Papu Franju u Gruziji dočekali prosvjednici:"Antikristu,drži se podalje od nas"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Papu Franju u Gruziji dočekali prosvjednici:"Antikristu,drži se podalje od nas"
Po narodski.jastreb wrote:Odjebati.dzmrdz wrote:Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
ako je "opciti" = imati sex, jebati (po narodski), da li onda "izopciti" znaci izjebati!?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Papu Franju u Gruziji dočekali prosvjednici:"Antikristu,drži se podalje od nas"
Yep. Ne možeš biti i katolik i protiv Pape.Nisu slušali na vjeronauku.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
Hard core vjernici ne kuze da unutar same hijerarhije nema demokracije :) . Stvari su poprilicno egzaktne....dakle onima koji se dicu da su clanovi Katolicke Crkve. Zna se tko je Bozji predstavnik i nema tu digresija "ja sam inace člak K.Crkve, ali ovaj mi se ne sviđa pa sam na odmoru dok ne izaberu drugog".....nula bodova. Ili jesi ili nisi nema tu....ovo mi se sviđa to može, ovo ne...nebi ja to. A ne ne. Dakle odabere se pa je tvoj....bilo dobro ili loše. :)
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Po narodski.jastreb wrote:Odjebati.dzmrdz wrote:Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
ako je "opciti" = imati sex, jebati (po narodski), da li onda "izopciti" znaci izjebati!?
pa znao sam ja da ima veze sa jebacinom nekom
Guest- Guest
Ima. U zdrav mozak.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Yep. Ne možeš biti i katolik i protiv Pape.Nisu slušali na vjeronauku.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
Hard core vjernici ne kuze da unutar same hijerarhije nema demokracije :) . Stvari su poprilicno egzaktne....dakle onima koji se dicu da su clanovi Katolicke Crkve. Zna se tko je Bozji predstavnik i nema tu digresija "ja sam inace člak K.Crkve, ali ovaj mi se ne sviđa pa sam na odmoru dok ne izaberu drugog".....nula bodova. Ili jesi ili nisi nema tu....ovo mi se sviđa to može, ovo ne...nebi ja to. A ne ne. Dakle odabere se pa je tvoj....bilo dobro ili loše. :)
Ali tu najzanimljivije rasprave na temu toga se razviju. Uvijek tako bude. Ispadne da oni koji su kriticni znaju puno bolje samu Bibliju od onih koji tvrde da su vjernici. Da bude apsurd veći. Dakle crkva nije demokratski nastrojeno tijelo. Je u mjeri da nemoraš biti članom iste ako ne želiš. Ali ako jesi....tj na način na koji se definira član katoličke crkve. Nemaš šta tu propitkivati, kritizirati ili šta ja znam. Ti imaš biti poslušni vojnik crkve i pustiti boljima od sebe da razmišljaju umjesto tebe u gro situacija. A još poglavito kao "e ovaj papa meni se ovo ne sviđa, nevalja to....ja vjernik ali ovo je u kurcu, proklet bio bla bla bla"....jok....onda si po svim pravilima dogme otpadnik :) . Sreća pa je vrijeme koje je....jer bi u gro situacija prije 200-300 godina završio kao svjetlosni orjentir u noći.
Guest- Guest
Ljudi ne shvaćaju papu Franju...On zna što želi...Vjeruje u to...Ali, ne dopire do vas...Pobijedili su oni ''drugi''...Njihova vizija svijeta koju sada aktivno stvarate, ona je vaša budućnost...
red wolf-
2016-02-10
Dakle, da ponovimo gradivo, svi koji tako govore a busaju se da su praviji vjernici i katolici su u stvari heretici koji bi u nekim drugim vremenima završili na lomači.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Yep. Ne možeš biti i katolik i protiv Pape.Nisu slušali na vjeronauku.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
Ali tu najzanimljivije rasprave na temu toga se razviju. Uvijek tako bude. Ispadne da oni koji su kriticni znaju puno bolje samu Bibliju od onih koji tvrde da su vjernici. Da bude apsurd veći. Dakle crkva nije demokratski nastrojeno tijelo. Je u mjeri da nemoraš biti članom iste ako ne želiš. Ali ako jesi....tj na način na koji se definira član katoličke crkve. Nemaš šta tu propitkivati, kritizirati ili šta ja znam. Ti imaš biti poslušni vojnik crkve i pustiti boljima od sebe da razmišljaju umjesto tebe u gro situacija. A još poglavito kao "e ovaj papa meni se ovo ne sviđa, nevalja to....ja vjernik ali ovo je u kurcu, proklet bio bla bla bla"....jok....onda si po svim pravilima dogme otpadnik :) . Sreća pa je vrijeme koje je....jer bi u gro situacija prije 200-300 godina završio kao svjetlosni orjentir u noći.
Trinity-
2014-04-17
Premda kad kažem ovo ''aktivno'', to je zapravo smijurija...Vi ste samo pasivni promatrači...Jedino što je aktivno, a važno je, nalazi se unutar vašeg tijela, ali vi toga niste svjesni...
red wolf-
2016-02-10
Jawohl Herr Mistik.
Guest- Guest
Ja samo promatram. Mistici rade nešto drugo.MaximusDecimusMiridije wrote:Jawohl Herr Mistik.
red wolf-
2016-02-10
Joj ti ces me izopćiti valjda.Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eto pa sreća da danas možete jedino palit vatru za čuspajz .Triny wrote:Dakle, da ponovimo gradivo, svi koji tako govore a busaju se da su praviji vjernici i katolici su u stvari heretici koji bi u nekim drugim vremenima završili na lomači.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Yep. Ne možeš biti i katolik i protiv Pape.Nisu slušali na vjeronauku.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neću. Ja sam izopćila sebe.kaja_333 wrote:Joj ti ces me izopćiti valjda.Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
Trinity-
2014-04-17
grijesnice jedna...lajkam..Triny wrote:Neću. Ja sam izopćila sebe.kaja_333 wrote:Joj ti ces me izopćiti valjda.Triny wrote:Izopćit pod hitno sve koji se prave veći vjernici od Pape.
Guest- Guest
Ovisi, ako je drugi lobi bio toliko jak onda su si sami odredili drugog paralelnog Papu, bilo je nekoliko puta dva V.D. Pape odjednom. I jedan drugog su proglašavali antipapom. Recimo, mi sad nezadovoljnici postavimo Hasu za Papu i prebacimo sjedište Vatikana u Avignon, mi bismo onda bili takozvana HDZ-ova šizma.MaximusDecimusMiridije wrote:Ali tu najzanimljivije rasprave na temu toga se razviju. Uvijek tako bude. Ispadne da oni koji su kriticni znaju puno bolje samu Bibliju od onih koji tvrde da su vjernici. Da bude apsurd veći. Dakle crkva nije demokratski nastrojeno tijelo. Je u mjeri da nemoraš biti članom iste ako ne želiš. Ali ako jesi....tj na način na koji se definira član katoličke crkve. Nemaš šta tu propitkivati, kritizirati ili šta ja znam. Ti imaš biti poslušni vojnik crkve i pustiti boljima od sebe da razmišljaju umjesto tebe u gro situacija. A još poglavito kao "e ovaj papa meni se ovo ne sviđa, nevalja to....ja vjernik ali ovo je u kurcu, proklet bio bla bla bla"....jok....onda si po svim pravilima dogme otpadnik :) . Sreća pa je vrijeme koje je....jer bi u gro situacija prije 200-300 godina završio kao svjetlosni orjentir u noći.
Nemaš ti šta bit nezadovoljan, ako hoćeš birati Papu moraš biti kardinal.amenudba wrote:Ovisi, ako je drugi lobi bio toliko jak onda su si sami odredili drugog paralelnog Papu, bilo je nekoliko puta dva V.D. Pape odjednom. I jedan drugog su proglašavali antipapom. Recimo, mi sad nezadovoljnici postavimo Hasu za Papu i prebacimo sjedište Vatikana u Avignon, mi bismo onda bili takozvana HDZ-ova šizma.MaximusDecimusMiridije wrote:Ali tu najzanimljivije rasprave na temu toga se razviju. Uvijek tako bude. Ispadne da oni koji su kriticni znaju puno bolje samu Bibliju od onih koji tvrde da su vjernici. Da bude apsurd veći. Dakle crkva nije demokratski nastrojeno tijelo. Je u mjeri da nemoraš biti članom iste ako ne želiš. Ali ako jesi....tj na način na koji se definira član katoličke crkve. Nemaš šta tu propitkivati, kritizirati ili šta ja znam. Ti imaš biti poslušni vojnik crkve i pustiti boljima od sebe da razmišljaju umjesto tebe u gro situacija. A još poglavito kao "e ovaj papa meni se ovo ne sviđa, nevalja to....ja vjernik ali ovo je u kurcu, proklet bio bla bla bla"....jok....onda si po svim pravilima dogme otpadnik :) . Sreća pa je vrijeme koje je....jer bi u gro situacija prije 200-300 godina završio kao svjetlosni orjentir u noći.
Trinity-
2014-04-17
Jasno, ali možemo vršiti pritisak na konklavu i lobirati za našeg kandidata. Treba samo uvjeriti poslanike da bi recimo Hasanbegović bolje odrađivao taj posao nego ovaj Rodrigez.Triny wrote:Nemaš ti šta bit nezadovoljan, ako hoćeš birati Papu moraš biti kardinal.amen
On bi rado prao nogice nasoj Triny.,..udba wrote:Jasno, ali možemo vršiti pritisak na konklavu i lobirati za našeg kandidata. Treba samo uvjeriti poslanike da bi recimo Hasanbegović bolje odrađivao taj posao nego ovaj Rodrigez.Triny wrote:Nemaš ti šta bit nezadovoljan, ako hoćeš birati Papu moraš biti kardinal.amen
Guest- Guest
bogomdani wrote:On bi rado prao nogice nasoj Triny.,..udba wrote:Jasno, ali možemo vršiti pritisak na konklavu i lobirati za našeg kandidata. Treba samo uvjeriti poslanike da bi recimo Hasanbegović bolje odrađivao taj posao nego ovaj Rodrigez.Triny wrote:Nemaš ti šta bit nezadovoljan, ako hoćeš birati Papu moraš biti kardinal.amen
Možete se samo moliti.udba wrote:Jasno, ali možemo vršiti pritisak na konklavu i lobirati za našeg kandidata. Treba samo uvjeriti poslanike da bi recimo Hasanbegović bolje odrađivao taj posao nego ovaj Rodrigez.Triny wrote:Nemaš ti šta bit nezadovoljan, ako hoćeš birati Papu moraš biti kardinal.amen
Trinity-
2014-04-17
Blentone, di njega nađe...bogomdani wrote:On bi rado prao nogice nasoj Triny.,..udba wrote:Jasno, ali možemo vršiti pritisak na konklavu i lobirati za našeg kandidata. Treba samo uvjeriti poslanike da bi recimo Hasanbegović bolje odrađivao taj posao nego ovaj Rodrigez.Triny wrote:Nemaš ti šta bit nezadovoljan, ako hoćeš birati Papu moraš biti kardinal.amen
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Le Pen oštro kritizirala papu Franju zbog migranata
» Djevojčica papu Franju upoznala s problemima imigranata
» Prosvjednici obučeni kao Ku Klux Klan dočekali migrante
» Papu Franju nazvala ljutita Angela Merkel, doznajte što mu je
» Orbanovi mediji tesko izvrjedjali papu Franju:'Glupan,antikrscanin,Soros papa'
» Djevojčica papu Franju upoznala s problemima imigranata
» Prosvjednici obučeni kao Ku Klux Klan dočekali migrante
» Papu Franju nazvala ljutita Angela Merkel, doznajte što mu je
» Orbanovi mediji tesko izvrjedjali papu Franju:'Glupan,antikrscanin,Soros papa'
Page 2 of 4