Noću trovali pse
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Noću trovali pse
vau vauNoor wrote:
ja volim pravog pesa, koji kad ga pozovem i dozvolim mu...skoči, rukne me u ramena da "legnem o patos" , a kad stane na zadnje noge, gledamo se oči u oči...horizontalno ...a onda kiss
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:vau vauNoor wrote:
ja volim pravog pesa, koji kad ga pozovem i dozvolim mu...skoči, rukne me u ramena da "legnem o patos" , a kad stane na zadnje noge, gledamo se oči u oči...horizontalno ...a onda kiss
:))
Guest- Guest
udba wrote:udba wrote:
Ja sam spasio kompletno ovo leglo, bili su predviđeni za roštilj, nakon moje intervencije su prekvalificirani za nesilice i paper work, kasnije će bit juha.
Od tog dana me zovu Schindler.
Malo politički nekorektnog...me like...
darth_vader-
2014-04-17
udba- Posts : 4945
2015-11-10
nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:Sile zla.kic wrote:zaš su Joker i MM prekriženi u potpisu?
Guest- Guest
Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:Sile zla.kic wrote:zaš su Joker i MM prekriženi u potpisu?
udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:Sile zla.kic wrote:zaš su Joker i MM prekriženi u potpisu?
dodaj još malo pixela, situacija je ozbiljna
http://www.24sata.hr/news/katolicka-crkva-hitno-trebamo-egzorciste-situacija-je-opasna-493279
Guest- Guest
udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:Sile zla.kic wrote:zaš su Joker i MM prekriženi u potpisu?
stavi onu kalašturu Bernardičicu
Guest- Guest
Noor wrote:udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:Sile zla.kic wrote:zaš su Joker i MM prekriženi u potpisu?
kad je već kod toga može i tebe ubaciti, biraj stranu s koje želiš biti
Guest- Guest
Između Milanovića i Karamarka?Noor wrote:udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:Sile zla.kic wrote:zaš su Joker i MM prekriženi u potpisu?
Na pobjedničku stranu ću staviti još Kolindu, Mamića i Charlieja Sheena (Winning)
epi se..poceo si Lobu oponasati....udba wrote:Između Milanovića i Karamarka?Noor wrote:udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:
Sile zla.
Na pobjedničku stranu ću staviti još Kolindu, Mamića i Charlieja Sheena (Winning)
Guest- Guest
Šta uradiste od teme, a mene je zanimalo treba li ubijati srpsku obranu.
deda ilerminatus wrote:Noor wrote:udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:
Sile zla.
samo uz Zokija
Guest- Guest
Noor wrote:deda ilerminatus wrote:Noor wrote:udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:
nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzije
samo uz Zokija
Guest- Guest
udba wrote:Između Milanovića i Karamarka?Noor wrote:udba wrote:Nisu stali, mislio sam nama staviti još Majku Tereziju i Mariju Međugorsku ili Lurdsku, jednu od njih dvije, a preko do Milanovića staviti Bedaneca i onog lika koji je ubio Patricka Swayzeija u filmu "Duh".deda ilerminatus wrote:nedostaje Bozanić i Markić s druge strane, ne možeš se protiv zla boriti bez duhovne dimenzijeudba wrote:
Sile zla.
ne, nju Bozaniću u krilo
Guest- Guest
Ovu sam ja uzeo-usvojio od jednih, dali 2000 eura za nju, dosadila im i da je se otarase.
Ona malo luckasta, ljude ne zanima da se zezaju oko zivotinja, iskoriste za slikanje po fejsu, moda i kasnije ajd' zdravo.
Nije izlazila nikad napolje, ja sam je naucio da izlazi, osecala se kao Alisa u zemlji cudesa kad je prvi put videla leptire, ptice, vetar, Sunce.
Sara zvanicno ime, rasa Bengala.
Ona malo luckasta, ljude ne zanima da se zezaju oko zivotinja, iskoriste za slikanje po fejsu, moda i kasnije ajd' zdravo.
Nije izlazila nikad napolje, ja sam je naucio da izlazi, osecala se kao Alisa u zemlji cudesa kad je prvi put videla leptire, ptice, vetar, Sunce.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Ovu sam ja uzeo-usvojio od jednih, dali 2000 eura za nju, dosadila im i da je se otarase.
prekrasne su, da :)
kakvu ma narav?
Guest- Guest
Noor wrote:Serbinho-3 wrote:Ovu sam ja uzeo-usvojio od jednih, dali 2000 eura za nju, dosadila im i da je se otarase.
prekrasne su, da :)
kakvu ma narav?
Ja sam prije par dana hm...nemogu reci usvojio. Naime neki "ljudi" su ocito psa izbacili na sred otprilike puta izmedu Slanoga i otoka Sipana. Ono....pas pliva jebote na par milja od jedne i druge strane. Mjesanac neke stvarno velike vrste i labradora. Potpuno nevjerojatno. Doveo sam ga kuci, drustvena zivotinja u potpunosti, u par dana se naviknuo na mene, nacin kako zivim, navike...druge pse. Sve zivo. I sad se dogadja problem....pocinjem se navikavati na psa. A imam vec jednog golemog psa i jednog poprilicno zahtjevnog. A ako ostane duze kod mene, znam da cu se vezati i necu ga moci proslijediti. A nece ga nitko uzeti...jer je vec poprilicno star i ono. Vidim vec da mi je prirasto srcu. Ako tko slucajno zeli poprilicno velikog psa...nevjerojatno pristojnog o socijaliziranog. Dostavljam i psa i jedno dva mjeseca kvalitetne hrane. :) ponuda vrijedi hm a ono vec mi je sada bed opce to sto sam napisao...do jutra vjerojatno cu misliti vec drukcije pa nista od svega.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pariz noću
» Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
» DANJU PRIGOVOR SAVJESTI, NOĆU...
» Fenomenalni prizori rijeke Krke nocu
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
» DANJU PRIGOVOR SAVJESTI, NOĆU...
» Fenomenalni prizori rijeke Krke nocu
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
Page 5 of 6