Malo o stanju duha u SAD
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Malo o stanju duha u SAD
A baš , točno to.dawson wrote:Cijeli sustav je protiv Trumpa, on je anomalija u matrixu, sve je postavljeno da Hillary bude mr.president a sada je ovaj došao kvariti party.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
po meni ona radi po instrukcijama sa strane,nista samostalno i napravila je nekoliko fatalnih gresaka,1)nagovjestavanje poostravanja zakona o kupovini i posjedovanju oruzja.Ameri su dobrim djelom fanatici za oruzje i to im dirati je kao da si dirnuo u osinje gnijezdo,odmah se pozivaju na 2 amandman. 2)ulizivanje razno raznim manjinama,degutantno,3)spoljnu politiku da ne spominjem jer je katastrofa i 4) brojni seks skandali i kompromitovanje nacionalne bezbjednosti (afera e mailovi i bengazi)bogomdani wrote:ranjena zvijer jos stigne napraviti brutalnu stetu oko sebea,dok ne zalegne..u toj svoj frci,potkrala bi se kriva odluka i eto..Winter is coming wrote:pa cak i da ova pobjedi...vise bi stete napravila svom narodu nego koristi,po mojoj slobodnoj procjeni
2014-04-14
Nekako mi djeluje kao da samo drustvo ide nekim prirodnim tijekom u propast...Winter is coming wrote:po meni ona radi po instrukcijama sa strane,nista samostalno i napravila je nekoliko fatalnih gresaka,1)nagovjestavanje poostravanja zakona o kupovini i posjedovanju oruzja.Ameri su dobrim djelom fanatici za oruzje i to im dirati je kao da si dirnuo u osinje gnijezdo,odmah se pozivaju na 2 amandman. 2)ulizivanje razno raznim manjinama,degutantno,3)spoljnu politiku da ne spominjem jer je katastrofa i 4) brojni seks skandali i kompromitovanje nacionalne bezbjednosti (afera e mailovi i bengazi)bogomdani wrote:ranjena zvijer jos stigne napraviti brutalnu stetu oko sebea,dok ne zalegne..u toj svoj frci,potkrala bi se kriva odluka i eto..Winter is coming wrote:pa cak i da ova pobjedi...vise bi stete napravila svom narodu nego koristi,po mojoj slobodnoj procjeni
Guest- Guest
poslije perioda blagostanja i prosperiteta mora i to doci na redbogomdani wrote:Nekako mi djeluje kao da samo drustvo ide nekim prirodnim tijekom u propast...Winter is coming wrote:po meni ona radi po instrukcijama sa strane,nista samostalno i napravila je nekoliko fatalnih gresaka,1)nagovjestavanje poostravanja zakona o kupovini i posjedovanju oruzja.Ameri su dobrim djelom fanatici za oruzje i to im dirati je kao da si dirnuo u osinje gnijezdo,odmah se pozivaju na 2 amandman. 2)ulizivanje razno raznim manjinama,degutantno,3)spoljnu politiku da ne spominjem jer je katastrofa i 4) brojni seks skandali i kompromitovanje nacionalne bezbjednosti (afera e mailovi i bengazi)bogomdani wrote:ranjena zvijer jos stigne napraviti brutalnu stetu oko sebea,dok ne zalegne..u toj svoj frci,potkrala bi se kriva odluka i eto..Winter is coming wrote:pa cak i da ova pobjedi...vise bi stete napravila svom narodu nego koristi,po mojoj slobodnoj procjeni
2014-04-14
jap..dok su Bijelci i Europljani uglavnom zivjeli u Americi,tamo do sredine 80tih,bilo je oke...nigge,Hispanci,i ostali su preplavili ameriku,ali ne i pridonjeli njenom razvitku...zato sada trpaju Svabiju..Svabija must daaaaj...Winter is coming wrote:poslije perioda blagostanja i prosperiteta mora i to doci na redbogomdani wrote:Nekako mi djeluje kao da samo drustvo ide nekim prirodnim tijekom u propast...Winter is coming wrote:po meni ona radi po instrukcijama sa strane,nista samostalno i napravila je nekoliko fatalnih gresaka,1)nagovjestavanje poostravanja zakona o kupovini i posjedovanju oruzja.Ameri su dobrim djelom fanatici za oruzje i to im dirati je kao da si dirnuo u osinje gnijezdo,odmah se pozivaju na 2 amandman. 2)ulizivanje razno raznim manjinama,degutantno,3)spoljnu politiku da ne spominjem jer je katastrofa i 4) brojni seks skandali i kompromitovanje nacionalne bezbjednosti (afera e mailovi i bengazi)bogomdani wrote:ranjena zvijer jos stigne napraviti brutalnu stetu oko sebea,dok ne zalegne..u toj svoj frci,potkrala bi se kriva odluka i eto..Winter is coming wrote:pa cak i da ova pobjedi...vise bi stete napravila svom narodu nego koristi,po mojoj slobodnoj procjeni
Guest- Guest
ma hajde,to je veliki kulturoloski fenomen haha,ovdje imamo kraljicu muha a tamo kraljicu mudzahedina
2014-04-14
a isti qurc,imamo Kraljice nametnika... ....
Nisam navikao da direktno ne mogu doci do informacije,tek moram cuti od Longija sto se dogadja...Dakle,ovaj nivo ce ostati,moram informirati(napraviti paniku) medj Svabima i ostalima ...
Nisam navikao da direktno ne mogu doci do informacije,tek moram cuti od Longija sto se dogadja...Dakle,ovaj nivo ce ostati,moram informirati(napraviti paniku) medj Svabima i ostalima ...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 105. GODINA NASILNE ŠUTNJE: Ako Turska jest u stanju zaustaviti svijet u globalnoj osudi Genocida nad Armencima što je tek u stanju nametnuti BIH kulturi sjećanja?
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 2 of 2