Petrov: Imaju pravo moliti pred bolnicama. Smeta li meni gay parada?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Petrov: Imaju pravo moliti pred bolnicama. Smeta li meni gay parada?
zato ti svoju pamet raznosiš po forumu kao vjetar pljevu po gumnu...Eroo wrote:Skrivaju se iza skraćenog naziva "abortus". Abortus čega? Jajne ćelije? Ploda?Regoč wrote:Ne postoji pravo nikoga, pa ni žene, da bude gospodar svoga tiela. Ako želiš dokaz, otiđi liečniku i traži da ti odstrani lievi bubreg i podlakticu lieve ruke. Pri tom diete koje raste u majci nije njezino tielo, već posve nova osoba.
Nitko nema ništa protiv menstruacije. Ovdje raspravljamo o začeću života.
No,od eskahajevaca nemoš očekivati ništa pametno, njima je i Huda jama prihvatljiva...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Gde god vidiš zgodno mesto ti drvo posadi...Zmaj Jova Jovanović.sitting_bull wrote:zato ti svoju pamet raznosiš po forumu kao vjetar pljevu po gumnu...Eroo wrote:Skrivaju se iza skraćenog naziva "abortus". Abortus čega? Jajne ćelije? Ploda?Regoč wrote:Ne postoji pravo nikoga, pa ni žene, da bude gospodar svoga tiela. Ako želiš dokaz, otiđi liečniku i traži da ti odstrani lievi bubreg i podlakticu lieve ruke. Pri tom diete koje raste u majci nije njezino tielo, već posve nova osoba.
Nitko nema ništa protiv menstruacije. Ovdje raspravljamo o začeću života.
No,od eskahajevaca nemoš očekivati ništa pametno, njima je i Huda jama prihvatljiva...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda
Pusti da cijelog tebe prođe blaga svjetlost zvijezda
Da ni za čim ne žališ kad se budeš zadnjim pogledima rastajao od zvijezda...A.B. Šimić.
Last edited by Eroo on Mon 10 Oct - 14:38; edited 3 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Provo, klerikalče!
Da, prigovor savjesti može biti štetan kad netko odbije braniti zemlju zbog njega.
Viš, na tebe sam zaboravio u čestitci pa i tebi hvala.
Da, prigovor savjesti može biti štetan kad netko odbije braniti zemlju zbog njega.
Viš, na tebe sam zaboravio u čestitci pa i tebi hvala.
za abortus optužuješ običajno pravo? kako to da je u trulom socijalizmu natalitet bio veći od mortaliteta?Eroo wrote:Po običaju muž, obitelj, primitivna sredina u kojoj žive...sitting_bull wrote:tko prisiljava ženu na abortus, pobjeguljo?Eroo wrote:Šta prisiljavate ženu na abortus, odsjecite si ga i stvar riješena.sitting_bull wrote:bezgrešna jaja, dakle?tre911 wrote:
Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.
i tako je bilo od pamtivjeka, ne? čak i onda kad su se abortusi radili po kućama s priborom od drva?
Ima i jedan manji kiruški zahvat koji će sve to veoma jednostavno riješiti.
Ali ne, odgovornost se tovari na leđa samo ženi...
da je tvoj čaća odsjekao svoj na vrijeme i ti bi bio spašen.
A što se tiče mene kao osobe...hja, svijet bi bio vidno osiromašen da se nisam rodio. :):
Bez tebe i takvih bi se ugasila jedna nakaradna ideologija, što bi bi spas za narod.
Ustvari, bez vas ne bi ni bilo bijele kuge, koju svojim djelovanjem podržavate.
bog je više volio socijalizam i proleterke i proletere pa im je omogućio da se množe, a danas ne voli gospođe i gospodu kojima je vrhovništvo u centralnom komitetu na kaptolu?
dakle, bijela kuga se pojavila s pojavom domoljuba, nakon francekove privatizacije i ulaskom crnomantijaša u političke vode, ma što vi o tome zborili...
sitting_bull-
2015-09-28
Trebali vam robovi, a višak ste slali u Njemačku...sitting_bull wrote:za abortus optužuješ običajno pravo? kako to da je u trulom socijalizmu natalitet bio veći od mortaliteta?Eroo wrote:Po običaju muž, obitelj, primitivna sredina u kojoj žive...sitting_bull wrote:tko prisiljava ženu na abortus, pobjeguljo?Eroo wrote:Šta prisiljavate ženu na abortus, odsjecite si ga i stvar riješena.sitting_bull wrote:
bezgrešna jaja, dakle?
i tako je bilo od pamtivjeka, ne? čak i onda kad su se abortusi radili po kućama s priborom od drva?
Ima i jedan manji kiruški zahvat koji će sve to veoma jednostavno riješiti.
Ali ne, odgovornost se tovari na leđa samo ženi...
da je tvoj čaća odsjekao svoj na vrijeme i ti bi bio spašen.
A što se tiče mene kao osobe...hja, svijet bi bio vidno osiromašen da se nisam rodio.
Bez tebe i takvih bi se ugasila jedna nakaradna ideologija, što bi bi spas za narod.
Ustvari, bez vas ne bi ni bilo bijele kuge, koju svojim djelovanjem podržavate.
bog je više volio socijalizam i proleterke i proletere pa im je omogućio da se množe, a danas ne voli gospođe i gospodu kojima je vrhovništvo u centralnom komitetu na kaptolu?
dakle, bijela kuga se pojavila s pojavom domoljuba, nakon francekove privatizacije i ulaskom crnomantijaša u političke vode, ma što vi o tome zborili...
A danas je sve isto, samo vam "njega" nema. Vidi se iz aviJona...
2016-07-22
Sve sam rekao u uvodnom dijelu posta, ne znam jesi li ti pametniji ili idiot koji je napisao grafit. Gle blento da ti objasnim, da bi kokoška snijela jaje ne treba nikada u životu vidjeti pijetla, jel kužiš ili ti opet trebam crtati. Kod žena je sličan princip samo što neoplođena jajna stanica propada ali je žena svakako izbacuje iz tijela. No da skratim, odakle ti uopće ideja da ideš uspoređivati ljudsko biće sa kokošima? Moraš biti izrazito glup da to učiniš no ti si to ipak učinio tako da...sitting_bull wrote:bezgrešna jaja, dakle?tre911 wrote:Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.sitting_bull wrote:je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).sitting_bull wrote:
maknite se vi ispred bolnica i nazad u svoja 4 zida i radite što vam volja.
ne briga me.
što vam treba javna promocija toga što radite?
inače, ovo baš i nije usporedivo na ovako pojednostavljen način budući da u obje situacije klerikalci napadaju i osporavaju prava, u jednom slučaju lgbt skupine da im se zakonom osiguraju prava kao zajednici, u drugom slučaju pravo žene da sama odlučuje o svom tijelu, zdravlju i svojoj budućnosti.
pokušavaš prefrigano opravdati uplitanje u prava pojedinca i prava određenih skupina koje centralni komitet s kaptola perfidno provodi preko svojih podanika, u ovom slučaju ispred bolnica...
laprdanje kako je abortus ubojstvo, i to praktično odmah nakon začeća, me asociralo na jedan grafit: kad jedeš kajganu jedeš li ti pečena jaja, ili pečenu kokoš?
Guest- Guest
ovi ekstremisti su samo iskorišteni da HDZ pobere što više glasova, no HDZ neće nikad donjeti zakon koji bi bio u suprotnosti onog što im kažu njihove kolege iz EU
branitelji i vjernici su korisne budale za rušenje SDPa, ništa više
branitelji i vjernici su korisne budale za rušenje SDPa, ništa više
Guest- Guest
Zagreb 2018-te.
2014-04-14
abraham wrote:Zagreb 2018-te.
u stavri malmo 2001 ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da. Kalalagra 2020-te
2014-04-14
Ne radi se ovdje o "molitvi" kako Petrov prezentira a jos manje o komunistima i komunizmu s druge strane.
Ovo je skupina religijskih fanatika kojima ni bolesnici ne predstavljaju ništa, ušli bi oni u sobe a ne samo ispred bolnica da ih netko pusti i prizivali duhove , mahali križevima i na latinskom govorili da znaju. Da pacijentice pomisle da su u egzorcistu kad im vide face.
Svoju bolest i isključivost uvijek skrivaju iza religije , i nekim čudom pogonsko gorivo nalaze u njoj.
Ja si sve mislim da nije u njih ušao vrag.
Ovo je skupina religijskih fanatika kojima ni bolesnici ne predstavljaju ništa, ušli bi oni u sobe a ne samo ispred bolnica da ih netko pusti i prizivali duhove , mahali križevima i na latinskom govorili da znaju. Da pacijentice pomisle da su u egzorcistu kad im vide face.
Svoju bolest i isključivost uvijek skrivaju iza religije , i nekim čudom pogonsko gorivo nalaze u njoj.
Last edited by kaja_333 on Mon 10 Oct - 17:03; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ćerce, nikad si ne priušti nečeg sličnog...Ima načina da se zlo izbjegne. Ko ne zna kako neka pita...kaja_333 wrote:Ne radi se ovdje o "molitvi" kako Petrov prezentira a jos manje o komunistima i komunizmu s druge strane.
2016-07-22
Ero, ovo su ti podli ljudi.Eroo wrote:Ćerce, nikad si ne priušti nečeg sličnog...Ima načina da se zlo izbjegne. Ko ne zna kako neka pita...kaja_333 wrote:Ne radi se ovdje o "molitvi" kako Petrov prezentira a jos manje o komunistima i komunizmu s druge strane.
Od moje bake sestra bila je časna . Stalno joj je Bog bio u ustima i nešto ne da Bog.
Pokvarenija i podlija osoba od nje nije postojala. Zlo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čije?Triny wrote:Nije problem što mole,nego što iznose tuđe privatne podatke.
danni1-
2014-04-16
Pa pacijente baš boli qurac što se ovi mole. To jedino smeta ovim plaćenim pacijentima po medijima.kaja_333 wrote:Ne radi se ovdje o "molitvi" kako Petrov prezentira a jos manje o komunistima i komunizmu s druge strane.
danni1-
2014-04-16
obzirom na kokodakanje po forumu ideja je iznuđena.tre911 wrote:sitting_bull wrote:tre911 wrote:sitting_bull wrote:Regoč wrote:
razlika između kokodakanja kokoši i kokodakanja po forumu razlika je u tome što kokoške kokodaču kad snesu jaje, a po forumu se kokodakanjem maskira, po nalogu centralnog komiteta s kaptola, postavljene mučke...
sitting_bull-
2015-09-28
Kajo, nek se mole, ako spasu i jedan život, kao da su cieli sviet spasili. A ovo što fantaziraš, nitko nikomu nije ništa ni rekao, a kamoli da je došlo do napadajah, bilo verbalnih, bilo fizičkih.kaja_333 wrote:Ne radi se ovdje o "molitvi" kako Petrov prezentira a jos manje o komunistima i komunizmu s druge strane.
Bome istina.danni1 wrote:Pa pacijente baš boli qurac što se ovi mole. To jedino smeta ovim plaćenim pacijentima po medijima.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Obersnel pokazuje pravo lice sad mu smeta demokracija kad mu je vlast ugrozena!
» Ljudi imaju pravo na život
» Imaju li sportaši pravo na politički odabir?
» Imaju pravo održati čistoću svoje rase
» Obersnel pokazuje pravo lice sad mu smeta demokracija kad mu je vlast ugrozena!
» Ljudi imaju pravo na život
» Imaju li sportaši pravo na politički odabir?
» Imaju pravo održati čistoću svoje rase
Page 4 of 4