Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja
ma jebo to evo vam malo da vidite kako se lepo živjelo u slobodarskom sisku onih ponosnih godina... ajmo reć od 1954 do 1960... ;) JEDINSTVO je tu da potvrdi, i nema da sumnjaš u istinitost.... pogotovo ne ove naše antife.... ;))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vele da je bilo mita i korupcije u pičku materinu, vele da je javna prehrana bila katastrofa, vele da je zanat i obrt ošo u pičku materinu, vele da su dječji doplatak dobivali neradnici i hohštapleri koji su gledali kako da vrijeme provedu u birtiji a ne na njivi za plugom, vele da se s vremena na vrijeme prodavalo po par bicikala i to putem javne licitacije, tak da vidimo ko će imati muda licitirati, vele da se molilo poštenog nalaznika kišobrana i da će istom biti isplaćena pozamašna novčana nagrada, vele da je sport, a bome i sportaši bio/li za kurac, a vele i da su tržnice bile oskudno opskrbljene, uglavnom svašta vele, med mlijeko, suze radosnice i tako to....michaellcmacha wrote:ma jebo to evo vam malo da vidite kako se lepo živjelo u slobodarskom sisku onih ponosnih godina... ajmo reć od 1954 do 1960... ;) JEDINSTVO je tu da potvrdi, i nema da sumnjaš u istinitost.... pogotovo ne ove naše antife.... ;))))
2015-08-08
a vele i da su se urednici u ono doba znali zajebavat sa čitateljima... skoro ko i ovi danas... ko da su iz istog legla... čitaj zadnji članak o smokvama jarcima i lokvama... i atletici...
2015-08-08
kofein wrote:Trampova zvaničnica: Nije bilo intervjua sa Trampom o Srbiji
http://www.politika.rs/sr/clanak/365558/Trampova-zvanicnica-Nije-bilo-intervjua-sa-Trampom-o-Srbiji
ne Trampova, kampanje !
Guest- Guest
ajde pizzdiću moli Boga dragoga da vas tramp uopće nije spominjao... ili si toliki mazohist da ne mreš dočekati da vas ruje kad popizde skure ko slovačku žigicu, i onda da se opet moraš vraćat u hrvatsku... budi tamo di jesi i miruj, dosta te je bilo u nas, ko bi vas opet duro par stoljeća... ;)))))))))pizzon wrote:kofein wrote:Trampova zvaničnica: Nije bilo intervjua sa Trampom o Srbiji
http://www.politika.rs/sr/clanak/365558/Trampova-zvanicnica-Nije-bilo-intervjua-sa-Trampom-o-Srbiji
ne Trampova, kampanje !
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a vele i da su se urednici u ono doba znali zajebavat sa čitateljima... skoro ko i ovi danas... ko da su iz istog legla... čitaj zadnji članak o smokvama jarcima i lokvama... i atletici...
Zašto se mete sala za vrijeme ručka? :D ...to... i zapazio sam da je gol razlika hokejaša Segeste bila 10:140 :)
Guest- Guest
pizzon wrote:kofein wrote:Trampova zvaničnica: Nije bilo intervjua sa Trampom o Srbiji
ne Trampova, kampanje !
To je onda nešto drugo. Samo da ne pričaju danas-sutra da vi lažete po novinama. Daleko bilo.
Guest- Guest
ma najjače mi je ono kad je ženska pitala hoće li nakon 5 mjeseci doć netko zatrpat jarak koji je sve širi i širi i da li urednik zna kakav će biti krajnji rezultat, a lik joj odgovori da naravno da zna kakav će biti krajnji rezultat, da će jugoslavenska atletika dobiti dobre skakače u dalj... :))))))))))kofein wrote:michaellcmacha wrote:a vele i da su se urednici u ono doba znali zajebavat sa čitateljima... skoro ko i ovi danas... ko da su iz istog legla... čitaj zadnji članak o smokvama jarcima i lokvama... i atletici...
Zašto se mete sala za vrijeme ručka? :D ...to... i zapazio sam da je gol razlika hokejaša Segeste bila 10:140 :)
a naknadni osvrt za kakastrofalan poraz segeste od jesenica urednik je došao do zaključka da s obzirom tko je dobio priliku za igru mislim habulin i senčar da nije ni čudo što su tako pukli... mislim ono ludilo podsticaj za nove pobjede.... :)))) mogli su ih i do tenkovskog rova odvest i zatuć pijukom....
2015-08-08
dijagram wrote:Ostalo im iz...kofein wrote:Nego, Dijagrame što ovi Srbi toliko lažu? Što im treba izmišlati intervjue? Da ih nije opet prisililo?
Ostalo im
Izdaja bre
darth_vader-
2014-04-17
Srbi izvinte zbog bombardovanja , vi ste mnogo dobri se znaci nije ni dogodilo :)
Čudi me zbilja da tako izmisle intervju ..
Čudi me zbilja da tako izmisle intervju ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ruske specijalce iz RS poslati da ga prisile da se izvine!ovaj puta zvanično! Nemoš' to tako, rek'o porek'o
2014-04-15
Ako se sad ne izvine, jasno je, Tramp vastaša!
2014-04-15
Jeste ti si prepoznao stil a i znas ga osobno sigurno ili ti je Wiena rekla da je to on rekao.Serbinho-3 wrote:Hrvati citaju i politiku.
Stil je Trampov, verovatno procenili da zbog Engleza kazu kako su se novinari zezali, koji ga opet proglasise Ruskim covekom.
Last edited by kaja_333 on Fri 14 Oct - 7:46; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Sad novi intervju ide - Srbi ja sam to rekao ali moramo da se pravimo da nisam .n_razbojnik wrote:Ako se sad ne izvine, jasno je, Tramp vastaša!
Last edited by kaja_333 on Fri 14 Oct - 7:45; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Stjeran je pred kut, glasači Mičigena, Iliinoisa i Arizone neće čekati!I oni su ispriku čuli i vidjelikaja_333 wrote:Sad novi intervju ide - Srbi ja sam to rekao ali moramo da se pravimo da nisam .n_razbojnik wrote:Ako se sad ne izvine, jasno je, Tramp vastaša!
2014-04-15
:)n_razbojnik wrote:Stjeran je pred kut, glasači Mičigena, Iliinoisa i Arizone neće čekati!I oni su ispriku čuli i vidjelikaja_333 wrote:Sad novi intervju ide - Srbi ja sam to rekao ali moramo da se pravimo da nisam .n_razbojnik wrote:Ako se sad ne izvine, jasno je, Tramp vastaša!
2015-08-15
jel reko izvinite mlogo mi je zao
il samo izvinite
il samo izvinite
2014-04-19
rek'o je what's Serbia?prckov wrote:jel reko izvinite mlogo mi je zao
il samo izvinite
2014-04-15
Čikago četniks from Čikago uime Trampa pozdravljaju brata Vladimira.
Guest- Guest
Illionis bojna je zajebana, tamo se i Porfirije oseća kao doma
2014-04-15
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=10&dd=13&nav_category=11&nav_id=1187761
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» Nemački advokat tužio SVE POSLANIKE u Bundestagu zbog BOMBARDOVANJA SRBIJE
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» Nemački advokat tužio SVE POSLANIKE u Bundestagu zbog BOMBARDOVANJA SRBIJE
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
Page 5 of 7