The Age of Trolls
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: The Age of Trolls
dudette wrote:kic wrote:bitna je timesova ocjena 'mi ne mrzimo, oni mrze' i to je to? Milovu izjavu i dapace argumentaciju necemo uzeti u obzir? x) presuda je donesena bez covjeka, jako covjecno..
http://www.breitbart.com/milo/2016/09/19/milo-destroy-alt-right-speech/
Milo je poduzetnik, urednik i novinar na Breitbart News. Tam bez cenzure moze lajat kaj hoce. A sto se "presude" tice, njegova covjecnost vise je nego upitna.
Slijedom toga, on vjeruje maskama za koje misli da su zapravo naše stvarno ja, a koje se sputano društvenim pritiskom i normama oslobađa (tek) u virtuali.
napisala ti, na temi staged identities malo nize..
To ne misli on nego Zizek. I odlicno je (Zizek) proniknuo u patopsihologiju trollova..
Guest- Guest
pa nisam rekao da Milo to govori..
ah nebitno, samo je jebena situacija gdje mladi ljudi uzdizu homoseksualca, koji voli crnce i Izrael, naspram mainstream sveucilista i medija gdje vlada lijeva misao..
ah nebitno, samo je jebena situacija gdje mladi ljudi uzdizu homoseksualca, koji voli crnce i Izrael, naspram mainstream sveucilista i medija gdje vlada lijeva misao..
Nego dajte da budemo operativni. Ili mi dajte authorization da obrisem svoje dvije glazbene teme, ili kic budi ljubazan pa ti pobrisi. Ostale poruke, tekstualne, me ne zanimaju. Spremna sam podnijeti odgovornost za svaku izgovorenu/napisanu rijec. Jesu li spremni i ostali, osim za dom? :p
Guest- Guest
Radio dudette i Karte za Carrerasa, trep, trep... <3 IT udba je ionako napravila backup. :p
Progutalo mi prijasnji post. Ovo mobilno srajne. :D
Progutalo mi prijasnji post. Ovo mobilno srajne. :D
Guest- Guest
Za sve ostale, textualne poruke spremna sam prihvatiti odgovornost za pisanu rijec. Neka mi sude... :p Nek me streljaju...
Last edited by dudette on 9/10/2016, 18:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
ali zas, i ti se hoces obrisati s foruma sad? pa svadjamo se malo nes ti..
in my house, odluke uvijek prespavamo ;)
in my house, odluke uvijek prespavamo ;)
Sorry, što pitam, ali zašto Radio dudette? Šteta zbog dobrih linkova, a koliko se sjećam ničeg drugog nije bilo u toj temi...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Sorry, što pitam, ali zašto Radio dudette? Šteta zbog dobrih linkova, a koliko se sjećam ničeg drugog nije bilo u toj temi...
ali karte za karerasa moze? o veg :^^0
kic wrote:Vegvísir wrote:Sorry, što pitam, ali zašto Radio dudette? Šteta zbog dobrih linkova, a koliko se sjećam ničeg drugog nije bilo u toj temi...
ali karte za karerasa moze? o veg :^^0
Pa razumljivije mi je nego ova druga, al' na kraju krajeva, nije ni bitna moja logika tu. Samo pitam.
Guest- Guest
Ma necem si obrisati account. Hocem samo obrisati te dvije temice, jel. Ti vjerojatno znas i zasto. Eto, meni bi to puno znacilo. Unaprijed zahvaljujem for your understanding and assistance in this matter. Dudette avails herself of this opportunity to renew to His Excellency , kic, the assurances of her highest consideration.
Guest- Guest
pa iskreno ne razumijem, ali oke.. first thing next morning, unless you change your mind, then let me know, until then..
Oukej. Pitala sam samo zato jer je bila jedna od dobrih tema na polumrtvom podforumu.
Guest- Guest
Kic, puno hvala. Ovo iskreno cijenim. Necem se predomisliti, lijepo te molim brisi sto prije mozes. <3 :)))
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 2 of 8