Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tramp: Srbi, izvinite zbog bombardovanja
Ali ti zato znaš da je ovo što je rekao o srbiji istinito nakon što vas je izrokao ko male majmune :DD samo se teški psihopat može diviti nekome ko je toliko zla napravio tvom narodu. Ubuduće od tebe očekuje da se diviš i Anti Paveliću jer ako si kreten barem budi dosljedan u tome :DDpizzon wrote:sta mene boli q sto on ne zan u svakom momentu gde se nalazi
Guest- Guest
Sutra u Informeru izvinuo se Ante Pavelić
2014-04-15
tre911 wrote:Ali ti zato znaš da je ovo što je rekao o srbiji istinito nakon što vas je izrokao ko male majmune :DD samo se teški psihopat može diviti nekome ko je toliko zla napravio tvom narodu. Ubuduće od tebe očekuje da se diviš i Anti Paveliću jer ako si kreten barem budi dosljedan u tome :DDpizzon wrote:sta mene boli q sto on ne zan u svakom momentu gde se nalazi
ko se divi ?
ako neko pusi usa qurac to su hrvati,
od tudjmana pa sve do ovog trenutka,
amerima i englezima.
ja samo pisem ono sto se dogodilo,
a to da je tramp izjavio da je bom. bila greska,
i daj bajden izjavio da zali zbog stradalih, nista drugo
Guest- Guest
Znam.jastreb wrote:Volim Ameriku koja voli Srbe!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
domokrate u americi etiketiraju svakog ko ne duva sa njima u istu trubu kao Ruskog agenta,hladnoratovski mentalitet
2014-04-14
Mda.. Posebno tebe Hrvata.jastreb wrote:Ovo je super za nas Hrvate.
2015-08-15
Inače meni je super kako ce se sada Srbi kada Hilary pobjedi opet dobiti po p. zbog izvinjavanja jelte.
2015-08-15
Sumnjam da ce rat s Rusima, mada Rusi nisu sila kakva bi htjeli biti. Samo je jedna svjetska sila. Ali opet sve te državice imaju atomske tako da ne vjerujem da bi im netko bas rat objavio. Sankcije da.marcellus wrote:debotoijusto wrote:srbe je kupio , vidim
sad hrvatima prodat pricu kako su to najbolji borci na staljingradskom frontu bili... ovako tulav jos bi mogao greskom pohvalit partizane
tu priču prodaje hitleri, samo meni se ne da za naše zapadne saveznike ići ratovati u staljingrad...
alo krele nije trump taj koji hoće rat s rusima, hilari je.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Inače meni je super kako ce se sada Srbi kada Hilary pobjedi opet dobiti po p. zbog izvinjavanja jelte.
Hilari da dobije zvuci kao dobra ideja, ima Putin da obrise pod sa istom a vec ga i sama brise, ne moze ni da hoda, nose je tamo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mocni majmun wrote:
ne ide, nema zelenog
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ante je zelene smatrao hrvatima kad je ovo potpisaoepikur37 wrote:mocni majmun wrote:
ne ide, nema zelenog
Guest- Guest
Da ,prešao bi na islam.mocni majmun wrote:da je bio živ '93 promijenio bi mišljenje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.rollingstone.com/politics/pictures/19-of-donald-trumps-weirdest-celebrity-endorsements-20160121/vojislav-seselj-20160121
Hehe.... :) Ja sam bve za Tvampa...vazumeš !!
Hehe.... :) Ja sam bve za Tvampa...vazumeš !!
Guest- Guest
RollingStone c/p
Vojislav Šešelj
The far-right leader of Serbia's Nationalist party — who's currently awaiting the verdict of a UN tribunal on whether he committed war crimes in Croatia and Bosnia and Herzegovina — wants to "make America great again."In early January, Šešelj tweeted, "I call on brother Serbs who live in the USA to strongly support Republican Party candidate Donald Trump in the upcoming presidential elections."
He and Trump might not have a lot in common, but they share a disdain for Muslims. Šešelj has campaigned for a "Greater Serbia" that would roll Croatia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Kosovo and the Republic of Macedonia into one nation.
Guest- Guest
Ae, pizdon potvrdio :DDn_razbojnik wrote:Sutra u Informeru izvinuo se Ante Pavelić
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/trumpov-stozer-nikad-se-nije-ispricao-srbiji-za-bombardiranje-intervju-u-nedeljniku-je-izmisljen-963619
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» Nemački advokat tužio SVE POSLANIKE u Bundestagu zbog BOMBARDOVANJA SRBIJE
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» Nemački advokat tužio SVE POSLANIKE u Bundestagu zbog BOMBARDOVANJA SRBIJE
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
Page 7 of 7