policijska država
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: policijska država
Pa vidi samo da SAD-e nema ništa protiv Nusre Fronte koja je osnovana od strane bagdadija i al qaide, da ne govorim da i ostale vehabističke skupine kao što je Zinki i dr. unatoč tomu što su teroristi dobijaju izdašnu pomoć od CIA-e i Pentgona ono 16 godina poslije 11/9 SAD-e (ponovno) naoružava iste te koji su se navodno zabili u Tornjeve to je valjda Marcelu i Debotu nešto normalno ili? ne razumijem kako oni takve činjenice procesuirajumutava baštarda wrote:Casus belli napada na Afganistan je bilo to što su talibanerosi bili saveznici alkaidi. Danas su oni saveznik amera u Siriji, a to sve prođe ispod radara.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:treba dati dnk i registracije itd. svih vozila
strasno , nikakve podatke davati vlastima
samo preko FB objaviti sve o sebi plan godisnjeg odmora i gdje stoji rezervni kljuc
glupi desnicari & teorije urote
To je druga strana gluposti, al ni država, a pogotovo strana nema što imati moje podatke na izvol'te...
ma dobro , malo karikiram zbog dinamike upisa
sto manje uplita drzave naravno pozeljno no neki standardi/norme treba postivati
obicno najbucniji protivnici svega objave sve na FB , ako to nije grohotom ironicno onda...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da, stoga Rat protiv terorizma nikad nije bio u vezi terorizma nego tektonskih promjena među inima kontrolekic wrote:mutava baštarda wrote:Casus belli napada na Afganistan je bilo to što su talibanerosi bili saveznici alkaidi. Danas su oni saveznik amera u Siriji, a to sve prođe ispod radara.
this
Kermit-
2014-04-17
rat protiv terorizma se svodi na to da ti onda doma pošalju soma eura globe automatski za prekoračenje brzine u francuskoj i ovrše te
što je teroriziranje građana per se
ne već nikad ne završava, rat može trajati maltene beskonačnokic wrote:terorizam je taktika, i jako nepredvidiva, u cant beat that..
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:treba dati dnk i registracije itd. svih vozila
samo preko FB objaviti sve o sebi plan godisnjeg odmora i gdje stoji rezervni kljuc
To je druga strana gluposti, al ni država, a pogotovo strana nema što imati moje podatke na izvol'te...
normalno, pogotovo francuzi nemaju šta tražit moj dnk i otiske ako nemam fr. državljanstvo
ono jebote
ne znas citati s razumijevanjem ?
razmjena , po potrebi valjda , danas vise njima sutra mozda nama...
nego kad ides na godisnji , trebam nesto tehnike
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:treba dati dnk i registracije itd. svih vozila
to nije strana država, EU je sve jedna te ista država
sutra već uvodite Euro, zajedničku valutu, povezanost policije i baza s osobnim podacima samo je jedan od mnogo koraka ka izgradnji funkcionalne Unije
Guest- Guest
kic wrote:terorizam je taktika, i jako nepredvidiva, u cant beat that..
ali je zato eurobirokracija jako predvidiva i uvijek može sjebat građane i postići da se osjaćaju jadni i bespomoćni
odnosno da ne mogu sami sebi pomoći nego ovise o državi
kic wrote:terorizam je taktika, i jako nepredvidiva, u cant beat that..
Možeš...ako ovi iz Langleya pokažu dobru volju, sve mogu...
Last edited by jasambrend on 1/10/2016, 15:56; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:rat protiv terorizma se svodi na to da ti onda doma pošalju soma eura globe automatski za prekoračenje brzine u francuskoj i ovrše te
to je cijeđenje ljudi, mislim, bar ja vidim pojam terora u puno težem svijetlu..
debotoijusto wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:treba dati dnk i registracije itd. svih vozila
normalno, pogotovo francuzi nemaju šta tražit moj dnk i otiske ako nemam fr. državljanstvo
ono jebote
već smo zaključili da si ti arhetip građanina pokornog koji zove muriju kad ga netko pretekne na auto cesti ili kad klinci puše travu u parkiću
meni je nevjerojatno koliko si ti glup to je fascinantno kao neki prirodni fenomendebotoijusto wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:treba dati dnk i registracije itd. svih vozila
ono jebote
Kermit-
2014-04-17
pozdravljam jačanje države, nevidljivu ruku treba suzbiti, samo državna ruka se najbolje brine za naše interese..
slobode i ljudska prava su ionako gluposti koje treba suzbijati kao što rade naši idoli poput erdogana, putina, kim jung 2, i pol pota
slobode i ljudska prava su ionako gluposti koje treba suzbijati kao što rade naši idoli poput erdogana, putina, kim jung 2, i pol pota
Guest- Guest
asilovski wrote:meni je nevjerojatno koliko si ti glup to je fascinantno kao neki prirodni fenomendebotoijusto wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:
ono jebote
a čuj čovjek guta svu moguću eko gay lezbo vege multikulti antidiskriminacijsku itd propagandu normalno da nema mozak nakon svega toga
on naime vjeruje da vlasti rade na dobrobit građana
a macchiavelli je lijepo objasnio zašto niti jedna vlast koja radi na opću dobrobit ne može dugo opstati
a macchiavelli je lijepo objasnio zašto niti jedna vlast koja radi na opću dobrobit ne može dugo opstati
marcellus wrote:ali je zato eurobirokracija jako predvidiva i uvijek može sjebat građane i postići da se osjaćaju jadni i bespomoćnikic wrote:terorizam je taktika, i jako nepredvidiva, u cant beat that..
odnosno da ne mogu sami sebi pomoći nego ovise o državi
zašto je Hrvatska postala članicom EU?
ne možeš ništ bolje smislit od toga da je problem ujedinjenja zemalja EU to što će ti naplatiti kaznu za prekoračenje brzine, nemaš ništa pamenije od takvih trivijalnih problema?
Guest- Guest
kako nije, prekoračio je brzinu u inozemstvu, dobio kaznu i sad pizdi što će ju morati platiti, a to je u njegovim očima valjda kršenje njegovih ljudskih pravakic wrote:to i nije trivijalno toliko..
nemate nekakvih konkretnijih problema?
oni puno ozbiljniji sporazumi o izručenju građana za kojima je raspisana tjeralica u drugim državama ionako su davno prije potpisani, vidite kako je Perković odveden u Njemačku na sud
Guest- Guest
sad u 1. mjesecu su donjeli idiotski propis koji obvezuje članice na bail-in kakav su radili na Cipru ukoliko se neka banka na teritoriju EU nađe u problemima umjesto da kao u americi država garantira depozite
to je puno gora glupost od ovog da policija surađuje, surađuju ionako već desetljećima preko interpola
to je puno gora glupost od ovog da policija surađuje, surađuju ionako već desetljećima preko interpola
Guest- Guest
Omjer uloženog i dobivenog.asilovski wrote:Pa vidi samo da SAD-e nema ništa protiv Nusre Fronte koja je osnovana od strane bagdadija i al qaide, da ne govorim da i ostale vehabističke skupine kao što je Zinki i dr. unatoč tomu što su teroristi dobijaju izdašnu pomoć od CIA-e i Pentgona ono 16 godina poslije 11/9 SAD-e (ponovno) naoružava iste te koji su se navodno zabili u Tornjevemutava baštarda wrote:Casus belli napada na Afganistan je bilo to što su talibanerosi bili saveznici alkaidi. Danas su oni saveznik amera u Siriji, a to sve prođe ispod radara.
Uloži sa malo protuoklopnih sredstava i obraz kontra jedne zemlje koja im nije saveznik. Za njih jeftino.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Policijska država
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Policijska brutalnost
» Pobuna migranata u Grčkoj: Zapaljena dva policijska automobila
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Policijska brutalnost
» Pobuna migranata u Grčkoj: Zapaljena dva policijska automobila
Page 2 of 3