rehabilitacija iknara
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
jeste li za rehabilitaciju iknara koji je bio pod trajnim banom?
Re: rehabilitacija iknara
In every man sleeps a prophet, and when he wakes there is a little more evil in the world.
Emil Cioran
Emil Cioran
Da,ja sam antifašist a ti ako si protiv mene znači da si fašist.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Protiv sam 'sobice'. Ili može pisati ili ne... Ove ideje su, blago rečeno, gadne.
Takva sobica dobro je funkcionirala na net.hr-u Buffy je bila zadovoljna s tom sobicom [You must be registered and logged in to see this link.]von_Starhemberg wrote:Za njega je samo ona s bijelim tapeciranim zidovima.
2015-07-23
E sad bi bilo dosta tvojih sranja,zaslužio si sobicu.Da je tu Buffy ona bi ti otvoririla sobicu odmah,ne bi stavila na glasanje.iknarovdje wrote:ja sam za Boga a u HRvatskoj antifasisti(komunisti) i fasisti su rpotiv Boga,dakel govna ste svi,tzi nisi antifasist ti si sotonist koji sluzis idiiota Lucifera a on je jos veci idiot psoto ima sluge poput tebeAntif_No1 wrote:Da,ja sam antifašist a ti ako si protiv mene znači da si fašist.
2015-07-23
Ne spominji tu licemjerku..Antif_No1 wrote:E sad bi bilo dosta tvojih sranja,zaslužio si sobicu.Da je tu Buffy ona bi ti otvoririla sobicu odmah,ne bi stavila na glasanje.iknarovdje wrote:ja sam za Boga a u HRvatskoj antifasisti(komunisti) i fasisti su rpotiv Boga,dakel govna ste svi,tzi nisi antifasist ti si sotonist koji sluzis idiiota Lucifera a on je jos veci idiot psoto ima sluge poput tebeAntif_No1 wrote:Da,ja sam antifašist a ti ako si protiv mene znači da si fašist.
Guest- Guest
IDobro,ne mora se sad to zvati ,,IKNAROVA SOBICA'' može se to zvati recimo,,IKNAROV KUTAK'' ili ,,IKNAROVA VREMENSKA PROGNOZA''ako ti se to više sviđa od sobice.
2015-07-23
Sveti Petar je podkupljiv.Naločemo ga vinom i on nas propusti kroz kapiju u raj.iknarovdje wrote:cak i deva ima vise sanse da prođe kroz usicu igle nego Buffy da ode u Kraljevstvo Nebesko to je mozda pravilnije bar zasadabogomdani wrote:Ne spominji tu licemjerku..Antif_No1 wrote:E sad bi bilo dosta tvojih sranja,zaslužio si sobicu.Da je tu Buffy ona bi ti otvoririla sobicu odmah,ne bi stavila na glasanje.iknarovdje wrote:ja sam za Boga a u HRvatskoj antifasisti(komunisti) i fasisti su rpotiv Boga,dakel govna ste svi,tzi nisi antifasist ti si sotonist koji sluzis idiiota Lucifera a on je jos veci idiot psoto ima sluge poput tebeAntif_No1 wrote:Da,ja sam antifašist a ti ako si protiv mene znači da si fašist.
2015-07-23
Glupi Fabijančić ne zna da sam ja deložiran iz pakla.
2015-07-23
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Glasajte za Iknara
» nastupila rehabilitacija :)
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» TKo hoce Iknara za pravednog Vladara,od sljedecih izbora pa nadalje?
» Rehabilitacija djela Mile Budaka
» nastupila rehabilitacija :)
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» TKo hoce Iknara za pravednog Vladara,od sljedecih izbora pa nadalje?
» Rehabilitacija djela Mile Budaka
Page 2 of 5