Marčelo je'l ova priča sa bananama od Rudanice ide tebi?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Marčelo je'l ova priča sa bananama od Rudanice ide tebi?
E pa tako te volim .. A ne sise i guziceStanojko wrote:Cek bre sele...a lepota, a sarm, a intelekt, a stil!? Malo li je? I`m hooked!kaja_333 wrote:pa da, jbg, ja nisam ni sisata ni guzata.nemoj mi to raditStanojko wrote:Nisi, ali lepo zvuci.kaja_333 wrote:pa sad sam ljubomorna.Stanojko wrote:
Ja trazio nesto zgodno, guzato i sisato... Istina.
Meni rekose da si ti susta suprotnost + mozak + znas da se obuces tako da ces... dobiti pesmicu cim se vrnem iz banke...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da ga nije maznula ona curranica, našla bih ga ja..Eva wrote:Di je on izlazio?
2014-04-12
I ja isto. Zamalo jednom da pod kola podletim.Stanojko wrote:Vala jesam, sad kad vidim nesto slicno okrenem glavu s indignacijom!dzango wrote:Sva sreća pa si se pod stare dane promenio.Stanojko wrote:Ja trazio nesto zgodno, guzato i sisato... Istina.Eva wrote:Ma da, a ti sa 20 godina tražil znanstvenicu:) ne jebi.Stanojko wrote:Dakle, duboko ste me razocarale...vaterpolisti (djene-djene), ali rukometasi.... C,c,c,c,c... A kosarkasi nista, nula bodova!?
Ovde na forumu ni jedna nema sise.kaja_333 wrote:pa da, jbg, ja nisam ni sisata ni guzata.nemoj mi to raditStanojko wrote:Nisi, ali lepo zvuci.kaja_333 wrote:pa sad sam ljubomorna.Stanojko wrote:Ja trazio nesto zgodno, guzato i sisato... Istina.Eva wrote:
Ma da, a ti sa 20 godina tražil znanstvenicu:) ne jebi.
Meni rekose da si ti susta suprotnost + mozak + znas da se obuces tako da ces... dobiti pesmicu cim se vrnem iz banke...
Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
Guest- Guest
..je mo's mislit kak si ravnicarska....Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odabrao sam pogrešan podforum.Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
dzango wrote:Ovde na forumu ni jedna nema sise.kaja_333 wrote:pa da, jbg, ja nisam ni sisata ni guzata.nemoj mi to raditStanojko wrote:Nisi, ali lepo zvuci.kaja_333 wrote:pa sad sam ljubomorna.Stanojko wrote:
Ja trazio nesto zgodno, guzato i sisato... Istina.
bilo je i s peticama i šesticama, al te više ne pišu
Ti si poznaval Qwe?marcellus wrote:dzango wrote:Ovde na forumu ni jedna nema sise.kaja_333 wrote:pa da, jbg, ja nisam ni sisata ni guzata.nemoj mi to raditStanojko wrote:Nisi, ali lepo zvuci.kaja_333 wrote:
pa sad sam ljubomorna.
bilo je i s peticama i šesticama, al te više ne pišu
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ti si odabrao dobre dušedzango wrote:Odabrao sam pogrešan podforum.Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
Guest- Guest
Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
je tam je bilo solidnih sisa, i na seks i bezveze
Sara, Frida, Btw, Dark Lilith, Gox, sve odlikašice.marcellus wrote:ne, neke druge
Guest- Guest
Tako obično kažu za budale.Eva wrote:Ti si odabrao dobre dušedzango wrote:Odabrao sam pogrešan podforum.Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
Ma nije ni tebi više do sisa.dzango wrote:Tako obično kažu za budale.Eva wrote:Ti si odabrao dobre dušedzango wrote:Odabrao sam pogrešan podforum.Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
Guest- Guest
Misliš kao Stanojko, šarm, harizma, duhovnost... I ti njemu veruješ?Eva wrote:Ma nije ni tebi više do sisa.dzango wrote:Tako obično kažu za budale.Eva wrote:Ti si odabrao dobre dušedzango wrote:Odabrao sam pogrešan podforum.Eva wrote:Imaju ex kultašice. Tam sam ja jedina bila ravničarska.
Naravno da mi veruje...dzango wrote:Misliš kao Stanojko, šarm, harizma, duhovnost... I ti njemu veruješ?Eva wrote:Ma nije ni tebi više do sisa.dzango wrote:Tako obično kažu za budale.Eva wrote:Ti si odabrao dobre dušedzango wrote:
Odabrao sam pogrešan podforum.
Ma da...fuj...kaja_333 wrote:E pa tako te volim .. A ne sise i guziceStanojko wrote:Cek bre sele...a lepota, a sarm, a intelekt, a stil!? Malo li je? I`m hooked!kaja_333 wrote:pa da, jbg, ja nisam ni sisata ni guzata.nemoj mi to raditStanojko wrote:Nisi, ali lepo zvuci.kaja_333 wrote:
pa sad sam ljubomorna.
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Marčelo
» Marcelo & indigo -JBG
Page 5 of 5