još samo sati dijele...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: još samo sati dijele...
eh, da je fergi razbio kasicu prasicu za carobnjaka iz zadarskog zaledja. tih 40 miliona, koliko su jese trazile, bi bila bargain cena!
kme kme kmeee
kme kme kmeee
Guest- Guest
nije htio imati posla sa židovima
Hvala ti boze sto je luka modric potpisao za real, kreirao je buducnost sporta...zamisli da nije fergiea poslao u mirovinu, pogba nebi sad igrao u unitedu i bio najskuplji igrac svih vremena....modrinjo, najznacajnija nogometna karika u ovom desetljecu
nowitzki-
2014-04-27
uvijek mi je žao što nije završio u Juventusu i ostvario svoj maksimalni potencijal
Guest- Guest
u današnjim okvirima, bio bi to korak unatragTommy Ramone wrote:Propao bi Luka u Chmarnitedu.
Guest- Guest
Similar topics
» MODRICA JOS SATI DIJELE
» '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
» POČELO JE Prve muslimane VRATILI sa aerodroma, samo nekoliko sati nakon TRAMPOVE ZABRANE
» '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
» POČELO JE Prve muslimane VRATILI sa aerodroma, samo nekoliko sati nakon TRAMPOVE ZABRANE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1