Slavni pseudo znanstvenik: homofobi su pederi a Bog ne postoji
Page 1 of 1
Slavni pseudo znanstvenik: homofobi su pederi a Bog ne postoji
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slavni-znanstvenik-zasto-postoje-homoseksualci-i-tko-su-homofobi/925385.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Slavni pseudo znanstvenik: homofobi su pederi a Bog ne postoji
U psihologiji je to opisano pod "reaction formation"
Guest- Guest
dokaz su bonobo majmuni koji prče sve što je opipljivo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
o jebote
2014-04-19
..prckov wrote:o jebote
2016-03-09
Eto na galeb gej, galebarenje zabranit' i pričestit' sviju koji se sotin bave
2014-04-15
ne znam jesam li homofob zato sto meni taj tip lici da igra za suprotnu stranu
2014-04-19
frakcija wrote:..prckov wrote:o jebote
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ako ti je to nešto prihvatljivo i sasvim prirodno onda nisi peder, inače jesi..prckov wrote:ne znam jesam li homofob zato sto meni taj tip lici da igra za suprotnu stranu
sve u svemu..resistance is futile..opusti se..
2016-03-09
Znanstvenici su do ovog gena došli tako što su prvo uočili da postoji velika vjerojatnost da se homoseksualnost prenosi preko majčine strane obitelji.
Ma kak da ne, uvijek je mama kriva.
Ma kak da ne, uvijek je mama kriva.
Guest- Guest
haha ili smo pederi ili ih prihvatamo, fin izbor nam je ostaviofrakcija wrote:ako ti je to nešto prihvatljivo i sasvim prirodno onda nisi peder, inače jesi..prckov wrote:ne znam jesam li homofob zato sto meni taj tip lici da igra za suprotnu stranu
2014-04-19
bio sam na predavanju, nije loše, danas u 18:00h je na filozofskom
Četvrtak 13.10.2016.
18.00 – 20.00 Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Ivana Lučića 3, Zagreb
Logika i uloga obmane i samo-obmane u ljudskom životu
Guest- Guest
moze li nam se malo gadit....bar malkiceprckov wrote:haha ili smo pederi ili ih prihvatamo, fin izbor nam je ostaviofrakcija wrote:ako ti je to nešto prihvatljivo i sasvim prirodno onda nisi peder, inače jesi..prckov wrote:ne znam jesam li homofob zato sto meni taj tip lici da igra za suprotnu stranu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vidi li još netko ovo pseudo u naslovu
2014-04-12
Ili kako od trockista postati naučnik i to sve prodati pod znanostdeda ilerminatus wrote:bio sam na predavanju, nije loše, danas u 18:00h je na filozofskomČetvrtak 13.10.2016.
Kermit-
2014-04-17
Kako trockista voli Hillary treba ga pitati što misli o wikileaks mailovima, vjerojatno će reći da je to sve zavjera Rusa preko Trumpa i silovatelja Assangea, naravno samoobmana u ovom momentu je odjednom normalna rekacija i razumno ponašanje hehheeh gomila je to govana drmidrži more govanadzmrdz wrote:U psihologiji je to opisano pod "reaction formation"
Kermit-
2014-04-17
u biti to je ideologija Permanentna revolucija III, a ljudi ne čitaju knjige posebice starije, pa nasjedaju na ovakve pamflete i propagandumaggie13 wrote:vidi li još netko ovo pseudo u naslovu
Kermit-
2014-04-17
frakcija wrote:dokaz su bonobo majmuni koji prče sve što je opipljivo.
ah, ovo me podsjetilo na jedan moj stari tekst
Majmuni i njihovi tajni obožavatelji
HRT 2 prikazuje trodijelni serijal “Majmuni i njihove tajne”. Apsolutni hit među liberalima zadnjih godina su bonobo majmuni. Zajednica bonobo majmuna je zasnovana na onim principima po kojima “liberali” smatraju da bi ljudsko društvo trebalo biti ustrojeno. Oni su posve nenasilni, sve razmirice rješavaju seksom – često incestnim između djece i roditelja ili istospolnim, društvo im nije hijerarhijski organizirano, ženke zauzimaju čak nešto viši položaj u slabašnoj društvenoj hijerarhiji tih životinja, vegetarijanci su, a stupanj jednakosti u društvu je izrazito visok. “Bonobe i ljudi su se razvili iz zajedničkoga pretka, a bonobe su jedne od najmiroljubivijih, najneagresivnijih vrsta sisavaca koje danas žive na Zemlji. Kod njih su se razvili načini smanjenja nasilja koji prožimlju čitavo njihovo društvo. One nam pokazuju kako evolucijski ples okrutnosti nije nemilosrdan”, kažu znanstvenici. Dodaju kako je kod bonoba izraženo iskazivanje altruizma, suosjećanja, empatije, ljubaznosti, strpljenja i senzitivnosti. Spolni odnosi se koriste kao pozdrav, sredstvo rješavanja sukoba i pomirenja, kao uzvratna usluga koju ženke pružaju u zamjenu za hranu.
Pa smo i na HRT-u čuli kako bi se ljudi zapravo trebali ugledati na naše vesele bliske rođake, koji se samo seksaju, vise s grana i dobro se zabavljaju, te ne poznaju nasilje niti ratove. Dok smo mi s druge strane jedna stvarno agresivna vrsta koja je izgradila surovu hijerarhiju, skloni smo nasilju i umjesto da se svaki put poseksamo kad izbije kakav sukob u društvu, mi to rješavamo na druge načine.
Zašto mi ne možemo biti poput njih? – pitaju se ljevičari diljem planeta. Ukratko, vrsta naših zajedničkih predaka se evolucijom prije nekoliko milijuna godina podijelila s jedne strane – na ljude, najuspješniju vrstu na planetu, koja je naselila cijeli planet, nametnula se drugim vrstama kao gospodar, došla do mjeseca i dalje, izgradila civilizaciju, i s druge strane – na bonobe, koji su visoko na listi ugroženih vrsta jer ih je preostalo samo desetak tisuća u jednom malom dijelu džungle u središnjoj Africi, i koji opstaju samo zahvaljujući našoj dobroj volji. I u nekoliko milijuna godina nisu evolucijski napredovali ni za milimetar, niti sišli s grane. I mi bismo se, kažu “liberali”, trebali ugledati na njih i njihovu društvenu organizaciju koja ih je dovela do praga izumiranja. Da, toliko su glupi. “Liberali”, naravno, ne majmuni. Oni su čak i prilično inteligentni.
Read more: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/tjedni-pregled-hrvatske-politicke-gluposti-806363#ixzz4MxtZhciH
asilovski wrote:Ili kako od trockista postati naučnik i to sve prodati pod znanostdeda ilerminatus wrote:bio sam na predavanju, nije loše, danas u 18:00h je na filozofskomČetvrtak 13.10.2016.
Komu se ne sviđa može kod Željke Markić na predavanje o jednospolnom odgoju i rizicima za muške i ženske đake u miješanim razrednim odjelima.
Guest- Guest
E sad tko nije kulturomarksist - odmah je katoliban.
Last edited by dawson on 13/10/2016, 15:02; edited 2 times in total (Reason for editing : 1234)
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» SANU: “Bosanski jezik ne postoji, jer ne postoji ni bosanski narod”
» pseudo-gospodarski jezik raspleten
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» SANU: “Bosanski jezik ne postoji, jer ne postoji ni bosanski narod”
» pseudo-gospodarski jezik raspleten
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
Page 1 of 1