Norveška najavila zabranu burke u školama
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Norveška najavila zabranu burke u školama
hehehehehehehehe...Ovo je vaš kaos doveden u savršenstvo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Pa ispoljite se sada onako čvrsto...michaellcmacha wrote:ma koji vi, čija vaša... koji je tebi kurac više.... jebo te onaj ko te pušta iz ustanove, taj je luđi od tebe ....red wolf wrote:Ne. Čak u 19. stoljeću je već određeno kako se ima zbiti vaša budućnost...MaximusDecimusMiridije wrote:A opet ti sa svojim mistik cirkusarijama....pardon pardon. Samo se ti zabavljaj.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:hehehehehehehehe...Ovo je vaš kaos doveden u savršenstvo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Pa ispoljite se sada onako čvrsto...michaellcmacha wrote:ma koji vi, čija vaša... koji je tebi kurac više.... jebo te onaj ko te pušta iz ustanove, taj je luđi od tebe ....red wolf wrote:Ne. Čak u 19. stoljeću je već određeno kako se ima zbiti vaša budućnost...MaximusDecimusMiridije wrote:A opet ti sa svojim mistik cirkusarijama....pardon pardon. Samo se ti zabavljaj.
Eto lijepo je vidjeti kako si sretan kad ti se netko konacno obrati :)
Guest- Guest
Ne. Ovo je rastakanje vašeg smrdljivog svijeta...On mora nestati...MaximusDecimusMiridije wrote:Ma gle nebi se tu trebalo opce objasnjavati ista. Treba postaviti stvari jasno "dolazis od tu i tu"....ovdje vladaju pravila ta i ta. Ili se prilagodi ili odjebi nazad odakle si dosao. Nemoze biti jednostavnije i tu nebi smjelo biti nekakve sive zone opcenito.
red wolf-
2016-02-10
hehehehehehehehehehehehehehehehe...Oće li ovaj vulkan uskoro pa da vas strese...Ma hoće hoće...hahahahahahahahahahahahahaMaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:hehehehehehehehe...Ovo je vaš kaos doveden u savršenstvo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Pa ispoljite se sada onako čvrsto...michaellcmacha wrote:ma koji vi, čija vaša... koji je tebi kurac više.... jebo te onaj ko te pušta iz ustanove, taj je luđi od tebe ....red wolf wrote:Ne. Čak u 19. stoljeću je već određeno kako se ima zbiti vaša budućnost...MaximusDecimusMiridije wrote:A opet ti sa svojim mistik cirkusarijama....pardon pardon. Samo se ti zabavljaj.
Eto lijepo je vidjeti kako si sretan kad ti se netko konacno obrati :)
red wolf-
2016-02-10
Ezekiel prima poruke od Johna Lennona a misli da su iz svemira :D
red wolf wrote:Ne. Ovo je rastakanje vašeg smrdljivog svijeta...On mora nestati...MaximusDecimusMiridije wrote:Ma gle nebi se tu trebalo opce objasnjavati ista. Treba postaviti stvari jasno "dolazis od tu i tu"....ovdje vladaju pravila ta i ta. Ili se prilagodi ili odjebi nazad odakle si dosao. Nemoze biti jednostavnije i tu nebi smjelo biti nekakve sive zone opcenito.
Ne ovo je rastakanje teme....od strane lika u nekakvoj fazi mjesavine dnevne dosade i monotonije koji nezna sto bi sa sobom pa pise notorne gluposti inspirirane nekakvim krajem svijeta i ostalim sranjima kako bi ga netko primjetio i usao u raspravu s njime. Odrasti.
Guest- Guest
On je bio od onih koji će promijeniti vaš svijet na njihovu sliku...dawson wrote:Ezekiel prima poruke od Johna Lennona a misli da su iz svemira :D
red wolf-
2016-02-10
dawson wrote:Ezekiel prima poruke od Johna Lennona a misli da su iz svemira :D
John Lennon je opcenito jedan bio od vecih supaka na planetu i zescih prevara po pitanju onoga sto je pricao. Cak sam nije krio da je supak i da je prevara. Sto nije smetalo horde idiota da ga shvate kao nekakvog....mistika,ljubitelja mira,i sta ti ja znam. Koma jebote. Gora ikona od Guevare. Ovaj se barem nije predstavljao da je nesto osim onoga sto stvarno je....ljudi su opcenito nevjerojatni od kakvih likova instant heroje stvaraju. To isto nisu istine.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Ne. Ovo je rastakanje vašeg smrdljivog svijeta...On mora nestati...MaximusDecimusMiridije wrote:Ma gle nebi se tu trebalo opce objasnjavati ista. Treba postaviti stvari jasno "dolazis od tu i tu"....ovdje vladaju pravila ta i ta. Ili se prilagodi ili odjebi nazad odakle si dosao. Nemoze biti jednostavnije i tu nebi smjelo biti nekakve sive zone opcenito.
Ne ovo je rastakanje teme....od strane lika u nekakvoj fazi mjesavine dnevne dosade i monotonije koji nezna sto bi sa sobom pa pise notorne gluposti inspirirane nekakvim krajem svijeta i ostalim sranjima kako bi ga netko primjetio i usao u raspravu s njime. Odrasti.
Da odrastem? Kada ćete Vi?
''Treći svjetski rat mora biti potaknut iskorištavanjem različitosti, uzrokovanih «agenturom» «Iluminata», između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat treba biti vođen na takav način da se Islam (muslimanski arapski svijet) i politički Cionizam (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu, ostale će nacije, još jednom podijeljene po tom pitanju, biti prisiljene boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti……nahuškat ćemo nihiliste i ateiste; isprovocirat ćemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama narodima jasno pokazati učinak potpunog ateizma, izvor divljaštva i najkrvavijeg previranja. Tada će širom svijeta građani, prinuđeni braniti se od revolucionarnih svjetskih manjina, istrijebiti te uništavače civilizacije, i gomile, razočarane Kršćanstvom, čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smjera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući na što bi usmjerili svoje obožavanje, primit će istinsko svjetlo kroz univerzalnu objavu čistog Luciferovog nauka koji će napokon biti iznesen pred javnost. Ta će objava biti rezultat općeg reakcionarnog pokreta koji će uslijediti nakon uništenja i Kršćanstva i ateizma, oba istovremeno pobijeđena i iskorijenjena.
red wolf-
2016-02-10
ma jebo to... taj koji ovog tupsona pušta na produženi vikend bi trebao popit otkaz....
2015-08-08
Igraju samo svoju rolu u unaprijed pripremljenoj predstavi...Vaš je svijet iluzija...kaja_333 wrote:Bravo Vikinzi.
red wolf-
2016-02-10
Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
red wolf-
2016-02-10
Opet počinješ?red wolf wrote:Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...kaja_333 wrote:Opet počinješ?red wolf wrote:Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
red wolf-
2016-02-10
Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.red wolf wrote:Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...kaja_333 wrote:Opet počinješ?red wolf wrote:Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
2015-08-15
Neće biti smaka svijeta...Ljudi su njime opčinjeni...Samo promjena je nešto što se oduvijek dogodi...kaja_333 wrote:Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.red wolf wrote:Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...kaja_333 wrote:Opet počinješ?red wolf wrote:Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
red wolf-
2016-02-10
A dobro, nek se dogodi , boli me don.red wolf wrote:Neće biti smaka svijeta...Ljudi su njime općinjeni...Samo promjena je nešto što se oduvijek dogodi...kaja_333 wrote:Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.red wolf wrote:Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...kaja_333 wrote:Opet počinješ?red wolf wrote:
Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.
2015-08-15
red wolf wrote:Ne. To su ti rekli da radiš kad su ovladali tvojim umom.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja odrastao....pišam,pijem,drkam. Sve.
Neka su ovladali. To je samo jos jedna stvar manje koju ja trebam raditi.
Guest- Guest
I tako kaže 90 i nešto posto ljudi...Shvaćaš li sada zašto je tako lako vladati s vama?kaja_333 wrote:A dobro, nek se dogodi , boli me don.red wolf wrote:Neće biti smaka svijeta...Ljudi su njime općinjeni...Samo promjena je nešto što se oduvijek dogodi...kaja_333 wrote:Dobro daj prestani vise s tim smakom svijeta.red wolf wrote:Nemam potrebe. Izgubili ste. Niti ja, niti neki drugi ''promatrač'' više ne može ništa učiniti...Vaša iluzija, zapravo ne vaša, će biti sve samo ne''raj'' iz kojeg ste pali...kaja_333 wrote:
Opet počinješ?
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Francuski vrhovni sud ekspresno ukino zabranu burke
» Švicarska: Skupština usvojila zabranu nošenja burke
» Danska vlada predlaže zabranu nikaba i burke
» Norveška je ipak Norveška
» Švicarska zabranila burke
» Švicarska: Skupština usvojila zabranu nošenja burke
» Danska vlada predlaže zabranu nikaba i burke