Papu Franju nazvala ljutita Angela Merkel, doznajte što mu je
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Papu Franju nazvala ljutita Angela Merkel, doznajte što mu je
PAPA FRANJO je otkrio da je "naljutio" njemačku kancelarku Angelu Merkel kada je Europu usporedio s "jalovom ženom".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papu-franju-nazvala-ljutita-angela-merkel-doznajte-sto-mu-je-zamjerila/873688.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papu-franju-nazvala-ljutita-angela-merkel-doznajte-sto-mu-je-zamjerila/873688.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Papu Franju nazvala ljutita Angela Merkel, doznajte što mu je
...što mu je zamjerila.
Upitala me je mislim li doista da Europa ne može više rađati djecu,
---
Prošlog tjedna je u razgovoru za internetski list Asia Times, nakon pohvale izrečene kineskoj dinamičnosti, rekao: "Imamo baku Europu. Čini se da ona nije više majka Europa. Nadam se da će biti kadra ponovo preuzeti tu ulogu!"
Upitala me je mislim li doista da Europa ne može više rađati djecu,
---
Prošlog tjedna je u razgovoru za internetski list Asia Times, nakon pohvale izrečene kineskoj dinamičnosti, rekao: "Imamo baku Europu. Čini se da ona nije više majka Europa. Nadam se da će biti kadra ponovo preuzeti tu ulogu!"
2014-04-11
sad ne znam što je ovdje veći problem, što se ona identificira u riječi Europa? ili što joj smeta politička nekorektna sintagma - jalove žene..
Komentatori su jači:RayMabus wrote:...što mu je zamjerila.
Central Party School of the Communist Party of China
Stiropor Tomislava Panenića
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
u novoj europi neće biti mjesta niti za javolu merkelicu niti allah snakcbar papu franju.. oboje će put sahare
Guest- Guest
Dajmo Angeli da rađa...go Angela, go, ti to možeškic wrote:sad ne znam što je ovdje veći problem, što se ona identificira u riječi Europa? ili što joj smeta politička nekorektna sintagma - jalove žene..
Jebote, ja još ispadnem primalja babica
2015-08-09
ali da su žene umjesto pobjednica postale žrtve. - U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi.
Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
2014-04-11
Frustrirana babetina.
2014-04-11
Kako joj je papa spakirao toj šupljoglavoj qurvi. Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe, a ne nekakve multikulturalne, liberalne, feminizirane koja je totalno izašla kao unakažena potpunom amerikanizacijom zadnjih 50-60 godina.
Uglavnom, papa dolazi iz mačističkog kontinenta i on zna gdje je ženama granica.
A ne da gledam na Vinkovačkoj TV kako kao žene prilaze Zoki i u "strahu" su za svoja 'prava', hahahaha. Čovječe, koja retardiranost...
Uglavnom, papa dolazi iz mačističkog kontinenta i on zna gdje je ženama granica.
A ne da gledam na Vinkovačkoj TV kako kao žene prilaze Zoki i u "strahu" su za svoja 'prava', hahahaha. Čovječe, koja retardiranost...
Guest- Guest
Papa nije zasel iz 11 stoljeca
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
kic wrote:sad ne znam što je ovdje veći problem, što se ona identificira u riječi Europa? ili što joj smeta politička nekorektna sintagma - jalove žene..
Merkel nema djecu, ona se identificira sa jalovom ženom
Guest- Guest
Mi ćemo bit Hercegovci Evrope, ono što su Hercegovci Hrvatima, to će bit Hrvati Evropljanima,upravo_sa_jebachine wrote:u novoj europi neće biti mjesta niti za javolu merkelicu niti allah snakcbar papu franju.. oboje će put sahare
nositelji zajedništva, identiteta, bractva i jedinstva,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
Homogene kršćanske Europe???
A koliko su samo vjerskih ratova vodili Nemci među sobom, sa stotinama tisuća mrtvih?
Evo jedna ilustracija kako je to nekoć izgledala homogena kršćanska europa.
Last edited by deda na aparatima on Mon 8 Feb - 21:13; edited 2 times in total
Guest- Guest
Čekaj malo dok preuzmemo Europsku komisiju i Europsku centralnu bankuudba wrote:Mi ćemo bit Hercegovci Evrope, ono što su Hercegovci Hrvatima, to će bit Hrvati Evropljanima,upravo_sa_jebachine wrote:u novoj europi neće biti mjesta niti za javolu merkelicu niti allah snakcbar papu franju.. oboje će put sahare
nositelji zajedništva, identiteta, bractva i jedinstva,
2015-08-09
To u stvari i nisu bili toliko vjerski ratovi već sukob feudalnih južnih pokrajina i kapitalističkih sjevernih gradova. Stvar je bila u kontroli nad tokovima novcadeda na aparatima wrote:Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
A koliko su samo vjerskih ratova vodili Nemci među sobom, sa stotinama tisuća mrtvih?
2015-08-09
I kao takva je - homogena.deda na aparatima wrote:Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
Evo jedna ilustracija kako je to nekoć izgledala homogena kršćanska europa.
u vjerskim ratovima između katolika i protestanata poginulo je 2/3 njemaca od tipa 1600-1650. Dakle preko 60% populacije je izginulo.
Jedan povjesničar je rekao da je to događaj koji je najviše diktirao svjetsku povjest kasnije, zamisli da nije bilo kšćanstva(ili ratova katolika vs protestanata na njemačkom tlu) i da je Njemačka 1 svjetski rat, ili 2 svjetski rat startala sa 200 milijuna stanovnika, umjesto 60-70milijuna.. pregazili bi ostatak svijeta kao plitak potok
Guest- Guest
Zbog novaca se klalo? Ja mislio zbog uvjerenja.melkior wrote:To u stvari i nisu bili toliko vjerski ratovi već sukob feudalnih južnih pokrajina i kapitalističkih sjevernih gradova. Stvar je bila u kontroli nad tokovima novcadeda na aparatima wrote:Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pa homogena je: prvo katolička inkvizicija pa protestantska, najebaše žene i ovako i onako A dobro, nećemo više o religiji, ajmo malo o židovskim bankarima u Španjolskoj, templarskim bankarima u Francuskoj, ratovima za krunu i zemlje, sve u svemu, Europljani su dobro upoznali jedni druge kroz 3 vrste sukoba:Fénix wrote:I kao takva je - homogena.deda na aparatima wrote:Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
vjerski, klasni, teritorijalno-imperijalni. I sad homogeni, katarzom pročišćeni, možemo sebe nazivati Europljanima
2015-08-09
Čak su neki katolički vladari ratovali na strani protestanata samo kako bi konkurenciju zajebali. Čuveni krug Beneluksa, Francuske i Njemačke, danas simboli degeneriranosti i glavne baze islama.melkior wrote:To u stvari i nisu bili toliko vjerski ratovi već sukob feudalnih južnih pokrajina i kapitalističkih sjevernih gradova. Stvar je bila u kontroli nad tokovima novcadeda na aparatima wrote:Fénix wrote:Mislim kako joj je još više zakucao kad je spomenio prošlost i bogatu povijest homogene kršćanske Europe
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Djevojčica papu Franju upoznala s problemima imigranata
» Le Pen oštro kritizirala papu Franju zbog migranata
» Papu Franju u Gruziji dočekali prosvjednici:"Antikristu,drži se podalje od nas"
» Orbanovi mediji tesko izvrjedjali papu Franju:'Glupan,antikrscanin,Soros papa'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Le Pen oštro kritizirala papu Franju zbog migranata
» Papu Franju u Gruziji dočekali prosvjednici:"Antikristu,drži se podalje od nas"
» Orbanovi mediji tesko izvrjedjali papu Franju:'Glupan,antikrscanin,Soros papa'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
Page 1 of 2