Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Pizduni licemjerni, molite pred Saborom i na Gazdinom imanju!
kakve veze ima jedno s drugim? protestantska propaganda...dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?vuksadinare wrote:ja bi vam abortus samo iz gluposti zabranio..da kaznom naucite....neki ni ne nauce..takve bi kastrirao
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
u stvari loše uočeno čim je tebe zaboravio navesti....Eva wrote:Malo jutarnjeg međusobnog pušenja petkom.michaellcmacha wrote:dobro uočeno...prckov wrote:To poslije mogu dozivit jedino mozdano ili ideoloski osteceni pojedinci tipa prove, "moje" sore i ovog debeloglupog sluzavog stvorenja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To mi je pricalajedna zena dok sam tamo zivio...crkva je bila jaca od udbeEva wrote:Kaj mu ni rekla da koriste onu rupicu koju i on voli.dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?vuksadinare wrote:ja bi vam abortus samo iz gluposti zabranio..da kaznom naucite....neki ni ne nauce..takve bi kastrirao
Guest- Guest
Veza....licemrstvo crkveDread_Pirate_Roberts wrote:kakve veze ima jedno s drugim? protestantska propaganda...dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?vuksadinare wrote:ja bi vam abortus samo iz gluposti zabranio..da kaznom naucite....neki ni ne nauce..takve bi kastrirao
Ovo mi je katolkinja rekla...pa cuo sam slicnih prica milion dok sam tamo zivio
Guest- Guest
ok, ali jedno s drugim nema veze...
istina, kad imas posla s normalnim.Eva wrote:Muža se odgaja u prvoj godini braka, dok je sve friško, poslije je kasno.
2014-04-12
Pa ne mogu ti ja crtati bas..Dread_Pirate_Roberts wrote:ok, ali jedno s drugim nema veze...
Guest- Guest
i ne moraš...probaj sebi nacrtati...
Još ste pospani, ali sex razbudi sve.michaellcmacha wrote:u stvari loše uočeno čim je tebe zaboravio navesti....Eva wrote:Malo jutarnjeg međusobnog pušenja petkom.michaellcmacha wrote:dobro uočeno...prckov wrote:To poslije mogu dozivit jedino mozdano ili ideoloski osteceni pojedinci tipa prove, "moje" sore i ovog debeloglupog sluzavog stvorenja.
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:ok, ali jedno s drugim nema veze...
ne treba se previše brinuti što se tu na zemlji događa, ovaj život ionako nema previše smisla, tu smo da čekamo onaj pravi život koji počinje nakon smrti, ali njega će imati samo oni koji slušaju Crkvu, neće svi zaslužiti život vječni jer se ne mole i ne poštuju boga
život vječni jedino ima vrijednost, ovaj zamaljski život je bezvrijedan i samo bi budale odbacile život u smrti za ovozemaljske užitke
Guest- Guest
Ma nema perverznijih likova od katoličkih svećenika. Koji normalan muškarac može živit celibat?dzmrdz wrote:To mi je pricalajedna zena dok sam tamo zivio...crkva je bila jaca od udbeEva wrote:Kaj mu ni rekla da koriste onu rupicu koju i on voli.dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:
Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?
Guest- Guest
Nije ti jasnoda na jednoj strani popovi moralisukad ko treba zatrudniti i kako se jebat dok istovremeno se odvijao pedofilski pir u crkvi nad hiljadama dece a sve to se sada otkriva u zadnjih 10ak godina..decenije zlostavljanjaDread_Pirate_Roberts wrote:i ne moraš...probaj sebi nacrtati...
Guest- Guest
Onaj kojeg je dotaknuo Bog, koji ima posebnu vezu s Bogom.Eva wrote:Koji normalan muškarac može živit celibat?
Guest- Guest
Kraće rečeno, mora bit eunuh da bi duhovno bil uzvišen tak da mu sex ne treba.deda ilerminatus wrote:Onaj kojeg je dotaknuo Bog, koji ima posebnu vezu s Bogom.Eva wrote:Koji normalan muškarac može živit celibat?
Guest- Guest
a sta ti mislis da niko irca nije video osim tebe I ne zna kako je to bilo u Irskoj pa mozes na osnovu" price jedne zene" izvlacit opcenite zakljuckedzmrdz wrote:Veza....licemrstvo crkveDread_Pirate_Roberts wrote:kakve veze ima jedno s drugim? protestantska propaganda...dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.provocator wrote:
Mlata je zabranila abortus, a more oko Malte je puno brodova gdje se mlate strašne pare jer žene dolaze na abortus. I to je po tebi rješenje problema?
2014-04-19
prckov wrote:a sta ti mislis da niko irca nije video osim tebe I ne zna kako je to bilo u Irskoj pa mozes na osnovu" price jedne zene" izvlacit opcenite zakljuckedzmrdz wrote:Veza....licemrstvo crkveDread_Pirate_Roberts wrote:kakve veze ima jedno s drugim? protestantska propaganda...dzmrdz wrote:U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vaticanEva wrote:
Tak je i u irskim vodama. Neš ti zabrane, samo pojačaju rad na crno.
Joj znao sam da ce ovako nesto biti...boli me kurac, ja sam zivio 6 godina tamo i bio i varen i pecen, pricao i susretao ljude raznih fela svaki dan. To je moje iskustvo i moji utisci a ti kazi svoje ako imas a ne tu da mi sada spocitavas gluposti tipa nisi ti jedini ...naravno da nisam ali nisam lazov a i guglaj ako ti se da pa istrazuj malo irske popove i pedofiliju..a za neke druge stvari ipak moras upoznati irce malo bolje
Guest- Guest
Nisam susretala Irce da bih izgradila neki odnos, ali Poljaka i Poljakinja dosta znam i družim se s nekima, tak da mogu potvrdit isto značajan utjecaj katoličkog odgoja u njihovim svjetonazorima, ono malo na granici fanatizma.dzmrdz wrote:prckov wrote:a sta ti mislis da niko irca nije video osim tebe I ne zna kako je to bilo u Irskoj pa mozes na osnovu" price jedne zene" izvlacit opcenite zakljuckedzmrdz wrote:Veza....licemrstvo crkveDread_Pirate_Roberts wrote:kakve veze ima jedno s drugim? protestantska propaganda...dzmrdz wrote:
U Irskoj nije bilo kondoma za kupiti do skora, zena kad dodje u crkvu sa 5 dece a najmladje ima recimo 3 godine, pop je znao javno prpred svima napasti kako eto vec 3 godine ona sprečava trudnoću očigledno i podaje se muzu samo radi telesnog uzitka..katolička dzamahirija...zato uDublinu ima citavo jedno krilo zatvora sa pedofilima...zovuga little vatican
Joj znao sam da ce ovako nesto biti...boli me kurac, ja sam zivio 6 godina tamo i bio i varen i pecen, pricao i susretao ljude raznih fela svaki dan. To je moje iskustvo i moji utisci a ti kazi svoje ako imas a ne tu da mi sada spocitavas gluposti tipa nisi ti jedini ...naravno da nisam ali nisam lazov a i guglaj ako ti se da pa istrazuj malo irske popove i pedofiliju..a za neke druge stvari ipak moras upoznati irce malo bolje
Guest- Guest
maggie13 wrote:istina, kad imas posla s normalnim.Eva wrote:Muža se odgaja u prvoj godini braka, dok je sve friško, poslije je kasno.
A šta se udajete za abnormalne.
catabbath-
2015-08-22
Eva wrote:Nisam susretala Irce da bih izgradila neki odnos, ali Poljaka i Poljakinja dosta znam i družim se s nekima, tak da mogu potvrdit isto značajan utjecaj katoličkog odgoja u njihovim svjetonazorima, ono malo na granici fanatizma.dzmrdz wrote:prckov wrote:a sta ti mislis da niko irca nije video osim tebe I ne zna kako je to bilo u Irskoj pa mozes na osnovu" price jedne zene" izvlacit opcenite zakljuckedzmrdz wrote:Veza....licemrstvo crkveDread_Pirate_Roberts wrote:
kakve veze ima jedno s drugim? protestantska propaganda...
E da, pojaka imam nekoliko na fb..uglavnom cura..pa sve i jedna je protiv ovoga sto hoce da im urade u poljskoj..btw nema nijedne nacije slavenske da je vise bila pod uticajem crkve od njih..uglavnom ovi koje ja znam su svi fed up sa crkvom i uplitanjem u zivot..
Guest- Guest
neke ne znaju procijenit..utjecaj inteligencije,odgoja i raznih poremecaja..dawson wrote:maggie13 wrote:istina, kad imas posla s normalnim.Eva wrote:Muža se odgaja u prvoj godini braka, dok je sve friško, poslije je kasno.
A šta se udajete za abnormalne.
Ni vi,neki,ne znate procijenit,pa imate mozda i teze posljedice.
Osobno, ne bih bila dana s nekim tko me zlostavlja na bilo koji nacin.Neki trpe.
:-S
2014-04-12
Imam i ja dvije ok cure, al ostatak je ono malo preveć nabrijan na crkvena sranja.dzmrdz wrote:Eva wrote:Nisam susretala Irce da bih izgradila neki odnos, ali Poljaka i Poljakinja dosta znam i družim se s nekima, tak da mogu potvrdit isto značajan utjecaj katoličkog odgoja u njihovim svjetonazorima, ono malo na granici fanatizma.dzmrdz wrote:prckov wrote:a sta ti mislis da niko irca nije video osim tebe I ne zna kako je to bilo u Irskoj pa mozes na osnovu" price jedne zene" izvlacit opcenite zakljuckedzmrdz wrote:
Veza....licemrstvo crkve
E da, pojaka imam nekoliko na fb..uglavnom cura..pa sve i jedna je protiv ovoga sto hoce da im urade u poljskoj..btw nema nijedne nacije slavenske da je vise bila pod uticajem crkve od njih..uglavnom ovi koje ja znam su svi fed up sa crkvom i uplitanjem u zivot..
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Molite za Francusku
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V