ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Age of Trolls

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

The Age of Trolls - Page 5 Empty Re: The Age of Trolls

Post by Guest Fri 14 Oct - 19:30

aben wrote:
mativka wrote:A lijepo sam ja odmah na početku ustvrdila da je uvijek netko za nekoga trol, krol, skrol :) Hoću reći: ti meni - ja tebi, on/ona meni - ja njemu/njoj, oni nama - mi vama..itd. :D
ma je, al puno je sofisticiranije reći nekomu iskin se ne složeš da je trol, nego da je kreten. s kretenom otkrivoš svoju fašističku narav, as trolom se stvor spušćo na tehničku razinu, u smislu "ne more se istobun razgovarati, nisi ozbiljan" ili "ti zapravo ne želiš nojti rješenje problema, ti samo zajebavaš"...
Pa postoji rješenje za takve osobe, a to je scroll :)
A, nekako meni je trol draže nego kreten. Kreten mi je onako baš osobna riječ...teška riječ. A sad..opet razlikujem kretene od trolova. Trol je za mene recimo osoba koja upadne ko s Marsa..a kreten je nekako osobno stanje, dugoročno:) Ne bih nikome mogla reći da je kreten...Čak si i ti ublažio značenje riječi kreten...(zbilja ...ma, nema veze) :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 19:37

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:A lijepo sam ja odmah na početku ustvrdila da je uvijek netko za nekoga trol, krol, skrol :) Hoću reći: ti meni - ja tebi, on/ona meni - ja njemu/njoj, oni nama - mi vama..itd. :D
ma je, al puno je sofisticiranije reći nekomu iskin se ne složeš da je trol, nego da je kreten. s kretenom otkrivoš svoju fašističku narav, as trolom se stvor spušćo na tehničku razinu, u smislu "ne more se istobun razgovarati, nisi ozbiljan" ili "ti zapravo ne želiš nojti rješenje problema, ti samo zajebavaš"...
Pa postoji rješenje za takve osobe, a to je scroll :)
A, nekako meni je trol draže nego kreten. Kreten mi je onako baš osobna riječ...teška riječ. A sad..opet razlikujem kretene od trolova. Trol je za mene recimo osoba koja upadne ko s Marsa..a kreten je nekako osobno stanje, dugoročno:) Ne bih nikome mogla reći da je kreten...Čak si i ti ublažio značenje riječi kreten...(zbilja ...ma, nema veze) :)
ali govorimo o forumu, ili baren o diskusiji, di je normalno da dojde do težjih riči. ali eristički majstori znaju da se istin nišće ne dobivo, eventualno gubi. a s trolom moreš puno lakše dobiti. dakle, ni rič o stupnju uvride, nego o pobjedi u debati. a u slučaju ovih livih socijalista, o verbalnon deliktu.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 19:45

aben wrote:
ali govorimo o forumu, ili baren o diskusiji, di je normalno da dojde do težjih riči. ali eristički majstori znaju da se istin nišće ne dobivo, eventualno gubi. a s trolom moreš puno lakše dobiti. dakle, ni rič o stupnju uvride, nego o pobjedi u debati. a u slučaju ovih livih socijalista, o verbalnon deliktu.
Volim teške riječi ali u onom dragom smislu :) (ne s namjerovom uvrede ili omalovažavanja)
Kakva je to diskusija u kojoj dolazi do takvih riječi?!
Ako smo ravnopravni u svojoj različitoj misli čemu onda potreba za tako čim?!
Slažem se opet s tobom. Slabići obično završavaju debatu s verbalnim deliktom koji uopće ne predstavlja pobjedu, već osobni poraz:)
Trol je trol:) Pao s kruške, s Marsa...ali kreten ...uhhh :)
Ali, zar nije smisao debate učenje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 20:00

mativka wrote:
aben wrote:
Volim teške riječi ali u onom dragom smislu :) (ne s namjerovom uvrede ili omalovažavanja)
Kakva je to diskusija u kojoj dolazi do takvih riječi?!
Ako smo ravnopravni u svojoj različitoj misli čemu onda potreba za tako čim?!
Slažem se opet s tobom. Slabići obično završavaju debatu s verbalnim deliktom koji uopće ne predstavlja pobjedu, već osobni poraz:)
Trol je trol:) Pao s kruške, s Marsa...ali kreten ...uhhh :)
ona u kojoj je nešto na kocki, nojčešće ugled.
pogljedoj debate wiliama craiga lanea, u do itijednoj je razbia oponente, a oni nika nisu ni obrvu digli- jer znaju da je izgubiti debatu od njega besplatno. s druge strone, debate u kojima se rješava ki će dobiti državnu subvenciju su one na kojima ćeš siguro čuti rič kreten:)

ali ljevičari nika ne debatiraju, zaista. oni to rješavaju namištajući moderatora, čuvare na ulazu, komentatore i sudionike:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 20:04

mativka wrote:
ne, smisao je izvesti sudionika na svitlo i razpliniti mu zablude.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity Fri 14 Oct - 20:04

How do you know if you’re an Internet troll?

1. You post all the friggin’ time.

Per the study: Trolls “tend to post more frequently than average users (prior to getting banned): on CNN, a typical [troll] makes 264 posts, but an average user makes only 22 posts.”
Translation: Your keyboard runneth over. Please stop.

2. But almost never on topic.

“We find that the average text similarity of posts written by [trolls] is significantly lower than that of [nontrolls] … suggesting that [trolls] make less of an effort to integrate or stay on-topic.”
Translation: Every discussion, no matter how innocuous, is an opportunity to launch into a paranoid rant about Obama, Bush, the 9/11 commission, the alleged moon landing, the Holocaust, Benghazi, the World Bank, the Bermuda Triangle, or the Infield Fly Rule.

The Age of Trolls - Page 5 X3kK8c_mLxCN2ELGfbaYjSbNm2M

Photo: Stupid Systemus/Flickr

3. You get way more replies than average.

Trolls “receive more replies than average users, suggesting that they might be successful in luring others into fruitless, time-consuming discussions.”
Translation: You have no life.

4. You’re quasi-literate.

“We measure each post with respect to several readability tests, including the Automated Readability Index (ARI), which are designed to gauge how understandable a piece of text is. While posts written by [trolls] and [nontrolls] have similar word counts, those written by [trolls] have a higher ARI, and thus appear to be less readable than those written by [nontrolls].”
Translation: Ewe dun no how too rat gud, dew ewe?

5. You’re a $@#&%!! potty mouth.

“[Trolls] are less likely to use positive words … are also more likely to swear or use less tentative or conciliatory language.”
Translation: You probably shouldn’t kiss your mama with that mouth … or anyone else.

6. Your comments get worse over time.

“Not only do [trolls] enter a community writing worse posts than [nontrolls], but the quality of their posts also worsens more over time.”
Translation: You enter the discussion as an idiot; you leave it a drooling imbecile.
The Age of Trolls - Page 5 KCBJZysQERwd5fkP8wyVw7IRl6k
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 20:06

aben wrote:
pogljedoj debate wiliama craiga lanea, u do itijednoj je razbia oponente, a oni nika nisu ni obrvu digli- jer znaju da je izgubiti debatu od njega besplatno. s druge strone, debate u kojima se rješava ki će dobiti državnu subvenciju su one na kojima ćeš siguro čuti rič kreten:)

ali ljevičari nika ne debatiraju, zaista. oni to rješavaju namištajući moderatora, čuvare na ulazu, komentatore i sudionike:)
Pa koji ugled?! (na čije to oči paze?) :)
Debate su recimo, po mom...učenje. Odluke su drugo :)
Pa da!
Od svega treba uzeti najbolje jer živimo u šarolikom svijetu :)

Zato ja volim s tobom debitirati :D ( učim, iako se ne slažem)
Pogledala sam prvi nastavak Atlasa :) Krenula na drugi ali glumci izmjenjenji ali ću ga pogledati...ali već iz prvog dijela poanta je jasna:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 20:12

mativka wrote:
aben wrote:

Pa koji ugled?! (na čije to oči paze?) :)
Debate su recimo, po mom...učenje. Odluke su drugo :)
Pa da!
Od svega treba uzeti najbolje jer živimo u šarolikom svijetu :)

Zato ja volim s tobom debitirati :D ( učim, iako se ne slažem)
Pogledala sam prvi nastavak Atlasa :) Krenula na drugi ali glumci izmjenjenji ali ću ga pogledati...ali već iz prvog dijela poanta je jasna:)
jebiga, ne moreš izojti iz kuće da nešto novoga ne naučiš..

jo istobun ne volin govoriti jer mi doješ argumente tipa "osjećam da..", a s druge strone me činiš immpotentnin jer nisi usvojila niti jedun life, property and ree market argument:(

atlas, fuck yeah!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 20:22

aben wrote:

jo istobun ne volin govoriti jer mi doješ argumente tipa "osjećam da..", a s druge strone me činiš immpotentnin jer nisi usvojila niti jedun life, property and ree market argument:(

atlas, fuck yeah!
To se zove ravnoteža:)
Ti i Kic, dajete argumente, mogla bih i ja tako..ali ne želim jer želim biti JA. (prisutna u sadašnjem vremenu i trenutku razgovora). Zato sam vam ja potrebna :D
Ehhh, moja sudbina:) Uz mene svi zakažu, pa i najbolji :D
Što ti meni uopće možeš ponuditi da bih te shvatila ozbiljnije?!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 20:41

mativka wrote:
aben wrote:

atlas, fuck yeah!
To se zove ravnoteža:)
Ti i Kic, dajete argumente, mogla bih i ja tako..ali ne želim jer želim biti JA. (prisutna u sadašnjem vremenu i trenutku razgovora). Zato sam vam ja potrebna :D
Ehhh, moja sudbina:) Uz mene svi zakažu, pa i najbolji :D
Što ti meni uopće možeš ponuditi da bih te shvatila ozbiljnije?!
jo sun bi sasvin zadovoljan u homo vezi s kicinjon, ali ka si došla ti, došla je i prilika da nan pokožeš cice. ki je mogo znati da ćeš nan doniti samo još socijalizma a nišće cic?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 20:47

aben wrote:
jo sun bi sasvin zadovoljan u homo vezi s kicinjon, ali ka si došla ti, došla je i prilika da nan pokožeš cice. ki je mogo znati da ćeš nan doniti samo još socijalizma a nišće cic?
Zar se nisi odvikao dojenja?! :)
Bar si ti napredan ;)
Gledaj u oči ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 20:50

mativka wrote:
aben wrote:
Bar si ti napredan ;)
Gledaj u oči ;)

riječ je o estetici, ne blati bezveze

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 20:51

aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
Bar si ti napredan ;)
Gledaj u oči ;)

Ispričavam se :)
Doista se ispričavam, iiiii, što ima kod vas dvojice?! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 20:54

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
Bar si ti napredan ;)
Gledaj u oči ;)

Ispričavam se :)
Doista se ispričavam, iiiii, što ima kod vas dvojice?! :D
prvo cice , unda razgovor!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 21:53

aben wrote:
prvo cice , unda razgovor!
A, što ti je?! :)
Nakon cica, padaš u komu i opet moram moljakati za razgovor :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 22:00

ne trolaj nego se skini

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 22:04

aben wrote:ne trolaj nego se skini
Možeš li to podnijeti?! :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 22:05

mativka wrote:
a, ko me jebe:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 22:06

aben wrote:
mativka wrote:
a, ko me jebe:)
Nisam to pitala, već nešto drugo :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Oct - 22:12

a ča se i jo trudin, ti nika ne bi kozala cice privatno, jedino društveno, u skladu sa sociijalističkin svjetonazoron, jel tak

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 22:16

aben wrote:a ča se i jo trudin, ti nika ne bi kozala cice privatno, jedino društveno, u skladu sa sociijalističkin svjetonazoron, jel tak
Hahahhahah :)
Samo nešto tražiš :) A, što daješ? :)
Koji je to sistem iliti sklop u tvojoj glavi, zar se to zove kapitalizam, liberterijanizam ili što? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top