ŠVEDSKA - HRVATSKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ŠVEDSKA - HRVATSKA
HRVATSKA: Livaković - Mikanović, A. Milić, Benković, Elez, Radošević, Vlašić, Pašalić (C), Halilović, J. Mišić, Perica
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Re: ŠVEDSKA - HRVATSKA
[size=55]MINI VATRENIMA IGRA SAMO POBJEDA [/size]
fali im pola ekipe,biti će teško jako teško
perica 1-0
penal 1 1
naši su prokockali sve riješiti u gruziji
muckodjubre wrote:naši su prokockali sve riješiti u gruziji
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
koja je prevara od igrača postao nikola vlašić.
ne vjerujem očima koji je to indolentni mužek.
samo se Radošević u obrani ubija, ostali gledaju, posebno elez.
halilović bi, ali nema s kim jer je perica ostao sam i bez podrške...
sitting_bull-
2015-09-28
Odavno imam dojam kako ima dosta ljudi u hrvatskom nogometu kojima uopće nije u interesu plasman na prvenstvo U-21. Neki sebični razlozi su u pitanju.
Guest- Guest
Nitko ne spominje kako su Čorić, Fiolići i Pavičić otkazali reprezentaciju zbog navodne ozljede, a uredno treniraju u Dinamu. Da su kojim slučajem hajdukovci, onda bi bi bilo kmećanja.sitting_bull wrote:koja je prevara od igrača postao nikola vlašić.
I ti onda pričaš o Vlašiću? Kako te nije sram??? Vlašić je bar tu, pojavio se...
Očito HNS-u nije interes mlada reprezentacija, bar ne toliki pa se ne moraju odazvati pozivu neki igrači (eto da novi trener Dinama ima više igrača na raspolaganju, da se bolje pripremi za nastavak sezone). Ipak mlada reprezentacija nema takav značaj kao A selekcija kad je u pitanju skretanje pozornosti na mlade igrače i njihova cijena na tržištu. A i oko mlade reprezentacije se ionako ne vrti toliki novac, a ljudi koji vode HNS ionako vide samo novac, novac i novac. Kad digneš glas protiv toga i protiv takvih, onda želiš svađu s svima i kmečiš... Jadno...
A za Čorića, Fiolića i Pavičića bit će vremena. Za A selekciju, tako mi Ante Čačića...
Guest- Guest
Nikada HNS-u mlađi uzrasti nisu bili prioritet ... a što se tiće izostanaka ... protiv Gruzije je Gračan imao sve pa nije izvukao povoljan rezultat. Stvar možemo gledati sa raznih strana ...
I od kada to Dinamovci toliko valjaju pa Čorić i Fiolić nedostaju ...
Ovo je prilika da se ne Dinamovci dokažu ...
"Ovog četvrtka na treningu prve momčadi po prvi puta nakon ozljeda pojavili su se Ante Ćorić i Ivan Fiolić. Dvojac mladih reprezentativaca Hrvatske odradio je samo uvodni dio treninga. "
Dakle nije baš da su fit!I od kada to Dinamovci toliko valjaju pa Čorić i Fiolić nedostaju ...
sat2-
2015-09-28
ne bi se ni vlašić pojavio njegovo govno smrdi kao i kod ostalih, ali klošar zna da mu je to jedina prilika da se proda iz gayduka
End- Posts : 21177
2015-08-25
Od kad je najbitnije da se netko dokaže u reprezentaciju? Ustvari to je jedino i bitno vama i sličnima...sat2 wrote:Nikada HNS-u mlađi uzrasti nisu bili prioritet ... a što se tiće izostanaka ... protiv Gruzije je Gračan imao sve pa nije izvukao povoljan rezultat. Stvar možemo gledati sa raznih strana ..."Ovog četvrtka na treningu prve momčadi po prvi puta nakon ozljeda pojavili su se Ante Ćorić i Ivan Fiolić. Dvojac mladih reprezentativaca Hrvatske odradio je samo uvodni dio treninga. "
Dakle nije baš da su fit!
I od kada to Dinamovci toliko valjaju pa Čorić i Fiolić nedostaju ...
Ako je Čorić dovoljno dobar da ode na EP s A ekipom onda je valjda dobar za mladu repreznetaciju?!? Ili misliš da nije?
U petak su uredno trenirali, a u jučer nisu mogli igrati. Sramota!
Guest- Guest
Stipe Perica u posljednjih je pet kvalifikacijskih utakmica za mladu reprezentaciju postigao sedam golova! Od deset hrvatskih. U samo 368 minuta na terenu! I donio osam bodova.
A u pet susreta prije toga - nije bio u kadru! I to ne zato što je bio u A reprezentaciji...
Stipe je isto im peh...
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4