tipicna realnost..sad ti je u neku ruku srbija pola sata od kupejastreb wrote:Tipična mis'o frankovačke koncepcije.vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
2015-09-08
Ako i nismo na najboljem smo putu... Tepeš ima da odradi lavovski dio posla po tom pitanju.n_razbojnik wrote:Možda nije nama bolje ali smo sigurno približili EU našem nivouprovocator wrote:Na stranu sad to o Starčeviću... Pojasnite narodu hrvatskome te silne uspjehe i taj silni napredak i taj silni pomak na bolje, od kada mi (Hrvatska) imamo svoje predstavnike u EU parlamenetu?
e jastrebe ima'l di online današnji osvrt Romca iz Glasa Jugoslavije o Trumpu?
2014-04-15
Pa od Vukovara su 5 minuta. I šta sad? Hoćemo li ih prebaciti u Anadoliju? Puno veće prijetnje imamo danas nego što su Srbi.vuksadinare wrote:I?..pizda mu materina si ti corav i suma se....tko zna sto sutra nosi a iskreno mi i srbi se bas ne ljubimo...rajse hrvatska pol cike od bg nego ovi od zg...jbgjastreb wrote:Da,i?vuksadinare wrote:Ne..tipicna realnost..sad ti je u neku ruku srbija pola sata od kupejastreb wrote:Tipična mis'o frankovačke koncepcije.vuksadinare wrote:Dobro...uzmimo umjesto starcevicanske misli..dodikovu i cosicevu..onda bu epi i ptica bili zadovoljni..srbija do kupe?..sto da ne...
2014-04-22
Nisam čitao,ali vidim da su se najviše ustrtarili poklonici "lijeve" misli poput Lucića.n_razbojnik wrote:e jastrebe ima'l di online današnji osvrt Romca iz Glasa Jugoslavije o Trumpu?
Možda derivati dolaze pameti.
2014-04-22
Jbg ja im ne vjerujem pa ti sad skaci na sve cetri...jastreb wrote:Pa od Vukovara su 5 minuta. I šta sad? Hoćemo li ih prebaciti u Anadoliju? Puno veće prijetnje imamo danas nego što su Srbi.vuksadinare wrote:I?..pizda mu materina si ti corav i suma se....tko zna sto sutra nosi a iskreno mi i srbi se bas ne ljubimo...rajse hrvatska pol cike od bg nego ovi od zg...jbgjastreb wrote:Da,i?vuksadinare wrote:Ne..tipicna realnost..sad ti je u neku ruku srbija pola sata od kupejastreb wrote:
Tipična mis'o frankovačke koncepcije.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bulj tesko optuzio Plenkovica: Preko ledja Hrvatske hoces gradit karijeru u Briselu i zelis mjesto predsjednika Europske komisije
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Ode i Tepeš...
» tepeš i ćorić
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Ode i Tepeš...
» tepeš i ćorić
Page 2 of 3