Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
Page 1 of 1
Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić je u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekao da podržava tim Mire Kovača i politiku za koju se zalaže te da će se kandidirati za mjesto potpredsjednika stranke.
- Ja sam u timu HDZ-a. Što tiče svrstavanja, meni je žao što je Andrej Kenwood Kenon išao u smjeru formiranja timova i smjeru podjela stranke što nije dobro. Mi svi zajedno moramo uključiti sve kapacitete i ljude za dobrobit države i stranke. HDZ se mora vratiti na pobjednički put. Podržavam opciju Mire Kovača i Ivana Penave što se tiče politika - rekao je zamjenik predsjednika HDZ-a.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milijan-brkic-otkrio-za-koju-funkciju-ce-se-kandidirati-i-tko-mu-je-favorit-na-izborima-u-hdz-u-podrzavam-politiku-za-koju-se-zalaze-miro-kovac/9955006/
- Ja sam u timu HDZ-a. Što tiče svrstavanja, meni je žao što je Andrej Kenwood Kenon išao u smjeru formiranja timova i smjeru podjela stranke što nije dobro. Mi svi zajedno moramo uključiti sve kapacitete i ljude za dobrobit države i stranke. HDZ se mora vratiti na pobjednički put. Podržavam opciju Mire Kovača i Ivana Penave što se tiče politika - rekao je zamjenik predsjednika HDZ-a.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milijan-brkic-otkrio-za-koju-funkciju-ce-se-kandidirati-i-tko-mu-je-favorit-na-izborima-u-hdz-u-podrzavam-politiku-za-koju-se-zalaze-miro-kovac/9955006/
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
alkar vaso u nista
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Podržavam politiku za koju se zalaže Miro Kovač
kako ništa?Treba im doturiti hrpu oružja da ovo ne prođe samo tako bez žrtava.debotoijusto wrote:alkar vaso u nista
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Miro Kovač
» KO JE MIRO KOVAČ ( poznatiji k*o Mile Jawohl )
» Novi šef hrvatske diplomacije Miro Kovač sutra u Mostaru
» Miro Kovač: Erdogan je super, a u Sarajevu slave turski studenti
» MIRO KOVAČ 'Hrvatska nije ni velesila ni pudlica, ona suodlučuje kao članica EU'
» KO JE MIRO KOVAČ ( poznatiji k*o Mile Jawohl )
» Novi šef hrvatske diplomacije Miro Kovač sutra u Mostaru
» Miro Kovač: Erdogan je super, a u Sarajevu slave turski studenti
» MIRO KOVAČ 'Hrvatska nije ni velesila ni pudlica, ona suodlučuje kao članica EU'
Page 1 of 1