Norveška najavila zabranu burke u školama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Norveška najavila zabranu burke u školama
I tako kaže 90 i nešto posto ljudi...Shvaćaš li sada zašto je tako lako vladati s vama?kaja_333 wrote:A dobro, nek se dogodi , boli me don.red wolf wrote:Neće biti smaka svijeta...Ljudi su njime općinjeni...Samo promjena je nešto što se oduvijek dogodi...kaja_333 wrote:Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.red wolf wrote:Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...kaja_333 wrote:
Opet počinješ?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Bravo.MaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
Neka su ovladali. To je samo jos jedna stvar manje koju ja trebam raditi.
red wolf-
2016-02-10
Znas kaj, prekratak je zivot da bi se zamarala time.red wolf wrote:I tako kaže 90 i nešto posto ljudi...Shvaćaš li sada zašto je tako lako vladati s vama?kaja_333 wrote:A dobro, nek se dogodi , boli me don.red wolf wrote:Neće biti smaka svijeta...Ljudi su njime općinjeni...Samo promjena je nešto što se oduvijek dogodi...kaja_333 wrote:Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.red wolf wrote:
Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tjelesni da, onaj duhovni ne...kaja_333 wrote:Znas kaj, prekratak je zivot da bi se zamarala time.red wolf wrote:I tako kaže 90 i nešto posto ljudi...Shvaćaš li sada zašto je tako lako vladati s vama?kaja_333 wrote:A dobro, nek se dogodi , boli me don.red wolf wrote:Neće biti smaka svijeta...Ljudi su njime općinjeni...Samo promjena je nešto što se oduvijek dogodi...kaja_333 wrote:
Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.
red wolf-
2016-02-10
Ja želim da sile zla ovladaju samnom i Kajom i Maximusom :)
Last edited by dawson on 6/10/2016, 20:16; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ja zelim...u biti bolje da ne kazem sto zelim :))
Guest- Guest
Propisivanje odievanja je nezgodno jer je u nas koješta dopušteno.
vratit ce one kute, prijete :DRegoč wrote:Propisivanje odievanja je nezgodno jer je u nas koješta dopušteno.
2014-04-12
Negdje u Istri uveli majice u tri boje.
tricolori ;-)Regoč wrote:Negdje u Istri uveli majice u tri boje.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
sto im to znaci..;-)Regoč wrote:Šala, crvene, crne i plave.
2014-04-12
Ja sam stavila foliju na glavu.dawson wrote:Ja želim da sile zla ovladaju samnom i Kajom i Maximusom :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Convivenza.maggie13 wrote:sto im to znaci..;-)Regoč wrote:Šala, crvene, crne i plave.
Ja nisam stavio nista. Ja nekako idem za time sto god da stavim na glavu...glava je glava. Apsurdna kreacija apstraktne umjetnosti je fiksirana ionako iovako na ostatak moga tijela. Tu nema nekakve eventualne promjene na bolje.
Guest- Guest
aha..tolerancija suzivota :DRegoč wrote:Convivenza.maggie13 wrote:sto im to znaci..;-)Regoč wrote:Šala, crvene, crne i plave.
2014-04-12
Grubo krsenje ljudskih prava i nacionalnih manjina,odobriti burke i uvesti sherijatski zakonRayMabus wrote:NOŠENJE burke bit će biti zabranjeno u norveškim školama i fakultetima, najavio je norveški ministar obrazovanja, čime se ta zemlja priključuje nizu europskih država koje su uvele slične mjere.
Desno orijentirana norveška vlada potvrdila je da razmatra tu odluku, a podršku za to ima i od opozicijske Laburističke stranke.
Zabrana bi se trebala odnositi samo na velove koji potpuno pokrivaju lice. Ostala tradicionalan islamska odjeća bit će dopuštena.
Usprkos najavljenoj zabrani, ministar obrazovanja Isaksen stao je u obranu prava norveških građana da odjećom i nakitom izraze svoju vjeru.
"Želim da kršćanska djevojka koja nosi križ taj križ mogu i pokazati. Želim da židovski dječak može isto učiniti s kipom. I ne želim zabranu hidžaba", objasnio je.
Prošlog je tjedna nošenje odjeće koja pokriva lice zabranila Bugarska. Iznimke će biti dopuštene samo u slučaju zdravstvenih razloga, sportskih i kulturnih priredbi te specifičnih radnih odjela, a kazna će iznositi do 770 eura, te gubitak različitih socijalnih povlastica.
Slične zabrane najavljene su u Švicarskoj i Njemačkoj, a Francuska i Belgija su burke već odavno zabranile.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/norveska-najavila-zabranu-burke-u-skolama/924028.aspx
2014-04-14
Narediti svim ženama da hodaju golih sisah, nek pokažu koliko su napredne.
Pa Tito je te i takve stvari zabranio prije više od 50 godina. Manga!
70. Vizionar!provocator wrote:Pa Tito je te i takve stvari zabranio prije više od 50 godina. Manga!
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Francuski vrhovni sud ekspresno ukino zabranu burke
» Švicarska: Skupština usvojila zabranu nošenja burke
» Danska vlada predlaže zabranu nikaba i burke
» Norveška je ipak Norveška
» Švicarska zabranila burke
» Švicarska: Skupština usvojila zabranu nošenja burke
» Danska vlada predlaže zabranu nikaba i burke
» Norveška je ipak Norveška
» Švicarska zabranila burke
Page 3 of 3