Miro Kovač i Božo Petrov idu u Stolac, sastaju se s načelnikom općine
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Miro Kovač i Božo Petrov idu u Stolac, sastaju se s načelnikom općine
Sad vidite zašto je Dodo car!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Petrov i Kovač u Stocu: Politika u BiH diskriminira Hrvate
Izvor: Petar Glebov/PIXSELL
Autor teksta:
Potpredsjednik Vlade Božo Petrov i ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač danas su se u Stocu sastali sa Stjepanom Boškovićem, tamošnjim načelnikom te razgovarali o izborima i situaciji koja se dogodila u ovom bh. gradu.
"Ovo što se dogodilo u Stocu je posljedica višegodišnje politike u BiH gdje su Hrvati bili diskriminirani, konstitutivni, ali samo na papiru", kazao je Petrov u obraćanju medijima nakon sastanka u prostorijama Općine Stolac.
"Meni je neprihvatljivo da se dogodi napad na državnu osobu, na običan puk, da se ništa ne poduzima i s druge strane da niti jedna politička stranka bošnjačkog establišmenta to ne osudi, nego dapače. Stvara se medijski pritisak gdje se nasilnik okarakterizira kao žrtva", dodaje.
"Mi smo došli dati podršku da se Stolac ne pretvara u presedan, da se poštuju norme, da se međunarodne institucije uključe, da se poštuje poredak u BiH, da se dogode izbori u Stocu - ali pod vladavinom zakona i prava", stava je Petrov.
"Dat ćemo podršku Hrvatima u BiH, i to je ono što Republika Hrvatska treba raditi. Nećemo se miješati u strategiju kada to naprave, ali treba se osuditi nasilje i poštivati ustavnopravi poredak svake države", zaključio je.
Kovač je istaknuo da je u interesu Hrvatske da BiH bude stabilna, i da Hrvati u BiH budu ravnopravni.
"Dolaskom pokazujemo da brinemo o Hrvatima u BiH, da ćemo iz zaštititi ne miješajući se u političke procese unutar BiH".
"Hrvatska želi da BiH bude stabilna, demokratska država koja će se privredno razvijati. Ekonomski ćemo biti još povezaniji. Neprihvatljivo je da se napadaju predsjednik OIK i drugi ljudi uključeni u izbore, a da to nitko ne osudi i da nema sankcija".
Rušenje ustavnopravnog poretka BiH odbacujemo, dodaje Kovač. "Osudili smo i referendum u RS, tako osuđujemo i nasilje u Stocu. Želimo izbore u demokratskom duhu, po zakonima BiH. Čitao sam da se govori 'da Stolac mora pasti' i to je neprimjereno", smatra.
Hrvatska podržava put BiH u EU, naglašeno je, "ali želimo da se Hrvati uvažavaju i ne smiju biti diskriminirani", kaže Kovač, dodavši: "Razgovarali smo s načelnikom, dobili smo sve informacije. Želimo suživot svih naroda, to je interes Hrvatske".
Načelnik Bošković je kazao sljedeće: "Šaljem poruku da je zabrinjavajuće da čovjek koji napadne instituciju BiH traži alibi u situacijama za koje misli da su nezakonite. Činjenica je i potvrđeno je na sjednici CIK-a da sve što je OIK uradio bilo primjenom zakona".
"Spinovi koji su stavljani u medije da mrtvi glasaju - činjenica je bila da ti mrtvi dođu glasati, pa ovim živima ne daju jer su im rekli da su mrtvi", pojasnio je Bošković, zaključivši: "U Stocu su bili regularni izbori, i Stolac očekuje da sve institucije vlasti poduzmu da se rušenje poretka spriječi i da ova općina ima izbore kao i svaka druga."
Izvor: Petar Glebov/PIXSELL
Autor teksta:
N1 BiH
Potpredsjednik Vlade Božo Petrov i ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač danas su se u Stocu sastali sa Stjepanom Boškovićem, tamošnjim načelnikom te razgovarali o izborima i situaciji koja se dogodila u ovom bh. gradu.
"Ovo što se dogodilo u Stocu je posljedica višegodišnje politike u BiH gdje su Hrvati bili diskriminirani, konstitutivni, ali samo na papiru", kazao je Petrov u obraćanju medijima nakon sastanka u prostorijama Općine Stolac.
"Meni je neprihvatljivo da se dogodi napad na državnu osobu, na običan puk, da se ništa ne poduzima i s druge strane da niti jedna politička stranka bošnjačkog establišmenta to ne osudi, nego dapače. Stvara se medijski pritisak gdje se nasilnik okarakterizira kao žrtva", dodaje.
"Mi smo došli dati podršku da se Stolac ne pretvara u presedan, da se poštuju norme, da se međunarodne institucije uključe, da se poštuje poredak u BiH, da se dogode izbori u Stocu - ali pod vladavinom zakona i prava", stava je Petrov.
"Dat ćemo podršku Hrvatima u BiH, i to je ono što Republika Hrvatska treba raditi. Nećemo se miješati u strategiju kada to naprave, ali treba se osuditi nasilje i poštivati ustavnopravi poredak svake države", zaključio je.
Kovač je istaknuo da je u interesu Hrvatske da BiH bude stabilna, i da Hrvati u BiH budu ravnopravni.
"Dolaskom pokazujemo da brinemo o Hrvatima u BiH, da ćemo iz zaštititi ne miješajući se u političke procese unutar BiH".
"Hrvatska želi da BiH bude stabilna, demokratska država koja će se privredno razvijati. Ekonomski ćemo biti još povezaniji. Neprihvatljivo je da se napadaju predsjednik OIK i drugi ljudi uključeni u izbore, a da to nitko ne osudi i da nema sankcija".
Rušenje ustavnopravnog poretka BiH odbacujemo, dodaje Kovač. "Osudili smo i referendum u RS, tako osuđujemo i nasilje u Stocu. Želimo izbore u demokratskom duhu, po zakonima BiH. Čitao sam da se govori 'da Stolac mora pasti' i to je neprimjereno", smatra.
Hrvatska podržava put BiH u EU, naglašeno je, "ali želimo da se Hrvati uvažavaju i ne smiju biti diskriminirani", kaže Kovač, dodavši: "Razgovarali smo s načelnikom, dobili smo sve informacije. Želimo suživot svih naroda, to je interes Hrvatske".
Načelnik Bošković je kazao sljedeće: "Šaljem poruku da je zabrinjavajuće da čovjek koji napadne instituciju BiH traži alibi u situacijama za koje misli da su nezakonite. Činjenica je i potvrđeno je na sjednici CIK-a da sve što je OIK uradio bilo primjenom zakona".
"Spinovi koji su stavljani u medije da mrtvi glasaju - činjenica je bila da ti mrtvi dođu glasati, pa ovim živima ne daju jer su im rekli da su mrtvi", pojasnio je Bošković, zaključivši: "U Stocu su bili regularni izbori, i Stolac očekuje da sve institucije vlasti poduzmu da se rušenje poretka spriječi i da ova općina ima izbore kao i svaka druga."
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mujo i Fata u Londonu sjednu u taxi.
Pita ih vozač:
"Where are you coming from?"
Kaže Mujo:
"From Bosna!"
Fata:
"Š'a kaže? Š'a kaže?"
Mujo:
"Pita odakle smo a ja kažem iz Bosne."
Vozač:
"Which town?"
Mujo:
"Sarajevo."
Fata:
"Š'a kaže? Š'a kaže?"
Mujo:
"Pita iz kojeg smo grada, a ja rek'o iz Sarajeva."
Vozač:
"I had the worst sex in Sarajevo!"
Fata:
"Š'a kaže? Š'a kaže?"
Mujo:
"Ma kaže da te zna!"
Pita ih vozač:
"Where are you coming from?"
Kaže Mujo:
"From Bosna!"
Fata:
"Š'a kaže? Š'a kaže?"
Mujo:
"Pita odakle smo a ja kažem iz Bosne."
Vozač:
"Which town?"
Mujo:
"Sarajevo."
Fata:
"Š'a kaže? Š'a kaže?"
Mujo:
"Pita iz kojeg smo grada, a ja rek'o iz Sarajeva."
Vozač:
"I had the worst sex in Sarajevo!"
Fata:
"Š'a kaže? Š'a kaže?"
Mujo:
"Ma kaže da te zna!"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/salkic-dodik-prijeti-bosnjacima
Multikulti, svi ravnopravni...hja...Dodo dobro zna s kim ima posla.
Znači opet se vraćaš u normalu?Eroo wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/salkic-dodik-prijeti-bosnjacima
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ivo Lučić: U BiH je na djelu institucionalno nasilje
http://vijesti.hrt.hr/
Eroo wrote:Ivo Lučić: U BiH je na djelu institucionalno nasilje
To je još jedan razlog da se zajedno, muslimani i hrvati udruže i udare na srpsku :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Eroo wrote:
nema ništa od toga....
kao sam podcrtao prije više godina bošnjačka geopolitika je orijentirana južno i izlasku na more (ta neće na Valjevo i Loznicu se širiti :D)
Perspektivno u širem luku nego je sam Neum.
Stolac je tu platforma za demografsku i političku projekciju prema jugu.
Sva sreća da su muslimani hrvatska braća i cvijeće inače bi moglo bit problema kad izbiju na obalu ...
2015-08-06
Epikur ja bi tebe komnetira al nema smisla , podržao sam samo vladawinu zakona a ne da nasilnika štiti Sarajewo i glumi žrtwu.
Brawo za Petrowa.
Brawo za Petrowa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Epikur ja bi tebe komnetira al nema smisla , podržao sam samo vladawinu zakona a ne da nasilnika štiti Sarajewo i glumi žrtwu.
Brawo za Petrowa.
samo sam ti stavr postavio u širi kontekst...nikaj drugo
pratimo dalje kako će se odvijati pokoravanje Stolca.
2015-08-06
Ti uvijek možeš dodi otić u pomoć i nema nam spasa. :Depikur37 wrote:Eroo wrote:Ivo Lučić: U BiH je na djelu institucionalno nasilje
To je još jedan razlog da se zajedno, muslimani i hrvati udruže i udare na srpsku :D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Ti uvijek možeš dodi otić u pomoć i nema nam spasa. :Depikur37 wrote:Eroo wrote:Ivo Lučić: U BiH je na djelu institucionalno nasilje
a tko ti je kriv kad s vehabijama sadiš tikve....da znaju u irskoj ili već di si mrko bi te gledali
nova europa ne trpi to
2015-08-06
Nema šireg konteksta osim političkog nasilja kojeg štit Sarajewo i sad im je Božo nešto rekao a oni neka nastawe štiti nasilnika pa ok.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Epikur ja bi tebe komnetira al nema smisla , podržao sam samo vladawinu zakona a ne da nasilnika štiti Sarajewo i glumi žrtwu.
Brawo za Petrowa.
samo sam ti stavr postavio u širi kontekst...nikaj drugo
pratimo dalje kako će se odvijati pokoravanje Stolca.
Može Hr reči i čao debili.
2014-04-11
Inače Petrov je lokalac i dobro je reagirao, razumije situaciju...Kovač je budaletina...tipa Kulinde i Buzin press
2015-08-06
bosanska posla..
nije mi jasno što petrov tamo radi
Guest- Guest
Jebe radoznale.dva brata wrote:
2014-04-11
Petrow im ga maherski uwalio : lik naprawi teško kazneno dijelo i owi njegowi iz Sajajewa ga podržawaju jer je njihow ( SDA ) i onda im on kaže da to rade čijelo wrijeme i glume žrtwu umjesto da to osude i neka poštuju wladawinu prawa.
E sad biraj : nastawi a swi znaju da je to barbarizam ....ili osudi.
Šta god izabereš newalja za SDA.
E sad biraj : nastawi a swi znaju da je to barbarizam ....ili osudi.
Šta god izabereš newalja za SDA.
2014-04-11
Eno nekakav Mahmutčakijašević iz Stoca već proglasio moralnu pobjedu u izborima u Stocu.
dva brata wrote:bosanska posla..
glumi budalu
stvari su već zacrtane
2015-08-06
Da .....zacrtane su ......
Chiren - The Leader of the Western Forces in WWIII
The great Chyren will be the Chief of the World,
after "Plus oultre" loved, feared and dreaded.
His fame and praise go beyond the heavens
and he will be greatly satisfied with the sole title of victor - VI.70
Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory - V.74
Selin king, Italy peaceful, kingdoms
united by the Christian King of the World.
When he dies he will want to lie in Blois territory,
having chased the pirates from the sea - IV.77
The great man led captive from a foreign land,
chained in gold, offered to King CHYREN.
He who in Ausonia, Milan will lose the war
and all his army put to fire and sword - IV.34
The king of Europe will come like a griffon,
accompanied by those of the North;
he will lead a great troop of red and white,
they will go against the king of Babylon - X.80
Chiren - The Leader of the Western Forces in WWIII
The great Chyren will be the Chief of the World,
after "Plus oultre" loved, feared and dreaded.
His fame and praise go beyond the heavens
and he will be greatly satisfied with the sole title of victor - VI.70
Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory - V.74
Selin king, Italy peaceful, kingdoms
united by the Christian King of the World.
When he dies he will want to lie in Blois territory,
having chased the pirates from the sea - IV.77
The great man led captive from a foreign land,
chained in gold, offered to King CHYREN.
He who in Ausonia, Milan will lose the war
and all his army put to fire and sword - IV.34
The king of Europe will come like a griffon,
accompanied by those of the North;
he will lead a great troop of red and white,
they will go against the king of Babylon - X.80
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Miro Kovač
» KO JE MIRO KOVAČ ( poznatiji k*o Mile Jawohl )
» Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
» Novi šef hrvatske diplomacije Miro Kovač sutra u Mostaru
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» KO JE MIRO KOVAČ ( poznatiji k*o Mile Jawohl )
» Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
» Novi šef hrvatske diplomacije Miro Kovač sutra u Mostaru
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
Page 2 of 3