Što dolikuje studentima, ne dolikuje braniteljima
Page 1 of 1
Što dolikuje studentima, ne dolikuje braniteljima
http://www.fizzit.net/vijesti-i-politika/komentari-i-kolumne/5177-sto-dolikuje-studentima-ne-dolikuje-braniteljima?hitcount=0http%3A%2F%2Fwww.fizzit.net%2Fvijesti-i-politika%2Fkomentari-i-kolumne%2F5177-sto-dolikuje-studentima-ne-dolikuje-braniteljima%3Fhitcount%3D0
Kermit-
2014-04-17
Re: Što dolikuje studentima, ne dolikuje braniteljima
Ne znam trockisti i militantni ateist skojevci jesu čmarovi, ali Glasnović je debilna ustašija, a "prosvjed branitelja" je bio organizirani cirkus i potpuni idotluk za koji organizatori nikad, ali ama baš nikad nisu rekli ciljeve, barem ne službeno, jer svi znamo da je jedini (neformalni) cilj bio rušenje sdepea, tako da konstrukcija opravdavanja gnjusova kao glasnovića samo zato da se ide protiv čmarova i pripada taboru ne ide i ne stoji...
Kermit-
2014-04-17
za tri dana pada dekanova glava, ružni pučisti neobrijanih nogu pobjediše
Guest- Guest
i tamo su pobijedili ružni, krezubi, primitivni, zapjenjene sline s blještećih očnjaka..deda ilerminatus wrote:za tri dana pada dekanova glava, ružni pučisti neobrijanih nogu pobjediše
2014-04-12
NKV i SSS domoljubi na aparatima.
ja se tu ne bavim onim što je glasnović rekao ni onim što ovi govore nego jednostavno odnosom medija i javnosti i murije i vlasti spram dva prosvjeda
Glupa kvazi ideologija u oba slučaja, meni je zastrašujuće da je Zagreb potpuno odjebao sve što je istočno od Daruvara te da u biti sve to tamo za 20 godina neće maltene niti postojati a isti se u metropolis palanci bave trockizmom i ustašenjem, meni je zadivljujuća količina gluposti s kojom ovaj narod raspolaže to je takva kloaka da je nevjerojatno...marcellus wrote:ja se tu ne bavim onim što je glasnović rekao ni onim što ovi govore nego jednostavno odnosom medija i javnosti i murije i vlasti spram dva prosvjeda
Kermit-
2014-04-17
Meni je zanimljivije što će dileri vjetroelektrana staviti prvog prvog u džep dvije milijarde kuna i to ne zanima baš nikog.asilovski wrote:Glupa kvazi ideologija u oba slučaja, meni je zastrašujuće da je Zagreb potpuno odjebao sve što je istočno od Daruvara te da u biti sve to tamo za 20 godina neće maltene niti postojati a isti se u metropolis palanci bave trockizmom i ustašenjem, meni je zadivljujuća količina gluposti s kojom ovaj narod raspolaže to je takva kloaka da je nevjerojatno...marcellus wrote:ja se tu ne bavim onim što je glasnović rekao ni onim što ovi govore nego jednostavno odnosom medija i javnosti i murije i vlasti spram dva prosvjeda
asilovski wrote:Glupa kvazi ideologija u oba slučaja, meni je zastrašujuće da je Zagreb potpuno odjebao sve što je istočno od Daruvara te da u biti sve to tamo za 20 godina neće maltene niti postojati a isti se u metropolis palanci bave trockizmom i ustašenjem, meni je zadivljujuća količina gluposti s kojom ovaj narod raspolaže to je takva kloaka da je nevjerojatno...marcellus wrote:ja se tu ne bavim onim što je glasnović rekao ni onim što ovi govore nego jednostavno odnosom medija i javnosti i murije i vlasti spram dva prosvjeda
glupa ili ne, svatko ima pravo ja javni prosvjed, i na zaštitu javnog prosvjeda
studenti međutim nemaju pravo "okupirati" fakultet kao što branitelji ne bi imali pravo okupirat ministarstvo branitelja, u tom slučaju murija može intervenirati da bi se održavala redovna nastava / posao u ministarstvu
licemjerno je da su svi koji su zvali da murija prebije branitelje "jer prosvjed nije prijavljen" (što ne može biti razlogom zabrane istog) skočili na stražnje noge kad je ovaj (implicitno) pozvao muriju da to pomlati
» postignuto povijesno primirje , samo sakama kako dolikuje
» Šešelj održao predavanje banjaluckim studentima : Kalobag , Vilovitica ....
» JOŠ JEDNA POREZNA TRAGEDIJA HDZ-ovi i MOST-ovi uhljebi žele uzeti zarađeni novac i studentima
» Poziv braniteljima odbijen
» Braniteljima se ukidaju mirovine!
» Šešelj održao predavanje banjaluckim studentima : Kalobag , Vilovitica ....
» JOŠ JEDNA POREZNA TRAGEDIJA HDZ-ovi i MOST-ovi uhljebi žele uzeti zarađeni novac i studentima
» Poziv braniteljima odbijen
» Braniteljima se ukidaju mirovine!
Page 1 of 1