rehabilitacija iknara
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
jeste li za rehabilitaciju iknara koji je bio pod trajnim banom?
Re: rehabilitacija iknara
Naravno da se zalažem za rehabilitaciju Inkara,moj drug jastreb(albatros)takođe.INkar je nešto kao dobri duh foruma,te njegov osebujni i bogati izričaj sa salvama uvreda,simpatičan je i cool.Inkar je postao forumska legenda i ikona,forumski anarhist i revolucionar.Samo se cijepljeni protiv humora mogu ljutiti na Inkara.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Evo,da dopunim moje obrazloženje.Možda bi smo mogli izbjeći suđenje izvansudskom nagodbom...Pošto Inkar otvara bezbroj glupih tema,tome bi se moglo stati na kraj,dopustit mu da laprda po forumu,ali isključivo u njegovom kutku.Svojevremeno je i Buffy to napravila na onom forumu tako što je dozvolila osnivanje ,,Iknarove sobice'' pa bi smo i na ovom forumu mogli osnovati posebnu sekciju pod nazivom,,Iknarov kutak'' gdje bi on nesmetano mogao širiti svoje gluposti a sve njegove postove i teme koje piše na drugim temama i podforumima,premjestiti u tu sekciju,,Iknarov kutak'' eto,što mislite o tome ?
2015-07-23
Nemam nista protiv..kako sam vec i rekao Ajk je benigan,naspram nekih psihopata sa certifikatom,na bivsem forumu..Tko ce nam davati Munje,Gromeove i Kišu,sad kad je najpotrebnije..
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Evo,da dopunim moje obrazloženje.Možda bi smo mogli izbjeći suđenje izvansudskom nagodbom...Pošto Inkar otvara bezbroj glupih tema,tome bi se moglo stati na kraj,dopustit mu da laprda po forumu,ali isključivo u njegovom kutku.Svojevremeno je i Buffy to napravila na onom forumu tako što je dozvolila osnivanje ,,Iknarove sobice'' pa bi smo i na ovom forumu mogli osnovati posebnu sekciju pod nazivom,,Iknarov kutak'' gdje bi on nesmetano mogao širiti svoje gluposti a sve njegove postove i teme koje piše na drugim temama i podforumima,premjestiti u tu sekciju,,Iknarov kutak'' eto,što mislite o tome ?
Ja sam apsolutno ZA da Iknar može pisati, odnosno svi koji žele pisati. Kom se ne sviđa, nek ga preskoči. Drugo, čoek piše ono u što je on uvjeren, i na volju mu bilo. Po meni nema razlike između njega i spamera koji se nagugla da bi mogao napisati pošteni post.
Neka svako vjeruje u svoj kupus u svom vrtu gromovi i munje
Guest- Guest
Za. Ali neka je na uvjetnom roku. Kad pretjera, ban.
Trinity-
2014-04-17
Slažem se.Trinity wrote:Ali neka je na uvjetnom roku. Kad pretjera, ban.
Guest- Guest
Neka ga.....različitost i ekscentričnost poželjna....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Razredni su uvijek bila emotivno zanemarena djeca.
Iknare, mi te volimoooo
Iknare, mi te volimoooo
Guest- Guest
Here we go again...preskakanje postova lvl over 9000
dobra je ideja sobice, kao admin nisam glasao (ne znam za druge admine) inače..
Napravi KIC,slobodno napravi,ne može ti ništa,ja ću te štititi,poslat ću ti himere iz pakla da te štite,čak ni Iknar ne može njih poraziti a ako napraviš,,IKNAROVU SOBICU'' bogato ću te nagraditi kao i Buffy,pitaj je kako sad uživa u luksuzu i raskoši,te ljepotama austrijskih alpa i švicarskih jezera.iknarovdje wrote:ako to napravis kazniti cu HRvatskua tebe ce kazniti oni kojic e biti kaznjeni,to prokleti sotonsit radi,NEMOZE,kazem ti ako to pokusas ponovitice se 2014 i nesalim sekic wrote:dobra je ideja sobice, kao admin nisam glasao (ne znam za druge admine) inače..
dakle to je prokleti radio na net,hr,zbog toga sam i prokleo Buffy na neki nacin,ne igraj se sda time,ako surujes sa demonima i sotonistima kaznjen ces biti,znam da nisi nesto pametan niti mudar,ali covjece ja se ne salim,Buffy i BRando ce biti poznati a i ti si na tom putu
dakle to je profiliranje sa namjerom da nekoga omalozavas,ti imas svoju volju ja svoju,samo ja imam Moci
dakle radis to hoces,trpi i sankcije svoje odluke,tog prokletiog sotonsita i nejgove demone,ako i sam nije demon dakle opsjednut
svatko tko je sa takvima je protiv mene,a meni kazna nije stranim pojam
kazem ti ako to napravis,a psoto sotonsiti i vodje imaju vecinu,ond acu kazniti
dakle akot o napravis prokelti cu te kao i Buffy i nikada cak niti psolije svoje ljduske smrtni neces maknuti taj teret,sce do Suda Bozjeg
dakle radi sto hoces,upoznat si sa kaznom
previse se svi girate sa prokeltima,pa ako tor adite dijelite i sudbinu takvih
nemoj poslije reci ako to odlucis da sise smao salio,jer si upozoren slicno ako i Buffy
2015-07-23
iknarovdje wrote:i ja volim cas ljudi ali ne i sotoniste,komunsite,udbase ustase,cetnike,muđahedine i svu ostalu ljudsku gamaddzepna_venera wrote:Razredni su uvijek bila emotivno zanemarena djeca.
Iknare, mi te volimoooo
dakle za cast i slavu a protiv zla dakle trulezi
ne brini se za mene mogu menid sota toga zla naptraviti kao covjeku,ali Moci mi nemogu oduzeti,a to znaci da sam aktivan cak i nesvjestan,dakle u slucaju raznik mkomplikacija,tijelo je slabo a DUH je prilicno jaci
dakle svatko ima svoju sudbinu, mene ne mogu zaustaviti vidjeti ces ionako,samos e sjeti pomoliti Bogu u slucaju envolja ako mozda nisi neka vjernica,ljudi su to zaboravili kolika je Moc molitve pogotovo u skupini,ali i individualno
A moj Iknare, vjerovanje i molitva spadaju u intimu i identitet,ja to ne dijelim sa svakim, zašto bi si dozvolila me procjenjuju
Koja korist? Zamisli da izvrneš svoje gaće na prepunoj terasi kafića i pokazuješ ih iznutra svima, ja stvarno ne vidim razloga za to
Guest- Guest
A zašto joj ne daš onu molitvu koju si dao Ivanki,onoj bolsnoj ženi od raka,da ti se moli pa si je ti ono trebao izljećiti ako se dobro sjećam.iknarovdje wrote:pa ovako djelomicnos i u rpavu dakle Da i Nedzepna_venera wrote:iknarovdje wrote:i ja volim cas ljudi ali ne i sotoniste,komunsite,udbase ustase,cetnike,muđahedine i svu ostalu ljudsku gamaddzepna_venera wrote:Razredni su uvijek bila emotivno zanemarena djeca.
Iknare, mi te volimoooo
ne brini se za mene mogu menid sota toga zla naptraviti kao covjeku,ali Moci mi nemogu oduzeti,a to znaci da sam aktivan cak i nesvjestan,dakle u slucaju raznik mkomplikacija,tijelo je slabo a DUH je prilicno jaci
dakle svatko ima svoju sudbinu, mene ne mogu zaustaviti vidjeti ces ionako,samos e sjeti pomoliti Bogu u slucaju envolja ako mozda nisi neka vjernica,ljudi su to zaboravili kolika je Moc molitve pogotovo u skupini,ali i individualno
A moj Iknare, vjerovanje i molitva spadaju u intimu i identitet,ja to ne dijelim sa svakim, zašto bi si dozvolila me procjenjuju
Koja korist? Zamisli da izvrneš svoje gaće na prepunoj terasi kafića i pokazuješ ih iznutra svima, ja stvarno ne vidim razloga za to
tvoja je volja hoces lis e moliti sama ili u skupini za nesto itd
kazes ne vidis razloga,pa ajde da ti objasnim kada vise ljudi moli ,dakle mnozina KRIST je sa njima ,dakle imas vise molitvi,dakle enki mole za kisu neki mole na najmilije,neki za ovo ili ono,a po meni najcasniji mole za druge a daju sebe kroz molitvu,ajmo to tako reci
dakle ti molis u tisini sama i to je Ok,ali to je invidualno imam i u mnozini,dakle kada si u crkvi molis e za nekoga,neko djelo,nakanu itd
nevidim razloga da se ne formira negdje neka grupa ljudi koja moli recimo na nekoga u nevolji
moras jos dosta toga nauciti ipak si samo covjek koji uci,u biti sva bica stvorena od Boga konstantno uce,jer koliko god mislis da znas uvijek nesto neznas,to vrijedi za ljudi i ostale najcesce,dakle biti malo MUDAR a ne samo moliti i misliti da je tvoje ok a drugo nije,Mudrost dolazis a vremenom ajmo to tako reci
2015-07-23
iknarovdje wrote:pa ovako djelomicnos i u rpavu dakle Da i Nedzepna_venera wrote:iknarovdje wrote:i ja volim cas ljudi ali ne i sotoniste,komunsite,udbase ustase,cetnike,muđahedine i svu ostalu ljudsku gamaddzepna_venera wrote:Razredni su uvijek bila emotivno zanemarena djeca.
Iknare, mi te volimoooo
tvoja je volja hoces lis e moliti sama ili u skupini za nesto itd
kazes ne vidis razloga,pa ajde da ti objasnim kada vise ljudi moli ,dakle mnozina KRIST je sa njima ,dakle imas vise molitvi,dakle enki mole za kisu neki mole na najmilije,neki za ovo ili ono,a po meni najcasniji mole za druge a daju sebe kroz molitvu,ajmo to tako reci
dakle ti molis u tisini sama i to je Ok,ali to je invidualno imam i u mnozini,dakle kada si u crkvi molis e za nekoga,neko djelo,nakanu itd
nevidim razloga da se ne formira negdje neka grupa ljudi koja moli recimo na nekoga u nevolji
moras jos dosta toga nauciti ipak si samo covjek koji uci,u biti sva bica stvorena od Boga konstantno uce,jer koliko god mislis da znas uvijek nesto neznas,to vrijedi za ljudi i ostale najcesce,dakle biti malo MUDAR a ne samo moliti i misliti da je tvoje ok a drugo nije,Mudrost dolazis a vremenom ajmo to tako reci
Iknare, krivo si shvatio, ne verglaj jedno te isto nego pročitaj ponovo moj post Da li ja molim ili ne, to je moja osobna stvar. Ti imaš problem jer se namećeš drugima koji te ne traže savjet, ne prihvaćaš druge kakvi jesu. Ako želiš osnivati molitvene zajednice, pokreni to, to je tvoja dobra ideja i samo naprijed.
Guest- Guest
In every man sleeps a prophet, and when he wakes there is a little more evil in the world.
Emil Cioran
Emil Cioran
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Glasajte za Iknara
» nastupila rehabilitacija :)
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» TKo hoce Iknara za pravednog Vladara,od sljedecih izbora pa nadalje?
» Rehabilitacija djela Mile Budaka
» nastupila rehabilitacija :)
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» TKo hoce Iknara za pravednog Vladara,od sljedecih izbora pa nadalje?
» Rehabilitacija djela Mile Budaka
Page 1 of 5