Kad čujem ovu pjesmu sjetim se....
Page 10 of 24
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Re: Kad čujem ovu pjesmu sjetim se....
Voljela bih da imam ljubavne krize, ali ih nemam. Imam samo mentalne krize, koje su gore ovih vaših U životu sve znam, samo ne znam što ljubav je...Ide link :
Guest- Guest
... koliko smo krhki ... kad dijete pjeva
betty.boop-
2015-01-23
Ova mala me oborila s nogu...
https://youtu.be/ow14mwEwVnc
poslusajte joj cijelo pjevanje please
Guest- Guest
Ma divno! :) Inače, kada god djeca pjevaju ja plačem...Nisam niti najmanje kritična. Smiješno je i biti...Samo ne bih roditeljima dozvolila, niti ikome, do 18 godina da ide na takvo što...
Guest- Guest
Zagy wrote:Ova mala me oborila s nogu...
rasturila mala
betty.boop-
2015-01-23
Toliko snage u tako malom tijelu!
Mat mislis da djeca ne znaju sta zele?
Mat mislis da djeca ne znaju sta zele?
Guest- Guest
mativka wrote:Voljela bih da imam ljubavne krize, ali ih nemam. Imam samo mentalne krize, koje su gore ovih vaših U životu sve znam, samo ne znam što ljubav je...Ide link :
Strah ubije svaku ljepotu života. Meni je veći problem u životu bio doza luda hrabrosti :cherry: a birala sam muškarce sa manjkom iste tako bi ispalo da sam hrabrija od njih. Kastracija u startu Bogu fala, sad sam u svjesnom balansu na tom polju
Draga, želim ti neobuzdanu ludu ljubav glazbeni broj samo za tebe u tom stilu:
Guest- Guest
mativka wrote:Voljela bih da imam ljubavne krize, ali ih nemam. Imam samo mentalne krize, koje su gore ovih vaših U životu sve znam, samo ne znam što ljubav je...Ide link :
kad mi nešto ne ide onda si kažem da mi to nije ni potrebno...iako s s tim teško pomirti, no opet nekako i vjerujem, da sve što u životu zaželš to jednog dana i dobiješ, istina i bog možda ne odmah ali dobiješ.
e sad, koliko je to vrijedno, s odgodom, kveščn... često mi to više ništa ne znači ali guštam, ipak je, ili se desi u pravo vrijeme i poručuje da sile univerzuma znaju kad je pravo vrijeme.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
night sky wrote:mativka wrote:Voljela bih da imam ljubavne krize, ali ih nemam. Imam samo mentalne krize, koje su gore ovih vaših U životu sve znam, samo ne znam što ljubav je...Ide link :
kad mi nešto ne ide onda si kažem da mi to nije ni potrebno...iako s s tim teško pomirti, no opet nekako i vjerujem, da sve što u životu zaželš to jednog dana i dobiješ, istina i bog možda ne odmah ali dobiješ.
e sad, koliko je to vrijedno, s odgodom, kveščn... često mi to više ništa ne znači ali guštam, ipak je, ili se desi u pravo vrijeme i poručuje da sile univerzuma znaju kad je pravo vrijeme.
Kad smo mi spremni..
Guest- Guest
u vezi malih tv zvijezda, djeca samo kopiraju odrasle, ono što vide u medijima, a jedino što žele su ljubav, pažnja...
u sjećanju mi je ostao jedan, ma ni pet godina, mališa u odijelcu sa prslukom i kravatom, fino začešljan kao sa neke starinske fotografije, ali preslab da sam nosi violinu.
izgledao je kao lutka, igračka u rukama odrasle osobe... na neki način perverzno. i svaki puta kad na tv-u vidim neko dijete da se dere ko veliki, pa svi padaju u trans, sjetim se tog malog.
dijete treba biti dijete i pustiti ga da se ponaša ka odijete jer kasnije u životu jako fali taj dio, oduzeti dio djetinjstva, ako ga se previše gura u svijet odraslih, jer ono ni zna što želi, samo zna da se to sviđa mami i tati, dobije pljesak, pohvalu etc. i ako nema istinskog talenta,volje i pravog usmjeravanja, sve ode u krivo.
i zato, u osnovi ne volim djecu koja se pretvaraju u odrasle.
u sjećanju mi je ostao jedan, ma ni pet godina, mališa u odijelcu sa prslukom i kravatom, fino začešljan kao sa neke starinske fotografije, ali preslab da sam nosi violinu.
izgledao je kao lutka, igračka u rukama odrasle osobe... na neki način perverzno. i svaki puta kad na tv-u vidim neko dijete da se dere ko veliki, pa svi padaju u trans, sjetim se tog malog.
dijete treba biti dijete i pustiti ga da se ponaša ka odijete jer kasnije u životu jako fali taj dio, oduzeti dio djetinjstva, ako ga se previše gura u svijet odraslih, jer ono ni zna što želi, samo zna da se to sviđa mami i tati, dobije pljesak, pohvalu etc. i ako nema istinskog talenta,volje i pravog usmjeravanja, sve ode u krivo.
i zato, u osnovi ne volim djecu koja se pretvaraju u odrasle.
2015-08-16
dzepna_venera wrote:night sky wrote:mativka wrote:Voljela bih da imam ljubavne krize, ali ih nemam. Imam samo mentalne krize, koje su gore ovih vaših U životu sve znam, samo ne znam što ljubav je...Ide link :
Kad smo mi spremni..
točno. onaj prvi puta samo mislimo da smo spremni... jer svi to imaju, govore o tome,rade na tome i sl.,pa hoćemo i mi. a u biti, sve ima svoje vrijeme i ne mora se poklapati sa ničim, osim našim unutarnjim satom, jer kad ono zazvoni, onda je to to.
2015-08-16
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Similar topics
» onako usput da se sjetim, moje braće po oružju JGZG
» Arkan Legji:'Čujem da prelazite ustašama'
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
» Arkan Legji:'Čujem da prelazite ustašama'
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Srbi u Hrvatskoj ignorirali Vučićev praznik: "Prvi put čujem za Dan zastave''
» Boro Kontic:Kad cujem da su Srbi ugrozeni,odmah obidjem podrum..
Page 10 of 24