ŠVEDSKA - HRVATSKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ŠVEDSKA - HRVATSKA
IVAJLO PETEVkuracodigraca wrote:danas prolazim kraj hitreca a ćorić i fiolić trče ko navijeni. kakvo karanje pobornika podjednake zastupljenosti igrača iz klubova
[size=31]Dinamov trener: Fiolić, Ćorić i Pavičić spremni su za Slaven![/size]
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Naravno da su spremni... Dinamovci su uvik mogli nezasluženo eskivirat U-21 reprezentaciju...
;)
;)
Guest- Guest
sad kad nema više od 2 dinamovca je reprezentacija inače bi bila repka
2015-08-19
mislio sam da je ovo repka skraćenica jer je lakše pisati repka nego reprezentacija...kad ono oznaka da ima puno dinamovaca
za sve normalne i jest skraćenicamuckodjubre wrote:mislio sam da je ovo repka skraćenica jer je lakše pisati repka nego reprezentacija...kad ono oznaka da ima puno dinamovaca
2015-08-19
meni je skraćenica jer mi lakše napisati i reći repka nego reprezentacija
e da je skraćenica balun onda bi to bilo okmuckodjubre wrote:meni je skraćenica jer mi lakše napisati i reći repka nego reprezentacija
2015-08-19
balun mi nikako nije zgodnije reći od loptakuracodigraca wrote:e da je skraćenica balun onda bi to bilo okmuckodjubre wrote:meni je skraćenica jer mi lakše napisati i reći repka nego reprezentacija
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
nisi ubra bazumuckodjubre wrote:balun mi nikako nije zgodnije reći od loptakuracodigraca wrote:e da je skraćenica balun onda bi to bilo okmuckodjubre wrote:meni je skraćenica jer mi lakše napisati i reći repka nego reprezentacija
2015-08-19
Purgerski pojmovi ne mogu bit korišteni ka sta Rajko kaže... To nije to...
;)
;)
Guest- Guest
ok možemo reprezentaciju skraćeno zvati i calcio zbog mira u kući
2015-08-19
nikada nisam obraćao pažnju jel purgerski ili ne, nego mi jednostavno jednostavnije...
to su valjda dalmoši osjetljivi na purgere i obratno pa se gleda svaka dlaka
2014-04-15
Al ova reprezentacija se može zvat repkom, jer je ionako Tattina igračka...
;)
;)
Guest- Guest
pa da. kad smo znali igrati mali nogomet, rijetko kad bi rekli idemo na nogomet, nego idemo na nogač ili idemo španati. kak dalmoši kažu idemo na balun ak se ne varammuckodjubre wrote:nikada nisam obraćao pažnju jel purgerski ili ne, nego mi jednostavno jednostavnije...
2015-08-19
nogač mi je totalno gejkuracodigraca wrote:pa da. kad smo znali igrati mali nogomet, rijetko kad bi rekli idemo na nogomet, nego idemo na nogač ili idemo španati. kak dalmoši kažu idemo na balun ak se ne varammuckodjubre wrote:nikada nisam obraćao pažnju jel purgerski ili ne, nego mi jednostavno jednostavnije...
2014-04-15
nikad idemo na košarku nego na košaricu. nogomet - idemo na hakl. košraka isto može hakl.muckodjubre wrote:nogač mi je totalno gejkuracodigraca wrote:pa da. kad smo znali igrati mali nogomet, rijetko kad bi rekli idemo na nogomet, nego idemo na nogač ili idemo španati. kak dalmoši kažu idemo na balun ak se ne varammuckodjubre wrote:nikada nisam obraćao pažnju jel purgerski ili ne, nego mi jednostavno jednostavnije...
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Zadnje vrijeme se govori za nogomet: Idemo na fucu.
kako klinacki i pederski...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4