Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
vili40 wrote:lako je vama sad tu bla bla,u Zagrebu se još kolko tolko može disat ali što je sa europskim i svjetskim gradovima koji su puni otrova?Ajd udahni tamo.
A i u Zagrebu će tako biti za jedno desetak godina.
pizdarije, u londonu se sasvim dobro diše, probaj disat u podravskom selu di svako drži svinje i kravice u dvorišću
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
to su rustikalni mirisi..mirisi prirode...ne guse,smrde doduše..
bed je kad ides gradom,a ono zrak nema niti smrad,nego se nekako tušiš kao riba na suhom i samo neki blagokiselkasti šmek u zraku
bed je kad ides gradom,a ono zrak nema niti smrad,nego se nekako tušiš kao riba na suhom i samo neki blagokiselkasti šmek u zraku
Guest- Guest
na selu možda ponegdje i smrdi ali to ne truje.Osim toga sve manje je toga jer više ne smiješ smrdit u imalo urbanom mjestu.marcellus wrote:vili40 wrote:lako je vama sad tu bla bla,u Zagrebu se još kolko tolko može disat ali što je sa europskim i svjetskim gradovima koji su puni otrova?Ajd udahni tamo.
pizdarije, u londonu se sasvim dobro diše, probaj disat u podravskom selu di svako drži svinje i kravice u dvorišću
vili40-
2015-08-02
pas im mater ebo...prije nikom nisu smetale pushnice,kravobija i krmobija...u svakoj kuci prije 30 godina,cvinja zavristala u hladnom Novembruvili40 wrote:na selu možda ponegdje i smrdi ali to ne truje.Osim toga sve manje je toga jer više ne smiješ smrdit u imalo urbanom mjestu.marcellus wrote:vili40 wrote:lako je vama sad tu bla bla,u Zagrebu se još kolko tolko može disat ali što je sa europskim i svjetskim gradovima koji su puni otrova?Ajd udahni tamo.
Guest- Guest
Mesna industrija 29. novembar
dva brata wrote:zašto je cijena nafte tako niska, ako nestaje nafta?
Nestaje zadnjih 30 godina najmanje ali nikako da nestane jer je ima sve više
catabbath-
2015-08-22
Osim u mom rezervaru, stalno čitam kako je nafta jeftina da jeftinija nemere bit, a u mene stalno svijetli ona prokleta lampica za rezervu, kad dobim na lotu napuniću ga do vrha i okinut selfie s onom kazaljkom u pozadini na poziciji 1/1.dawson wrote:dva brata wrote:zašto je cijena nafte tako niska, ako nestaje nafta?
Nestaje zadnjih 30 godina najmanje ali nikako da nestane jer je ima sve više
VOJNA TEHNOLOGIJA
General Motors otkrio novi kamion američke vojske koji će voziti na vodik
Chevrolet Colorado ZH2 je prenamijenjen za korištenje na ekstremnom terenu.
Američka tvrtka General Motors otkrila je novi kamion koji će voziti na vodik te će ga koristiti američka vojska u područjima gdje nema električne struje i goriva, piše AOL.
Chevrolet Colorado ZH2 je prenamijenjen za korištenje na ekstremnom terenu. Izgrađen je na srednje velikoj šasiji kamioneta, visine je oko 190 centimetara te je širok više od 215 centimetara. Ojačan je iznutra i izvana te vozi na gumama promjera 90 centimetara.
Američka će vojska testirati kamion u ekstremnim uvjetima sljedeće godine te će odlučiti hoće li nova vozila na vodik biti korisna u vojnim izazovima. Kamion će se testirati po nekoliko mjerila; korisnost u 'tihom' izviđanju, smanjenje zvučnog i toplinskog otiska, okretni moment putem električnog pogona, trošak goriva koristeći vodeni poluproizvod tijekom zadataka.
http://vojnapovijest.vecernji.hr/general-motors-otkrio-novi-kamion-americke-vojske-koji-ce-voziti-na-vodik-1119965
General Motors otkrio novi kamion američke vojske koji će voziti na vodik
Chevrolet Colorado ZH2 je prenamijenjen za korištenje na ekstremnom terenu.
Američka tvrtka General Motors otkrila je novi kamion koji će voziti na vodik te će ga koristiti američka vojska u područjima gdje nema električne struje i goriva, piše AOL.
Chevrolet Colorado ZH2 je prenamijenjen za korištenje na ekstremnom terenu. Izgrađen je na srednje velikoj šasiji kamioneta, visine je oko 190 centimetara te je širok više od 215 centimetara. Ojačan je iznutra i izvana te vozi na gumama promjera 90 centimetara.
Američka će vojska testirati kamion u ekstremnim uvjetima sljedeće godine te će odlučiti hoće li nova vozila na vodik biti korisna u vojnim izazovima. Kamion će se testirati po nekoliko mjerila; korisnost u 'tihom' izviđanju, smanjenje zvučnog i toplinskog otiska, okretni moment putem električnog pogona, trošak goriva koristeći vodeni poluproizvod tijekom zadataka.
http://vojnapovijest.vecernji.hr/general-motors-otkrio-novi-kamion-americke-vojske-koji-ce-voziti-na-vodik-1119965
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ma nije, koliko se sjećam ja sam tvrdio da nafte ima ko u priči a on i marcell su tvrdili da je nafte sve manje i manje. davno smo o tom raspravljali još tamo na forumu... uglavnom zasigurno deda nije tvrdio da je nafta nepresušna...niti i šta sličnokic wrote:ako je netko govorio da ima nafte ko pljeve to je deda..
ma je, di bi on..
pa i francuzi su zabranili starijim autima da ulaze u središte Pariza i tako to.. nešto imam dojam da će Njemci uskoro biti drugorazredna sila i na ekonomskom planu..
Jedino....sto nisu donijeli taj zakon. Ni nece :)
Guest- Guest
pa sami sebi rezat najveću industriju, to možemo samo mi xD
ma ne to se dobro sjećam da je on tvrdio da su izvori pri kraju a ja sam spominjao da rusi ne zatvaraju iscrpljene bušotine nego se nakon određenog vremena vraćaju na iste kad se nivo i pritisak ponovo poprave u rezervoaru...ajmo reć kad nafta doteče...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nije, koliko se sjećam ja sam tvrdio da nafte ima ko u priči a on i marcell su tvrdili da je nafte sve manje i manje. davno smo o tom raspravljali još tamo na forumu... uglavnom zasigurno deda nije tvrdio da je nafta nepresušna...niti i šta sličnokic wrote:ako je netko govorio da ima nafte ko pljeve to je deda..
ma je, di bi on..
pa i francuzi su zabranili starijim autima da ulaze u središte Pariza i tako to.. nešto imam dojam da će Njemci uskoro biti drugorazredna sila i na ekonomskom planu..
2015-08-08
Zasto bi to i radili zaboga? Ako ide industrija naprijed i sami motori postaju i efektniji i stedljiviji i manje zagadjuju. Koji ces kurac ukidati tu industriju riskirati milione radnih mjesta ako je alternativa jos uvijek skroz u kurcu.
Guest- Guest
e maxo odi ti dođi živjet u sisak prije 30 godina... ovo sad je milina za dihat...;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma ne to se dobro sjećam da je on tvrdio da su izvori pri kraju a ja sam spominjao da rusi ne zatvaraju iscrpljene bušotine nego se nakon određenog vremena vraćaju na iste kad se nivo i pritisak ponovo poprave u rezervoaru...ajmo reć kad nafta doteče...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nije, koliko se sjećam ja sam tvrdio da nafte ima ko u priči a on i marcell su tvrdili da je nafte sve manje i manje. davno smo o tom raspravljali još tamo na forumu... uglavnom zasigurno deda nije tvrdio da je nafta nepresušna...niti i šta sličnokic wrote:ako je netko govorio da ima nafte ko pljeve to je deda..
ma je, di bi on..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10856p40-elon-musk-opens-the-tesla-gigafactory#477236
Ma populisticki politicari..nit kurca veze sa tehnologijom,investicijom u iste,i opcenito svim stvarima osim palamudanjenja...oni bi livadski zrak usred Minkena...
Guest- Guest
viš viš... od mene prepisuje, a svako malo serucka... s visoka... :)))))))))kic wrote:michaellcmacha wrote:ma ne to se dobro sjećam da je on tvrdio da su izvori pri kraju a ja sam spominjao da rusi ne zatvaraju iscrpljene bušotine nego se nakon određenog vremena vraćaju na iste kad se nivo i pritisak ponovo poprave u rezervoaru...ajmo reć kad nafta doteče...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nije, koliko se sjećam ja sam tvrdio da nafte ima ko u priči a on i marcell su tvrdili da je nafte sve manje i manje. davno smo o tom raspravljali još tamo na forumu... uglavnom zasigurno deda nije tvrdio da je nafta nepresušna...niti i šta sličnokic wrote:ako je netko govorio da ima nafte ko pljeve to je deda..
ma je, di bi on..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10856p40-elon-musk-opens-the-tesla-gigafactory#477236
2015-08-08
michaellcmacha wrote:e maxo odi ti dođi živjet u sisak prije 30 godina... ovo sad je milina za dihat...;)
Pa nije ti ni Metkovic u puno boljem stanju bio tada. Ono....Mostar truje rijeke, Ploce truju zrak. Sisak bio prvi po broju agresivnih oboljenja, dolina Neretva No2. U hr jel :)
Guest- Guest
tulipane na livadi zrak nije čist, čak štoviše jedan od težih i opasnijih za udisanje.... :;:)))bogomdani wrote:Ma populisticki politicari..nit kurca veze sa tehnologijom,investicijom u iste,i opcenito svim stvarima osim palamudanjenja...oni bi livadski zrak usred Minkena...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:viš viš... od mene prepisuje, a svako malo serucka... s visoka... :)))))))))kic wrote:michaellcmacha wrote:ma ne to se dobro sjećam da je on tvrdio da su izvori pri kraju a ja sam spominjao da rusi ne zatvaraju iscrpljene bušotine nego se nakon određenog vremena vraćaju na iste kad se nivo i pritisak ponovo poprave u rezervoaru...ajmo reć kad nafta doteče...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nije, koliko se sjećam ja sam tvrdio da nafte ima ko u priči a on i marcell su tvrdili da je nafte sve manje i manje. davno smo o tom raspravljali još tamo na forumu... uglavnom zasigurno deda nije tvrdio da je nafta nepresušna...niti i šta sličnokic wrote:ako je netko govorio da ima nafte ko pljeve to je deda..
ma je, di bi on..
vjerojatno je u pravu glede novih tehnologija vađenja nafte i tak to, ali niš nije beskonačno, a on je to i za novac tvrdio, jebo ga fiat money xD
vidim..no cisto da se osvjedocim...lupa u mozag,jel??? previse si dugo boravio na livadama ...michaellcmacha wrote:tulipane na livadi zrak nije čist, čak štoviše jedan od težih i opasnijih za udisanje.... :;:)))bogomdani wrote:Ma populisticki politicari..nit kurca veze sa tehnologijom,investicijom u iste,i opcenito svim stvarima osim palamudanjenja...oni bi livadski zrak usred Minkena...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Norveška do 2025.g. zabranjuje automobile na benzin i dizel
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Nizozemska od 2025. želi zabraniti prodaju svih vozila na benzin i dizel
» Nove cijene goriva: Benzin dosta poskupljuje, dizel malo jeftiniji
» Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Nizozemska od 2025. želi zabraniti prodaju svih vozila na benzin i dizel
» Nove cijene goriva: Benzin dosta poskupljuje, dizel malo jeftiniji
» Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
Page 3 of 4