ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rehabilitacija iknara

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

jeste li za rehabilitaciju iknara koji je bio pod trajnim banom?

rehabilitacija iknara Vote_lcap62%rehabilitacija iknara Vote_rcap 62% 
[ 8 ]
rehabilitacija iknara Vote_lcap8%rehabilitacija iknara Vote_rcap 8% 
[ 1 ]
rehabilitacija iknara Vote_lcap30%rehabilitacija iknara Vote_rcap 30% 
[ 4 ]

Total Votes : 13

Poll closed

rehabilitacija iknara Empty rehabilitacija iknara

Post by kic 2/8/2015, 23:30

evo, da bude sve fer.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

rehabilitacija iknara Empty Re: rehabilitacija iknara

Post by IL Risorto 2/8/2015, 23:35

Naravno da se zalažem za rehabilitaciju Inkara,moj drug jastreb(albatros)takođe.INkar je nešto kao dobri duh foruma,te njegov osebujni i bogati izričaj sa salvama uvreda,simpatičan je i cool.Inkar je postao forumska legenda i ikona,forumski anarhist i revolucionar.Samo se cijepljeni protiv humora mogu ljutiti na Inkara.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/8/2015, 23:47

Evo,da dopunim moje obrazloženje.Možda bi smo mogli izbjeći suđenje izvansudskom nagodbom...Pošto Inkar otvara bezbroj glupih tema,tome bi se moglo stati na kraj,dopustit mu da laprda po forumu,ali isključivo u njegovom kutku.Svojevremeno je i Buffy to napravila na onom forumu tako što je dozvolila osnivanje ,,Iknarove sobice'' pa bi smo i na ovom forumu mogli osnovati posebnu sekciju pod nazivom,,Iknarov kutak'' gdje bi on nesmetano mogao širiti svoje gluposti a sve njegove postove i teme koje piše na drugim temama i podforumima,premjestiti u tu sekciju,,Iknarov kutak''  eto,što mislite o tome ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2015, 23:54

Nemam nista protiv..kako sam vec i rekao Ajk je benigan,naspram nekih psihopata sa certifikatom,na bivsem forumu..Tko ce nam davati Munje,Gromeove i Kišu,sad kad je najpotrebnije.. pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2015, 00:21

Antif_No1 wrote:Evo,da dopunim moje obrazloženje.Možda bi smo mogli izbjeći suđenje izvansudskom nagodbom...Pošto Inkar otvara bezbroj glupih tema,tome bi se moglo stati na kraj,dopustit mu da laprda po forumu,ali isključivo u njegovom kutku.Svojevremeno je i Buffy to napravila na onom forumu tako što je dozvolila osnivanje ,,Iknarove sobice'' pa bi smo i na ovom forumu mogli osnovati posebnu sekciju pod nazivom,,Iknarov kutak'' gdje bi on nesmetano mogao širiti svoje gluposti a sve njegove postove i teme koje piše na drugim temama i podforumima,premjestiti u tu sekciju,,Iknarov kutak''  eto,što mislite o tome ?

Ja sam apsolutno ZA da Iknar može pisati, odnosno svi koji žele pisati. Kom se ne sviđa, nek ga preskoči. Drugo, čoek piše ono u što je on uvjeren, i na volju mu bilo. Po meni nema razlike između njega i spamera koji se nagugla da bi mogao napisati pošteni post. 
Neka svako vjeruje u svoj kupus u svom vrtu  cheers gromovi i munje  :D :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 3/8/2015, 06:25

Za. Ali neka je na uvjetnom roku. Kad pretjera, ban. :P
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2015, 08:24

Trinity wrote:Ali neka je na uvjetnom roku. Kad pretjera, ban. :P
Slažem se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 3/8/2015, 09:40

Neka ga.....različitost i ekscentričnost poželjna....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2015, 10:35

Razredni  jocolor su uvijek bila emotivno zanemarena djeca. 

Iknare, mi te volimoooo  :D :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Riplex 3/8/2015, 12:38

Here we go again...preskakanje postova lvl over 9000

2015-07-27

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2015, 15:34

dobra je ideja sobice, kao admin nisam glasao (ne znam za druge admine) inače..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by IL Risorto 3/8/2015, 17:26

iknarovdje wrote:
kic wrote:dobra je ideja sobice, kao admin nisam glasao (ne znam za druge admine) inače..
ako to napravis kazniti cu HRvatskua tebe ce kazniti oni kojic e biti kaznjeni,to prokleti sotonsit radi,NEMOZE,kazem ti ako to pokusas ponovitice se 2014 i nesalim se

dakle to je prokleti radio na net,hr,zbog toga sam i prokleo Buffy na neki nacin,ne igraj se sda time,ako surujes sa demonima i sotonistima kaznjen ces biti,znam da nisi nesto pametan niti mudar,ali covjece ja se ne salim,Buffy i BRando ce biti poznati a i ti si na tom putu

dakle              to je profiliranje sa namjerom da nekoga omalozavas,ti imas svoju volju ja svoju,samo ja imam Moci
dakle radis to hoces,trpi i sankcije svoje odluke,tog prokletiog sotonsita i nejgove demone,ako i sam nije demon dakle opsjednut
svatko tko je sa takvima je protiv mene,a meni kazna nije stranim pojam

kazem ti ako to napravis,a psoto sotonsiti i vodje imaju                        vecinu,ond acu kazniti

dakle       akot o napravis prokelti cu te kao i Buffy i nikada                  cak niti psolije svoje ljduske smrtni neces maknuti taj teret,sce do Suda Bozjeg
dakle          radi sto hoces,upoznat si sa kaznom
previse se svi girate sa prokeltima,pa ako tor adite dijelite i sudbinu takvih
nemoj poslije reci ako to odlucis da sise smao salio,jer si upozoren slicno ako i Buffy
Napravi KIC,slobodno napravi,ne može ti ništa,ja ću te štititi,poslat ću ti  himere iz pakla da te štite,čak ni Iknar ne može njih poraziti a ako napraviš,,IKNAROVU SOBICU'' bogato ću te nagraditi kao i Buffy,pitaj je kako sad uživa u luksuzu i raskoši,te ljepotama austrijskih alpa i švicarskih jezera.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2015, 17:34

ja volim divljinu.

i nadjite hobi.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2015, 17:37

iknarovdje wrote:
dzepna_venera wrote:Razredni  jocolor su uvijek bila emotivno zanemarena djeca. 

i ja volim cas ljudi ali ne i sotoniste,komunsite,udbase ustase,cetnike,muđahedine i svu ostalu ljudsku gamad

dakle za cast i slavu a protiv zla dakle trulezi

ne brini se za mene mogu menid sota toga zla naptraviti kao covjeku,ali Moci mi nemogu oduzeti,a to znaci da sam aktivan cak i nesvjestan,dakle u slucaju raznik mkomplikacija,tijelo je slabo a DUH je prilicno jaci

dakle svatko ima svoju sudbinu, mene ne mogu zaustaviti vidjeti ces ionako,samos e sjeti pomoliti Bogu u slucaju envolja ako mozda nisi neka vjernica,ljudi su to zaboravili kolika je Moc molitve pogotovo u skupini,ali i individualno

A moj Iknare, vjerovanje i molitva spadaju u intimu i identitet,ja to ne dijelim sa svakim, zašto bi si dozvolila me procjenjuju  :) 

Koja korist? Zamisli da izvrneš svoje gaće na prepunoj terasi kafića i pokazuješ ih iznutra svima, ja stvarno ne vidim razloga za to :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/8/2015, 17:52

iknarovdje wrote:
dzepna_venera wrote:
iknarovdje wrote:

i ja volim cas ljudi ali ne i sotoniste,komunsite,udbase ustase,cetnike,muđahedine i svu ostalu ljudsku gamad

ne brini se za mene mogu menid sota toga zla naptraviti kao covjeku,ali Moci mi nemogu oduzeti,a to znaci da sam aktivan cak i nesvjestan,dakle u slucaju raznik mkomplikacija,tijelo je slabo a DUH je prilicno jaci

dakle svatko ima svoju sudbinu, mene ne mogu zaustaviti vidjeti ces ionako,samos e sjeti pomoliti Bogu u slucaju envolja ako mozda nisi neka vjernica,ljudi su to zaboravili kolika je Moc molitve pogotovo u skupini,ali i individualno

A moj Iknare, vjerovanje i molitva spadaju u intimu i identitet,ja to ne dijelim sa svakim, zašto bi si dozvolila me procjenjuju  :) 

Koja korist? Zamisli da izvrneš svoje gaće na prepunoj terasi kafića i pokazuješ ih iznutra svima, ja stvarno ne vidim razloga za to :^0
pa ovako                  djelomicnos i u rpavu dakle Da i Ne

tvoja je volja hoces lis e moliti sama ili u skupini za nesto itd

kazes ne vidis razloga,pa ajde da ti objasnim kada vise ljudi moli ,dakle mnozina KRIST je sa njima              ,dakle     imas vise molitvi,dakle enki mole za kisu neki mole na najmilije,neki za ovo ili ono,a  po meni najcasniji mole za druge a daju sebe kroz molitvu,ajmo to tako reci

dakle ti molis u tisini sama i to je Ok,ali to je invidualno imam   i    u mnozini,dakle kada si u crkvi molis e za nekoga,neko djelo,nakanu itd

nevidim razloga da se ne formira negdje neka grupa ljudi koja moli recimo na    nekoga u nevolji

moras jos dosta toga nauciti ipak si samo covjek koji uci,u biti sva bica stvorena od Boga konstantno uce,jer       koliko god mislis da znas uvijek nesto neznas,to vrijedi za ljudi i ostale najcesce,dakle biti malo MUDAR a ne samo moliti i misliti da je tvoje ok a drugo nije,Mudrost dolazis a vremenom ajmo to tako reci
A zašto joj ne daš onu molitvu koju si dao Ivanki,onoj bolsnoj ženi od raka,da ti se moli pa si je ti ono trebao izljećiti ako se dobro sjećam.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2015, 17:57

iknarovdje wrote:
dzepna_venera wrote:
iknarovdje wrote:

pa ovako                  djelomicnos i u rpavu dakle Da i Ne

tvoja je volja hoces lis e moliti sama ili u skupini za nesto itd

kazes ne vidis razloga,pa ajde da ti objasnim kada vise ljudi moli ,dakle mnozina KRIST je sa njima              ,dakle     imas vise molitvi,dakle enki mole za kisu neki mole na najmilije,neki za ovo ili ono,a  po meni najcasniji mole za druge a daju sebe kroz molitvu,ajmo to tako reci

dakle ti molis u tisini sama i to je Ok,ali to je invidualno imam   i    u mnozini,dakle kada si u crkvi molis e za nekoga,neko djelo,nakanu itd

nevidim razloga da se ne formira negdje neka grupa ljudi koja moli recimo na    nekoga u nevolji

moras jos dosta toga nauciti ipak si samo covjek koji uci,u biti sva bica stvorena od Boga konstantno uce,jer       koliko god mislis da znas uvijek nesto neznas,to vrijedi za ljudi i ostale najcesce,dakle biti malo MUDAR a ne samo moliti i misliti da je tvoje ok a drugo nije,Mudrost dolazis a vremenom ajmo to tako reci

Iknare, krivo si shvatio, ne verglaj jedno te isto nego pročitaj ponovo moj post  :)  Da li ja molim ili ne, to je moja osobna stvar. Ti imaš problem jer se namećeš drugima koji te ne traže savjet, ne prihvaćaš druge kakvi jesu. Ako želiš osnivati molitvene zajednice, pokreni to, to je tvoja dobra ideja i samo naprijed. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2015, 18:19

In every man sleeps a prophet, and when he wakes there is a little more evil in the world.
Emil Cioran
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down