Kad čujem ovu pjesmu sjetim se....
Page 1 of 24
Page 1 of 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Re: Kad čujem ovu pjesmu sjetim se....
Aaaa...Mativka, bravo za izbor, naj pjesma mog najdražeg benda..
A ovaj dio me podsjeća na zimsko gledanje filmova pod dekicom..pjesma je toliko dobra da je mogu slušati do beskonačno.
A ovaj dio me podsjeća na zimsko gledanje filmova pod dekicom..pjesma je toliko dobra da je mogu slušati do beskonačno.
Guest- Guest
A, joj, meni je tako tužna ta pjesma i podsjeća me na ovu, koja me uvijek i iznova, ne znam jel rastuži ali u meni probudi tako neke snažne osjećaje koje ne mogu definirati:
Guest- Guest
Ma, što je?bogomdani wrote:Danas mi pase ovo... http://www.rainymood.com/
Guest- Guest
Pa klikni na link..zvuci kise..nes sto jako fali SLavoniji ;)
Guest- Guest
Mos muziku iskljuciti i onda fino samo rominja kisa..
Guest- Guest
Mativka wrote:A, joj, meni je tako tužna ta pjesma i podsjeća me na ovu, koja me uvijek i iznova, ne znam jel rastuži ali u meni probudi tako neke snažne osjećaje koje ne mogu definirati:
Rieu!!! Ovo mi je naj naj naj
Guest- Guest
Prošlu noć je grmilo, padalo, nebo i zemlja se sastavili. Bome, ispadalo se dobrano. Vidjela sam link, no pitanje se odnosilo na tebe i tvoje raspoloženje koje mi je za tebe izrazito čudnobogomdani wrote:Pa klikni na link..zvuci kise..nes sto jako fali SLavoniji ;)
Guest- Guest
A, voljela bih otići na njegov koncert. Uz tu glazbu, otvara se neka druga dimenzija...Ah, ah...
Guest- Guest
Mativka wrote:A, voljela bih otići na njegov koncert. Uz tu glazbu, otvara se neka druga dimenzija...Ah, ah...
To je i moja velika želja, mislim da bi uživala do neba...
Guest- Guest
Sigurno bi uživale. A još bih voljela otići i na koncert od ovih zgodnih, kako da se izrazim, kako, ma ovih :) :
Guest- Guest
Pa je..ja pootvarao sve prozore da se prolufta a i obozavam slusati zvuke grmljavine..a ebi ga,i meni nekad se poklopi lose raspolozenje..Mativka wrote:Prošlu noć je grmilo, padalo, nebo i zemlja se sastavili. Bome, ispadalo se dobrano. Vidjela sam link, no pitanje se odnosilo na tebe i tvoje raspoloženje koje mi je za tebe izrazito čudnobogomdani wrote:Pa klikni na link..zvuci kise..nes sto jako fali SLavoniji ;)
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa je..ja pootvarao sve prozore da se prolufta a i obozavam slusati zvuke grmljavine..a ebi ga,i meni nekad se poklopi lose raspolozenje..Mativka wrote:Prošlu noć je grmilo, padalo, nebo i zemlja se sastavili. Bome, ispadalo se dobrano. Vidjela sam link, no pitanje se odnosilo na tebe i tvoje raspoloženje koje mi je za tebe izrazito čudnobogomdani wrote:Pa klikni na link..zvuci kise..nes sto jako fali SLavoniji ;)
Luftao? Šta je bio grah za ručak :D :D
Guest- Guest
I ja, nikada mi nije jasno zašto se ljudi toliko boje grmljavine. I da, simpatičniji si mi kada si neraspoložen Evo jedna stara, uvijek voljena kišna pjesma :bogomdani wrote: obozavam slusati zvuke grmljavine..a ebi ga,i meni nekad se poklopi lose raspolozenje..
Guest- Guest
Mativka wrote:I ja, nikada mi nije jasno zašto se ljudi toliko boje grmljavine. I da, simpatičniji si mi kada si neraspoložen Evo jedna stara, uvijek voljena kišna pjesma :bogomdani wrote: obozavam slusati zvuke grmljavine..a ebi ga,i meni nekad se poklopi lose raspolozenje..
Lijepo je kad muško pokaže iskrenu emociju jel'da Mat.. :)
Guest- Guest
Prelijepo. Mene to zapravo uvijek i osvoji. Samo šteta što muškarci uvijek misle da se moraju vratiti svojoj ulozidzepna_venera wrote:Lijepo je kad muško pokaže iskrenu emociju jel'da Mat.. :)
Guest- Guest
Page 1 of 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Similar topics
» onako usput da se sjetim, moje braće po oružju JGZG
» Arkan Legji:'Čujem da prelazite ustašama'
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
» Arkan Legji:'Čujem da prelazite ustašama'
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
Page 1 of 24