policijska država
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: policijska država
Omjer uloženog i dobivenog.asilovski wrote:Pa vidi samo da SAD-e nema ništa protiv Nusre Fronte koja je osnovana od strane bagdadija i al qaide, da ne govorim da i ostale vehabističke skupine kao što je Zinki i dr. unatoč tomu što su teroristi dobijaju izdašnu pomoć od CIA-e i Pentgona ono 16 godina poslije 11/9 SAD-e (ponovno) naoružava iste te koji su se navodno zabili u Tornjevemutava baštarda wrote:Casus belli napada na Afganistan je bilo to što su talibanerosi bili saveznici alkaidi. Danas su oni saveznik amera u Siriji, a to sve prođe ispod radara.
Uloži sa malo protuoklopnih sredstava i obraz kontra jedne zemlje koja im nije saveznik. Za njih jeftino.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
I kaj sad tebe druže marcellus jebe?
Pa ti si već nakon šest mjeseci pripadnosti Hrvatske u EU tvrdio kako osjećaš blagodati ulaska naše države u tu zajednicu. Sjećam se ko jučer.
Pa ti si već nakon šest mjeseci pripadnosti Hrvatske u EU tvrdio kako osjećaš blagodati ulaska naše države u tu zajednicu. Sjećam se ko jučer.
Njega cesto love u nekakvim nekonzistentnostima.
Uglavnom, sto se mene tice, jebem ja njima svima mater koliko ih ima, djubrad murjacka/spijunska/cinkaroska. Sto vise podataka imaju o normalnim ljudima koji secu bakice preko prijelaza, to su i gluplji i lijeniji. Jos i pustaju Sirijce koji tvrde da su rodjeni 1.01.2002. a vidjeli su svojim ocima u live prijenosu Thrilla' in Manilla, i onda bi mi trebali slat otiske, DNK, uzorke krvi, sperme, sline, roznice i po jedan bubreg i plucno krilo kad Plenky slijedeci puta ide da su poljubi sa Junckerom.
Onda se Sirijci potezu ove godine na GP Bajakovo, a slijedece ljeto u nasim mjestima, ali nema veze Veliki Brat ima nase podatke, nema tko da krivo pogleda travnjak.
Jebem li vam mamu fasisticku.
Uglavnom, sto se mene tice, jebem ja njima svima mater koliko ih ima, djubrad murjacka/spijunska/cinkaroska. Sto vise podataka imaju o normalnim ljudima koji secu bakice preko prijelaza, to su i gluplji i lijeniji. Jos i pustaju Sirijce koji tvrde da su rodjeni 1.01.2002. a vidjeli su svojim ocima u live prijenosu Thrilla' in Manilla, i onda bi mi trebali slat otiske, DNK, uzorke krvi, sperme, sline, roznice i po jedan bubreg i plucno krilo kad Plenky slijedeci puta ide da su poljubi sa Junckerom.
Onda se Sirijci potezu ove godine na GP Bajakovo, a slijedece ljeto u nasim mjestima, ali nema veze Veliki Brat ima nase podatke, nema tko da krivo pogleda travnjak.
Guest- Guest
Lijepo je vidjeti da ima i osviještene mladeži... doduše premalo, al jebi ga...to je do naroda ovakvog nikakvog...
darth_vader-
2014-04-17
kolerik wrote:Njega cesto love u nekakvim nekonzistentnostima.
nema nikakve nekonzistentnosti između zalaganja za ulazak i ostanak Hrvatske u EU i protivljenja tome da EU postane fašistička država
Orban je isto za EU i za to da Mađari ostanu u EU pa im isto jebe mater policijsko fašističku, nema tu nekonzistentnosti, autizam nije rješenje, rješenje je izboriti se za svoj status i prava unutar društva u koje spadaš (eu)
s jebanjem majke murjačkoj i cinkaroškoj đubradi se posve slažem
DNA im mogu samo mamama,sestrama,punoljetnim ćerama...i tako svasta nesto,u guzicu ostaviti...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Policijska država
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Policijska brutalnost
» Pobuna migranata u Grčkoj: Zapaljena dva policijska automobila
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Policijska brutalnost
» Pobuna migranata u Grčkoj: Zapaljena dva policijska automobila
Page 3 of 3