Kad čujem ovu pjesmu sjetim se....
Page 2 of 24
Page 2 of 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Re: Kad čujem ovu pjesmu sjetim se....
Prelijepo. Mene to zapravo uvijek i osvoji. Samo šteta što muškarci uvijek misle da se moraju vratiti svojoj ulozidzepna_venera wrote:Lijepo je kad muško pokaže iskrenu emociju jel'da Mat.. :)
Guest- Guest
Kojoj ulozi?Mativka wrote:Prelijepo. Mene to zapravo uvijek i osvoji. Samo šteta što muškarci uvijek misle da se moraju vratiti svojoj ulozidzepna_venera wrote:Lijepo je kad muško pokaže iskrenu emociju jel'da Mat.. :)
Guest- Guest
Mativka wrote:Prelijepo. Mene to zapravo uvijek i osvoji. Samo šteta što muškarci uvijek misle da se moraju vratiti svojoj ulozidzepna_venera wrote:Lijepo je kad muško pokaže iskrenu emociju jel'da Mat.. :)
Prirodno je da se vrate, inače bi ih žene smazale za doručak hihi
Guest- Guest
bogomdani wrote:canibal holocaust..
Bogomoljke :D :D nakon sexa smažu mužjaka :P
Guest- Guest
uuuuu..gledao sam taj film,odnosno dva dijela...morbidno ...Mativka wrote:Human centipede
Guest- Guest
Mda...gledao sam to u znanstvenim emisijama..uzas zivi..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:canibal holocaust..
Bogomoljke :D :D nakon sexa smažu mužjaka :P
Guest- Guest
bogomdani wrote:aaaa,Juritmiks...ehhhhh...stare dobre 80e..
Da!!! U 90-ima sam ih toliko voljela da sam sve tekstove znala napamet... preedobro!
Stavljati ću sutra klipove sad sam u krevetu i bodem po mobu :)))
Guest- Guest
Meni se svidio :) I ja sam sve pregledala, ne znam jel ima 3. dio.bogomdani wrote:uuuuu..gledao sam taj film,odnosno dva dijela...morbidno ...Mativka wrote:Human centipede
Guest- Guest
Lijepo...najbolja mjuza je bila upravo 80ih...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:aaaa,Juritmiks...ehhhhh...stare dobre 80e..
Da!!! U 90-ima sam ih toliko voljela da sam sve tekstove znala napamet... preedobro!
Stavljati ću sutra klipove sad sam u krevetu i bodem po mobu :)))
Guest- Guest
O bog s tobom.. ...volim horrore ali ovdje bas nis nema meni bar za svidjeti se..izasao je i treci dio...radi se u nekom zatvoru...Mativka wrote:Meni se svidio :) I ja sam sve pregledala, ne znam jel ima 3. dio.bogomdani wrote:uuuuu..gledao sam taj film,odnosno dva dijela...morbidno ...Mativka wrote:Human centipede
http://www.imdb.com/title/tt1883367/
gledao sam i podosta Korejskih horrora..otkidaju istinski..
Guest- Guest
Moram ga pogledati. Naime, meni se zapravo sviđa sama činjenica dokle ljudska mašta, misao može otići. Što je sve u stanju ljudski mozak smisliti. Jedno vrijeme me zanimalo sve o snuff filmovima :) Horrore sam prerasla, razvijam se daljebogomdani wrote:O bog s tobom.. ...volim horrore ali ovdje bas nis nema meni bar za svidjeti se..izasao je i treci dio...radi se u nekom zatvoru...
Guest- Guest
No, evo jedan lijepi link za dob koju ste naveli :) :
Guest- Guest
uhhh.... :S: ....Ma ljudski mozak moze smisliti prilicno bolesne stvari..a vis ti,radi mojih Zenskih Guzica,koji su cak soft-erotic,skoro zakatancili forum...nes se mjerila pobrkala..Kakvi su to snuff filmovi??Mativka wrote:Moram ga pogledati. Naime, meni se zapravo sviđa sama činjenica dokle ljudska mašta, misao može otići. Što je sve u stanju ljudski mozak smisliti. Jedno vrijeme me zanimalo sve o snuff filmovima :) Horrore sam prerasla, razvijam se daljebogomdani wrote:O bog s tobom.. ...volim horrore ali ovdje bas nis nema meni bar za svidjeti se..izasao je i treci dio...radi se u nekom zatvoru...
Guest- Guest
Noć, Dzv :)dzepna_venera wrote:Lijepa vam noć ekipa...;) :)
Guest- Guest
A, nešto poput ovoga što Isilovci snimaju. Podsjetili me oni događaji spaljivanja na te filmove. Recimo horor Hostel..ja sam uvjerena da toga ima...
Guest- Guest
Page 2 of 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Similar topics
» onako usput da se sjetim, moje braće po oružju JGZG
» Arkan Legji:'Čujem da prelazite ustašama'
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
» Arkan Legji:'Čujem da prelazite ustašama'
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
Page 2 of 24