"Koliko novaca biste voljeli zarađivati?"
Page 1 of 1
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Re: "Koliko novaca biste voljeli zarađivati?"
Evo upravo sam zaradio 1000 € dok sam pisao ovaj post.
Guest- Guest
hmmm..ne daj svabi prokleti bili da zaradjujes puno,odiru ti sve veci porez..pas im guzicu poharo..
Guest- Guest
ja zaradim onoliko koliko namjeravam, ni vise ni manje i boli me curac jel neko zaradio vise il manje,
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
jes,ali Medo,ovaj laptup je vec vremesan i moze pokretati igre iz 2006-7-8 najkasnije... i3 proc,u sustini i nije za igre..a vec ima ..pffff..ostario je... ..
bilo je vrijeme za novu kantu,imao sam na meti Predator Laptop,ali brajo moj 3400 Ojra,je previse za laptop..ne dam..!!! ovo bar ima veliku kantu,...
bilo je vrijeme za novu kantu,imao sam na meti Predator Laptop,ali brajo moj 3400 Ojra,je previse za laptop..ne dam..!!! ovo bar ima veliku kantu,...
Guest- Guest
Ja nekako gledam da koliko god u trenutku zaradjivao. Da barem cetvrtina ukupne zarade po mjesecu ne ode na ono sto mora biti placeno...nego na totalne pizdarije :)
Guest- Guest
Bravo...!!! to se zove Zivjeti...covjek mora spizditi lovu bas ono po guschtuMaximusDecimusMiridije wrote:Ja nekako gledam da koliko god u trenutku zaradjivao. Da barem cetvrtina ukupne zarade po mjesecu ne ode na ono sto mora biti placeno...nego na totalne pizdarije :)
Guest- Guest
Pa naravno...kurcu i posao da zivim samo da bi podmirivao sta moram. Jebo to, pa radje cu si odmah prosut mozak jbte. Meni dio love ide redovito na apsolutne gluposti,lose odluke i slicno :) i nikad mi ne bude zao. Ok neke stvari nikad ne pokusam vise ali svejedno.
Guest- Guest
Max..reci cu ti carobnu rijec,da raspizdis pare,a da ne budu falsch odluke...TEHNIKA..koje god vrste bila,moze koristiti,covjek uzivati u njoj,a kad se usporedi sa cijenom hrane,krpetina i šuja,ispada da je najbolji omjer ulozeno dobiveno..MaximusDecimusMiridije wrote:Pa naravno...kurcu i posao da zivim samo da bi podmirivao sta moram. Jebo to, pa radje cu si odmah prosut mozak jbte. Meni dio love ide redovito na apsolutne gluposti,lose odluke i slicno :) i nikad mi ne bude zao. Ok neke stvari nikad ne pokusam vise ali svejedno.
Tudej u Media Marktu ljudi probavali onaj VR hedset
http://www.mediamarkt.de/de/product/_oculus-rift-vr-virtual-reality-brille-2148241.html
i neki stariji ljudi dosli pa bi probali..e to je tek bio cirkus...ebi ga..ak mozes tu lovu,pa neku zescu kantu uzeti,sto ne???
Guest- Guest
da mi uvek nesto nedostaje sto bi me
primoravalo da budem uspesniji u svom poslu.
primoravalo da budem uspesniji u svom poslu.
Guest- Guest
KONAČNO OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Ko je stvarno ukrao 204 sanduka zlata iz Srbije, a nije kralj Petar II kako se mislilo
Kralj Petar Drugi Karađorđević je 1941. godine pobegao iz zemlje i poneo narodno zlato - jedan je od najčešće korišćenih argumenata u proteklih 75 godina protiv kraljevske porodice.
Polazeći od teze, decenijama korišćene u postkomunističkoj istoriografiji, Dušan Babac i Aleksandar Ognjević u knjizi “Tajne kraljevksog blaga” demaskiraju ovaj višedecenijski mit oktirivajući da je sudbina zlata i kraljevskih dragocenosti bila potpuno drugačija.
Posle više godina istraživanja, autori su pronašli koliko su zapravo zlata kralj i vlada poneli tokom evakuacije, kakva je bila sudbina dragocenosti skrivenih u manastiru Ostrog, kakva je bila uloga Nemaca, Italijana, Amerikanaca, Ozne i Udbe u raznošenju blaga, kao i šta se dogodilo sa izuzetno vrednim umetničkim delima i svetinjama u vlasništvu kraljevske porodice.
- Kralj Petar nije ukrao narodno zlato i nije živeo bogato u emigraciji. Jedan gram zlata on nije razmenio! Ovu priču su sistematski posleratnih godina proturali protivnici monarhije i kao mantru, preneli je na svoje potomke – rekao je za Večernje novosti Dušan Babac.
Dodao je da je Kraljevina Jugoslavija dočekala Drugi svetski rat sa stabilnim rezervama i neposredno pre ratnih sukoba planski je nastojala da sačuva novac i zlato i skloni ih na sigurno.
Ipak, tokom povlačenja prema Crnoj Gori morala je da spali velike emisije novčanica, kako novac ne bi došao u ruke okupatora. I to je bila jedinstvena mera u istoriji monetarne politike jedne države.
– Od 204 sanduka zlata filijale Narodne banke u Užicu, Italijani su u aprilu i maju 1941. zaplenili 179 sa 8.393 kilograma čistog zlata. Od preostlih 25, Nemci su u manastiru Ostrog uzeli četiri, osam je ponela vlada, pet generalitet, jedan je ukraden, a pet je otela Ozna posle rata – navodi Babac.
Otkriva i da su posle kapitulacije Italije, Nemci zaplenili i jugoslovnesko zlato koje je bilo kod njih. Američke trupe su ga u maju pronašle i oduzele i posle Londonskog sporazuma vraćeno je Italiji, koja je vratila Jugoslaviji celokupno zaplenjeno zlato, na osnovu Ugovora o miru.
Autori tvrde da je Jugoslaviji posle rata vraćeno najviše zlata u odnosu na druge zemlje u Evropi.
(Telegraf.rs/Večernje novosti)
Italijani i Nemci razgrabili većinu
Kralj Petar Drugi Karađorđević je 1941. godine pobegao iz zemlje i poneo narodno zlato - jedan je od najčešće korišćenih argumenata u proteklih 75 godina protiv kraljevske porodice.
Polazeći od teze, decenijama korišćene u postkomunističkoj istoriografiji, Dušan Babac i Aleksandar Ognjević u knjizi “Tajne kraljevksog blaga” demaskiraju ovaj višedecenijski mit oktirivajući da je sudbina zlata i kraljevskih dragocenosti bila potpuno drugačija.
Posle više godina istraživanja, autori su pronašli koliko su zapravo zlata kralj i vlada poneli tokom evakuacije, kakva je bila sudbina dragocenosti skrivenih u manastiru Ostrog, kakva je bila uloga Nemaca, Italijana, Amerikanaca, Ozne i Udbe u raznošenju blaga, kao i šta se dogodilo sa izuzetno vrednim umetničkim delima i svetinjama u vlasništvu kraljevske porodice.
- Kralj Petar nije ukrao narodno zlato i nije živeo bogato u emigraciji. Jedan gram zlata on nije razmenio! Ovu priču su sistematski posleratnih godina proturali protivnici monarhije i kao mantru, preneli je na svoje potomke – rekao je za Večernje novosti Dušan Babac.
Dodao je da je Kraljevina Jugoslavija dočekala Drugi svetski rat sa stabilnim rezervama i neposredno pre ratnih sukoba planski je nastojala da sačuva novac i zlato i skloni ih na sigurno.
Ipak, tokom povlačenja prema Crnoj Gori morala je da spali velike emisije novčanica, kako novac ne bi došao u ruke okupatora. I to je bila jedinstvena mera u istoriji monetarne politike jedne države.
Foto-ilustracija: Foter/BullionVault
– Od 204 sanduka zlata filijale Narodne banke u Užicu, Italijani su u aprilu i maju 1941. zaplenili 179 sa 8.393 kilograma čistog zlata. Od preostlih 25, Nemci su u manastiru Ostrog uzeli četiri, osam je ponela vlada, pet generalitet, jedan je ukraden, a pet je otela Ozna posle rata – navodi Babac.
Otkriva i da su posle kapitulacije Italije, Nemci zaplenili i jugoslovnesko zlato koje je bilo kod njih. Američke trupe su ga u maju pronašle i oduzele i posle Londonskog sporazuma vraćeno je Italiji, koja je vratila Jugoslaviji celokupno zaplenjeno zlato, na osnovu Ugovora o miru.
Autori tvrde da je Jugoslaviji posle rata vraćeno najviše zlata u odnosu na druge zemlje u Evropi.
(Telegraf.rs/Večernje novosti)
Guest- Guest
Similar topics
» RTL Potraga o tome koliko crkva izmuze novaca od države
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 1 of 1