Petrov: Imaju pravo moliti pred bolnicama. Smeta li meni gay parada?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Petrov: Imaju pravo moliti pred bolnicama. Smeta li meni gay parada?
Slava Bogu.Regoč wrote:Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!sitting_bull wrote:je. zato im trebaju mediji i predstave pred bolnicama.Regoč wrote:Pravo je da se javno mole, zašto to ne bi iskoristile? Nikoga ne teroriziraju, već potiču trudnu ženu da sačuva život koji raste u njoj, potiču ju na dobro i za diete, i za nju.
pokazuju kako zapravo niti ne vjeruju u boga, jer da vjeruju znale bi da bog pomaže u tajnosti...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Sve ti je objasnio Boško na primjeru.sitting_bull wrote:da se ta skupina okupila u nekoj crkvi, svojim prostorijama, u nekom privatnom stanu i da tamo moli boga za ženu koja je odlučila prekinuti trudnoću i da mole boga da ih usliši i da do prekida trudnoće ne dođe onda ne bih niti slova napisao.Dread_Pirate_Roberts wrote:ranije sam napisao, ali ću ponoviti...
uostalom nema apsolutno ništa loše ili pogrešno u takvoj molitvi...način provedbe molitve je detalj s kojim se ja osobno ne slažem...
eto, možda je jasnije nego raniji post...
Nikog ne briga šta vi, pederi, radite u svoja 4 zida.
Šta vam treba javna promocija toga šta radite? :):
maknite se vi ispred bolnica i nazad u svoja 4 zida i radite što vam volja.
ne briga me.
što vam treba javna promocija toga što radite?
inače, ovo baš i nije usporedivo na ovako pojednostavljen način budući da u obje situacije klerikalci napadaju i osporavaju prava, u jednom slučaju lgbt skupine da im se zakonom osiguraju prava kao zajednici, u drugom slučaju pravo žene da sama odlučuje o svom tijelu, zdravlju i svojoj budućnosti.
pokušavaš prefrigano opravdati uplitanje u prava pojedinca i prava određenih skupina koje centralni komitet s kaptola perfidno provodi preko svojih podanika, u ovom slučaju ispred bolnica...
laprdanje kako je abortus ubojstvo, i to praktično odmah nakon začeća, me asociralo na jedan grafit: kad jedeš kajganu jedeš li ti pečena jaja, ili pečenu kokoš?
sitting_bull-
2015-09-28
Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.sitting_bull wrote:je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Sve ti je objasnio Boško na primjeru.sitting_bull wrote:
da se ta skupina okupila u nekoj crkvi, svojim prostorijama, u nekom privatnom stanu i da tamo moli boga za ženu koja je odlučila prekinuti trudnoću i da mole boga da ih usliši i da do prekida trudnoće ne dođe onda ne bih niti slova napisao.
Šta vam treba javna promocija toga šta radite?
ne briga me.
inače, ovo baš i nije usporedivo na ovako pojednostavljen način budući da u obje situacije klerikalci napadaju i osporavaju prava, u jednom slučaju lgbt skupine da im se zakonom osiguraju prava kao zajednici, u drugom slučaju pravo žene da sama odlučuje o svom tijelu, zdravlju i svojoj budućnosti.
pokušavaš prefrigano opravdati uplitanje u prava pojedinca i prava određenih skupina koje centralni komitet s kaptola perfidno provodi preko svojih podanika, u ovom slučaju ispred bolnica...
laprdanje kako je abortus ubojstvo, i to praktično odmah nakon začeća, me asociralo na jedan grafit: kad jedeš kajganu jedeš li ti pečena jaja, ili pečenu kokoš?
Guest- Guest
bezgrešna jaja, dakle?tre911 wrote:Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.sitting_bull wrote:je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).sitting_bull wrote:Eroo wrote:
Sve ti je objasnio Boško na primjeru.
Šta vam treba javna promocija toga šta radite? :):
ne briga me.
i tako je bilo od pamtivjeka, ne? čak i onda kad su se abortusi radili po kućama s priborom od drva?
sitting_bull-
2015-09-28
Ili ih pošalje urednik. Ili sami dođu. Ili sjede u kafiću prekoputa pa "vidi, što je ovo". Mnogo je načina na koje Bog utječe na ljude.sitting_bull wrote:sami dođu nakon što ih kaptol pozove.Regoč wrote:Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!sitting_bull wrote:je. zato im trebaju mediji i predstave pred bolnicama.Regoč wrote:Pravo je da se javno mole, zašto to ne bi iskoristile? Nikoga ne teroriziraju, već potiču trudnu ženu da sačuva život koji raste u njoj, potiču ju na dobro i za diete, i za nju.
pokazuju kako zapravo niti ne vjeruju u boga, jer da vjeruju znale bi da bog pomaže u tajnosti...
daj me naj me...
Šta prisiljavate ženu na abortus, odsjecite si ga i stvar riješena.sitting_bull wrote:bezgrešna jaja, dakle?tre911 wrote:Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.sitting_bull wrote:je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).sitting_bull wrote:
ne briga me.
i tako je bilo od pamtivjeka, ne? čak i onda kad su se abortusi radili po kućama s priborom od drva?
Ima i jedan manji kiruški zahvat koji će sve to veoma jednostavno riješiti.
Ali ne, odgovornost se tovari na leđa samo ženi...
2016-07-22
Neka svatko živi s kim želi. Ako hoće bračna prava, neka se vjenčaju.sitting_bull wrote:je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Sve ti je objasnio Boško na primjeru.sitting_bull wrote:
da se ta skupina okupila u nekoj crkvi, svojim prostorijama, u nekom privatnom stanu i da tamo moli boga za ženu koja je odlučila prekinuti trudnoću i da mole boga da ih usliši i da do prekida trudnoće ne dođe onda ne bih niti slova napisao.
Šta vam treba javna promocija toga šta radite?
ne briga me.
A kajgana su čista jaja, ako nije bilo oplodnje. Ako je bilo oplodnje, u kajgani pojedeš i kokoš.
Zamisli, kriju od javnosti da idu napravit abortus. Baš bi me zanimalo čuti zašto to rade u tajnosti.Regoč wrote:Ili ih pošalje urednik. Ili sami dođu. Ili sjede u kafiću prekoputa pa "vidi, što je ovo". Mnogo je načina na koje Bog utječe na ljude.sitting_bull wrote:sami dođu nakon što ih kaptol pozove.Regoč wrote:Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!sitting_bull wrote:je. zato im trebaju mediji i predstave pred bolnicama.Regoč wrote:Pravo je da se javno mole, zašto to ne bi iskoristile? Nikoga ne teroriziraju, već potiču trudnu ženu da sačuva život koji raste u njoj, potiču ju na dobro i za diete, i za nju.
daj me naj me...
2016-07-22
To što abortusah ima oduviek, ne znači da trebaju biti ozakonjeni. Oduviek postoje ubojstva i krađe pa ih nitko ne bi legalizirao.
Da, baš čudno, umjesto da se diče kako su napredne.Eroo wrote:Zamisli, kriju od javnosti da idu napravit abortus. Baš bi me zanimalo čuti zašto to rade u tajnosti.Regoč wrote:Ili ih pošalje urednik. Ili sami dođu. Ili sjede u kafiću prekoputa pa "vidi, što je ovo". Mnogo je načina na koje Bog utječe na ljude.sitting_bull wrote:sami dođu nakon što ih kaptol pozove.Regoč wrote:Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!sitting_bull wrote:
je. zato im trebaju mediji i predstave pred bolnicama.
daj me naj me...
Pa vjerovatno su se u tajnosti i seksali. Ni svoj seks nisu obznjanjivali u javnosti.Eroo wrote:
Zamisli, kriju od javnosti da idu napravit abortus. Baš bi me zanimalo čuti zašto to rade u tajnosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
je. bogomoljke su blažene...Regoč wrote:Ili ih pošalje urednik. Ili sami dođu. Ili sjede u kafiću prekoputa pa "vidi, što je ovo". Mnogo je načina na koje Bog utječe na ljude.sitting_bull wrote:sami dođu nakon što ih kaptol pozove.Regoč wrote:Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!sitting_bull wrote:je. zato im trebaju mediji i predstave pred bolnicama.Regoč wrote:Pravo je da se javno mole, zašto to ne bi iskoristile? Nikoga ne teroriziraju, već potiču trudnu ženu da sačuva život koji raste u njoj, potiču ju na dobro i za diete, i za nju.
daj me naj me...
sitting_bull-
2015-09-28
tko prisiljava ženu na abortus, pobjeguljo?Eroo wrote:Šta prisiljavate ženu na abortus, odsjecite si ga i stvar riješena.sitting_bull wrote:bezgrešna jaja, dakle?tre911 wrote:Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.sitting_bull wrote:je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...Regoč wrote:
Nikom se ne osporava pravo na brak. Brak je zakonom uređena zajednica muškarca i žene pa svaki punoljetni muškarac i žena mogu stupiti u brak. Kod abortusa se želi očuvati pravo na život, osobito jer pravo na ubojstvo ne postoji, osim u nužnoj samoobrani (primienjeno na abortus to bi značilo teške posljedice po život i zdravlje žene).
da je tvoj čaća odsjekao svoj na vrijeme i ti bi bio spašen.
ovdje je riječ o pravu žene da bude gospodar svoga tijela i da koristeći to pravo donese odluku, ne da tu odluku za nju donose, ili pokušavaju iznuditi neke skupine koje centralni komitet s kaptola šalje pred bolnice.
dobro, ako je riječ o potom nekoga iz komiteta, ili iz nižih partijskih ćelija još bi se moglo i razumjeti. pretpostavljam kako nisu sve trudnoće koje se žele prekinuti posljedica tjelesnih aktivnosti članova komiteta i žena...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne postoji pravo nikoga, pa ni žene, da bude gospodar svoga tiela. Ako želiš dokaz, otiđi liečniku i traži da ti odstrani lievi bubreg i podlakticu lieve ruke. Pri tom diete koje raste u majci nije njezino tielo, već posve nova osoba.
U svakom slučaju više nego njihovi mrzitelji.sitting_bull wrote:je. bogomoljke su blažene...Regoč wrote:Ili ih pošalje urednik. Ili sami dođu. Ili sjede u kafiću prekoputa pa "vidi, što je ovo". Mnogo je načina na koje Bog utječe na ljude.sitting_bull wrote:sami dođu nakon što ih kaptol pozove.Regoč wrote:Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!sitting_bull wrote:
je. zato im trebaju mediji i predstave pred bolnicama.
daj me naj me...
Triny wrote:Nije problem što mole,nego što iznose tuđe privatne podatke.
Prema Zakonu o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece, u Republici Hrvatskoj žena može legalno izvršiti prekid trudnoće bez dozvole komisije, ukoliko se radi o trudnoći koja traje do 10 tjedana. Prema istom Zakonu te na temelju rješenja Ministarstva zdravstva od rujna 1996. godine prekid trudnoće se može obaviti u samo za to ovlaštenim stacionarnim zdravstvenim ustanovama. Svaki prekid trudnoće sukladno zakonskim propisima prijavljuje se na odgovarajućem obrascu u Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Neka mole i neka se zalažu za to što se zalažu ali nemaju pravo svima nametati svoje mišljenje i svoje stavove.
Suštinska premisa ljudskih prava znači da se artikulacijom vlastitih prava ne povređuju ili ne uskraćuju tuđa prava. Ili, da suviše slobode za nekog ne rezultira sa manje slobode za druge. Upravo tu je sadržana sva kompleksnost i osjetljivost manifestacionih formi slobode savjesti, uključujući i definiranje pozicije i statusa instituta prigovora savjesti.
Neka mole i neka se zalažu za to što se zalažu ali nemaju pravo svima nametati svoje mišljenje i svoje stavove.
Suštinska premisa ljudskih prava znači da se artikulacijom vlastitih prava ne povređuju ili ne uskraćuju tuđa prava. Ili, da suviše slobode za nekog ne rezultira sa manje slobode za druge. Upravo tu je sadržana sva kompleksnost i osjetljivost manifestacionih formi slobode savjesti, uključujući i definiranje pozicije i statusa instituta prigovora savjesti.
Skrivaju se iza skraćenog naziva "abortus". Abortus čega? Jajne ćelije? Ploda?Regoč wrote:Ne postoji pravo nikoga, pa ni žene, da bude gospodar svoga tiela. Ako želiš dokaz, otiđi liečniku i traži da ti odstrani lievi bubreg i podlakticu lieve ruke. Pri tom diete koje raste u majci nije njezino tielo, već posve nova osoba.
Nitko nema ništa protiv menstruacije. Ovdje raspravljamo o začeću života.
No,od eskahajevaca nemoš očekivati ništa pametno, njima je i Huda jama prihvatljiva...
2016-07-22
svakako. njihovo je kraljevstvo nebesko.Regoč wrote:U svakom slučaju više nego njihovi mrzitelji.sitting_bull wrote:je. bogomoljke su blažene...Regoč wrote:Ili ih pošalje urednik. Ili sami dođu. Ili sjede u kafiću prekoputa pa "vidi, što je ovo". Mnogo je načina na koje Bog utječe na ljude.sitting_bull wrote:sami dođu nakon što ih kaptol pozove.Regoč wrote:
Oni se mole, novinari sami dođu. Čudesni su putovi Gospodnji!
daj me naj me...
mogu se i na sudnji dan pozvati na svoje blaženstvo. možda upali...
sitting_bull-
2015-09-28
Po običaju muž, obitelj, primitivna sredina u kojoj žive...sitting_bull wrote:tko prisiljava ženu na abortus, pobjeguljo?Eroo wrote:Šta prisiljavate ženu na abortus, odsjecite si ga i stvar riješena.sitting_bull wrote:bezgrešna jaja, dakle?tre911 wrote:Ja iskreno ne znam ko je pametniji, ti ili ovaj idiot što je napisao grafit. Kakve veze nesrećo talibanska ima konzumno jaje sa ovim što ti laprdaš? Jel ti znaš da za konzumna jaja ne treba pijetao? te kokoši u stvari nikada pijetla ni ne vide a kamoli da nose oplođena jaja.sitting_bull wrote:
je, ali zajednicu koja nije brak kako je fat mama progurala u ustav ne priznajete i sve poduzimate kako bi ograničili prava drugih ljudi na život u zajednici koja nije brak. znam te puško dok si pištolj bila...
da je tvoj čaća odsjekao svoj na vrijeme i ti bi bio spašen.
A što se tiče mene kao osobe...hja, svijet bi bio vidno osiromašen da se nisam rodio.
Bez tebe i takvih bi se ugasila jedna nakaradna ideologija, što bi bi spas za narod.
Ustvari, bez vas ne bi ni bilo bijele kuge, koju svojim djelovanjem podržavate.
Last edited by Eroo on 10/10/2016, 14:31; edited 1 time in total
2016-07-22
zato ti svoju pamet raznosiš po forumu kao vjetar pljevu po gumnu...Eroo wrote:Skrivaju se iza skraćenog naziva "abortus". Abortus čega? Jajne ćelije? Ploda?Regoč wrote:Ne postoji pravo nikoga, pa ni žene, da bude gospodar svoga tiela. Ako želiš dokaz, otiđi liečniku i traži da ti odstrani lievi bubreg i podlakticu lieve ruke. Pri tom diete koje raste u majci nije njezino tielo, već posve nova osoba.
Nitko nema ništa protiv menstruacije. Ovdje raspravljamo o začeću života.
No,od eskahajevaca nemoš očekivati ništa pametno, njima je i Huda jama prihvatljiva...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Obersnel pokazuje pravo lice sad mu smeta demokracija kad mu je vlast ugrozena!
» Ljudi imaju pravo na život
» Imaju li sportaši pravo na politički odabir?
» Imaju pravo održati čistoću svoje rase
» Obersnel pokazuje pravo lice sad mu smeta demokracija kad mu je vlast ugrozena!
» Ljudi imaju pravo na život
» Imaju li sportaši pravo na politički odabir?
» Imaju pravo održati čistoću svoje rase
Page 3 of 4