kosovo-hrvatska
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kosovo-hrvatska
ovaj, recimo, moze glatko da najebe, na razne nacine.
nije pametno ovakvo exponiranje.
ne znas ko sve moze da te " snimi "
pod hitno da menja l. opis, od šišanja i t.d.
Last edited by pizzon on 6/10/2016, 23:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:
E njega ce sada DB da prati..garant
Guest- Guest
dzmrdz wrote:pizzon wrote:
E njega ce sada DB da prati..garant
cija ?
Guest- Guest
pizzon wrote:vazno da tvoja normalnosti nije pod ?
Ja nikada nisam ni tvrdio da sam normalan. Ali nisam licemjer.
Guest- Guest
Alkar jastreb opet uništa :)jastreb wrote:Ako Manžukić bude igrao cijelu utakmicu,napad će nam opet zatajiti.
Govori se da naši divljaci planiraju izazvati prekid utakmice.
Kosovizacija Hrvatske se nastavlja nesmanjenom žestinom.
Guest- Guest
Bio si blizu samo malo drugačiji rasporeddijagram wrote:jos dva, i pocasni za domacina
bit ce 5-1
Guest- Guest
trebalo je 5+1 :)tre911 wrote:Bio si blizu samo malo drugačiji rasporeddijagram wrote:jos dva, i pocasni za domacina
bit ce 5-1
dijagram-
2015-08-09
Navijaju oni za neki potres/zemljotres da to sve sravni sa zemljom jer tek tada oni mogu izaći iz naše sjene :)veber wrote:srbi nocas za hrvatsku navijaju
Guest- Guest
tre911 wrote:Navijaju oni za neki potres/zemljotres da to sve sravni sa zemljom jer tek tada oni mogu izaći iz naše sjene :)veber wrote:srbi nocas za hrvatsku navijaju
Shadow man ;)...jesi ziv?
Guest- Guest
Mi smo kvalitativno reprezentacija precjenjena preko svake mjere. Ne zbog individualne kvalitete igraca. Realno imamo brutalnu reprezentaciju. Da imamo jednog kvalitetnog branica ali ono bas pitbulla....i jednog napadaca kojeg se protivnici boje bili bi u svjetskom vrhu. Cak bi i ovako mogli biti u svjestkome vrhu da reprezentacijom ne ravnaju ljudi koji uspjeh iste podreduju vlastitome. Istu vodi sterilni idiot od trenera koji je postavljen na celo iste na racun svoje poslusnosti a ne trenerskih kvaliteta.
Guest- Guest
dečko ajde ti pod hitno do umobolnice sam da po tebe ne moraju dolaziti :)pizzon wrote:
pod hitno da menja l. opis, od šišanja i t.d.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Mi smo kvalitativno reprezentacija precjenjena preko svake mjere. Ne zbog individualne kvalitete igraca. Realno imamo brutalnu reprezentaciju. Da imamo jednog kvalitetnog branica ali ono bas pitbulla....i jednog napadaca kojeg se protivnici boje bili bi u svjetskom vrhu. Cak bi i ovako mogli biti u svjestkome vrhu da reprezentacijom ne ravnaju ljudi koji uspjeh iste podreduju vlastitome. Istu vodi sterilni idiot od trenera koji je postavljen na celo iste na racun svoje poslusnosti a ne trenerskih kvaliteta.
Bome Bilicu se ne pise dobro...ja ne pratim fudbala ali moj sin je okoreli West Ham fan pa ja malo uz njega..prosle sezone je bio super a sada katastrofa
Guest- Guest
Preživio, dio ekipe na apartaima ali ja se ne dam :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Navijaju oni za neki potres/zemljotres da to sve sravni sa zemljom jer tek tada oni mogu izaći iz naše sjene :)veber wrote:srbi nocas za hrvatsku navijaju
Guest- Guest
tre911 wrote:Preživio, dio ekipe na apartaima ali ja se ne dam :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Navijaju oni za neki potres/zemljotres da to sve sravni sa zemljom jer tek tada oni mogu izaći iz naše sjene :)veber wrote:srbi nocas za hrvatsku navijaju
Znaci ti nisi meso rakiju i pivo..pametno! :p
Guest- Guest
Pa ja taman rekao ženi da bi bilo ok da im puste jedan gol kad ono kale zabio za 6:0dijagram wrote:trebalo je 5+1 :)tre911 wrote:Bio si blizu samo malo drugačiji rasporeddijagram wrote:jos dva, i pocasni za domacina
bit ce 5-1
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ja taman rekao ženi da bi bilo ok da im puste jedan gol kad ono kale zabio za 6:0dijagram wrote:trebalo je 5+1 :)tre911 wrote:Bio si blizu samo malo drugačiji rasporeddijagram wrote:jos dva, i pocasni za domacina
bit ce 5-1
Otice sad burek u 3pm..samo ce ga bogati moci jesti..:p
Guest- Guest
Samo čisti gemišt nakon par rakijica :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Preživio, dio ekipe na apartaima ali ja se ne dam :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Navijaju oni za neki potres/zemljotres da to sve sravni sa zemljom jer tek tada oni mogu izaći iz naše sjene :)veber wrote:srbi nocas za hrvatsku navijaju
Nego znaš kako zagorci štrajkaju? Zatvore se u klijet i odbijaju piti vodu :))))
Guest- Guest
Može biti, u svako slučaju bi izbjegavao burek narednih mjeseci :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Pa ja taman rekao ženi da bi bilo ok da im puste jedan gol kad ono kale zabio za 6:0dijagram wrote:trebalo je 5+1 :)tre911 wrote:Bio si blizu samo malo drugačiji rasporeddijagram wrote:jos dva, i pocasni za domacina
bit ce 5-1
Otice sad burek u 3pm..samo ce ga bogati moci jesti..:p
Guest- Guest
tre911 wrote:Samo čisti gemišt nakon par rakijica :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Preživio, dio ekipe na apartaima ali ja se ne dam :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:
Navijaju oni za neki potres/zemljotres da to sve sravni sa zemljom jer tek tada oni mogu izaći iz naše sjene :)
Nego znaš kako zagorci štrajkaju? Zatvore se u klijet i odbijaju piti vodu :))))
Dobra!
Guest- Guest
Sad sam se bio družio sa njima par dana i oni stvarno nisu normalni, oni ti piju vino ko mi rakiju :Ddzmrdz wrote:tre911 wrote:Samo čisti gemišt nakon par rakijica :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Preživio, dio ekipe na apartaima ali ja se ne dam :DDdzmrdz wrote:
Dobra!
Guest- Guest
tre911 wrote:Sad sam se bio družio sa njima par dana i oni stvarno nisu normalni, oni ti piju vino ko mi rakiju :Ddzmrdz wrote:tre911 wrote:Samo čisti gemišt nakon par rakijica :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:
Preživio, dio ekipe na apartaima ali ja se ne dam :DD
Dobra!
Kakvo se vino pije kod nih?
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kosovo je Hrvatska
» hrvatska je u eu isto sto i kosovo u yu.
» TITO: Hrvatska naoruzava Kosovo
» Hrvatska poslala vojsku na Kosovo
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» hrvatska je u eu isto sto i kosovo u yu.
» TITO: Hrvatska naoruzava Kosovo
» Hrvatska poslala vojsku na Kosovo
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
Page 4 of 5