'' SHRVANI FRANJO 'Koliko je tuge bilo na Papinu licu kada sam mu rekao što su napravile te dvije časne sestre...' ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' SHRVANI FRANJO 'Koliko je tuge bilo na Papinu licu kada sam mu rekao što su napravile te dvije časne sestre...' ''
De, stvarno, svesti čovjeka na tielo i fiziološke funkcije je pretjerano. Ajd malo duhovnosti.Starhemberg wrote:Tako je.jastreb wrote:Starhemberg wrote:Ljudsko tijelo je kloaka, okrečebi grob...
Čovek je zbir creva,kostiju i kože,
Čovek je vreća govana...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: '' SHRVANI FRANJO 'Koliko je tuge bilo na Papinu licu kada sam mu rekao što su napravile te dvije časne sestre...' ''
Forma je zadovoljena, neka traje dok ima zainteresiranih za pisanje.provocator wrote:Zašto ključati temu???asilovski wrote:Ključaj temu, Zeku su pustili na vikend kod roditelja
Pa čovjek je stavio link.
hehehehehehehehehe...Privlače te muške guze, ajde priznaj...Budi hrabar i izađi iz mraka...Olakšaj se...heheheheheheheheheheheheRegoč wrote:Forma je zadovoljena, neka traje dok ima zainteresiranih za pisanje.provocator wrote:Zašto ključati temu???asilovski wrote:Ključaj temu, Zeku su pustili na vikend kod roditelja
Pa čovjek je stavio link.
red wolf-
2016-02-10
O čem ti, idiote retardirani?
Ahhh, pogodio sam te u žicu...heheheheheheheheheheheheheheheheheheheRegoč wrote:O čem ti, idiote retardirani?
red wolf-
2016-02-10
Ajd me još malo pogađaj!
Nema potrebe. Pogodio sam te već...hahahahahahahahahahahahahahahahahaRegoč wrote:Ajd me još malo pogađaj!
red wolf-
2016-02-10
Vidi, mogu i ja.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!ha
Last edited by Regoč on 8/10/2016, 22:12; edited 1 time in total (Reason for editing : može mi se)
Drhti ti anus, priznaj od želje da u njega uđe nešto čvrsto....Regoč wrote:Vidi, mogu i ja. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!ha
red wolf-
2016-02-10
Ne, ne nego od potrebe da iz njega iziđe nešto tvrdo ravno u tvoja usta.
Stvarno goriš od želje...Oslobodi se...Samo trebaš da se naguziš...I ono ''čvrsto'' ćeš osjetiti...Regoč wrote:Ne, ne nego od potrebe da iz njega iziđe nešto tvrdo ravno u tvoja usta.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Koronavirus u Međugorju, zaražen svećenik i tri časne sestre
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Koronavirus u Međugorju, zaražen svećenik i tri časne sestre
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
Page 2 of 2