Poziv braniteljima odbijen
Page 1 of 1
Poziv braniteljima odbijen
Dala sam na RPN oglas - poziv svim braniteljima sa poslijeratnog suđenja u ambulanti grada Novska. Dobila sam poziv sa pitanjem što sam ja s tim oglasom htjela poručiti i kako su svi začuđeni i kakvo je to suđenje u ambulanti, da će vidjeti što će moći napraviti jer sam i dalje tražila objavu oglasa.
Drugi dan zovem jer sam dobila u ponudi plaćanje reklame ali ovaj oglas se ne navodi.
Razlog je jer tvrdi da reklamiram mjesto nalaženja a zatim i da kao pojedinac ne mogu pozvati branitelje da se obratim hvidri... Rekoh mi smo svi živi ostali i nitko nije ranjen. Hvidra je za ranjenike... Od objave ništa.
Pitam se gdje živimo.
Imam li ja ikakva prava u jednoj državi u kojoj su me natjerali da djelujem oružjem jer su me poslali na takvo mjesto. Vojska se kretala najmanje četvorica, ja sam sama morala 25 km kroz takvo područje svaki dan otići i vratiti se.
Kada čovjek pukne od bijesa i reagira stežu ga zatvorom.
Drugi dan zovem jer sam dobila u ponudi plaćanje reklame ali ovaj oglas se ne navodi.
Razlog je jer tvrdi da reklamiram mjesto nalaženja a zatim i da kao pojedinac ne mogu pozvati branitelje da se obratim hvidri... Rekoh mi smo svi živi ostali i nitko nije ranjen. Hvidra je za ranjenike... Od objave ništa.
Pitam se gdje živimo.
Imam li ja ikakva prava u jednoj državi u kojoj su me natjerali da djelujem oružjem jer su me poslali na takvo mjesto. Vojska se kretala najmanje četvorica, ja sam sama morala 25 km kroz takvo područje svaki dan otići i vratiti se.
Kada čovjek pukne od bijesa i reagira stežu ga zatvorom.
2014-04-16
Re: Poziv braniteljima odbijen
Vrijedi li početi pisati knjigu na internetu. Svaki dan jedna priča o prisutnosti JNA, četnika i onih antikristovih, o danu lova na Gotovinu dok sam radila u Jasenovcu 91. a sve se događalo na slobodnom teritoriju općine Novska.
2014-04-16
Heroji su živi. Heroji ne umiru. Kada te strefi zakazao si sa hrabrošću i nesebičnim djelovanjem, vjerom u sebe.
2014-04-16
Danas zovem jednog od predsjednika udruga proisteklih iz rata radi mogućeg pozivanja branitelja ali odbija. Kaže zvala sam krivu adresu. Navela sam nekoliko situacija jesen 92. kao i ime sutkinje koju sam dva puta izvukla. Ne komentira.
9 stupova poginulih branitelja s ovog područja podignutog u mjestu Trokut na putu do Lipika od kojih samo jedan, poluprazan pripada ljudima s ovog područja znak je i više nego mutnih radnji.
9 stupova poginulih branitelja s ovog područja podignutog u mjestu Trokut na putu do Lipika od kojih samo jedan, poluprazan pripada ljudima s ovog područja znak je i više nego mutnih radnji.
2014-04-16
Kako će Hrvatima biti bolje kad tjeraju jedni druge na srozavanje i potop.
2014-04-16
Similar topics
» Bio sam predložen za mentora pa sam odbijen uz obrazloženje da sam uskogrudan
» Sirijac kojemu je odbijen azil raznio se u restoranu
» Mostov prijedlog porodiljnih naknada odbijen u saboru
» Zagorci traže propusnice za kleti-prijedlog odbijen
» U Švedskoj prob.... nestalo 14.000 imigranata kojima je odbijen azil
» Sirijac kojemu je odbijen azil raznio se u restoranu
» Mostov prijedlog porodiljnih naknada odbijen u saboru
» Zagorci traže propusnice za kleti-prijedlog odbijen
» U Švedskoj prob.... nestalo 14.000 imigranata kojima je odbijen azil
Page 1 of 1