Noću trovali pse
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Noću trovali pse
darla wrote:Noor wrote:
super, ovih 8 tjedana dugo će ti prolaziti u iščekivanju, ali kad konačno dođe k tebi, luda budeš
Ufff, jedva cekam , iako napisala sam ti ne znam jesi li vidjela, peruanac je ipak zavrsio kod mene, tak da bude bilo veselo, hahaha :D. No dobro veliko je dvoriste, NJO ce ionako u box :).
nisam vidjela...al ok, bude se beba odmah navikavala a i inka isto tako....
NJO-a nećeš puštati slobodnog po dvorištu baš nikada?
Guest- Guest
Ne možeš da veruješ koliko.darla wrote:dzango wrote:
Jeste veselje. I obećanje da će sve raditi oko nje. Sada je ja šetam svako jutro i veče. Ili ona mene, to nije baš razjašnjeno.
Ma to ti je super, riba na izvoz: "Jaoooj sto vam je slatka, jaooj koliko je stara", i tako mic, po mic
dzango wrote:
Ne možeš da veruješ koliko.
Mogu, mogu .
Ja uvijek kazem svima koji se zale da ne mogu nikoga naci, da si samo psa uzmu, kanditata/kanditatkinja ko u prici
darla- Admin
2015-10-22
udba wrote:
Ja bih zabranio tu pasminu u HR ko i ćirilicu.
Ovo sad tek vidim, pa sto ima SOP-ova u Hr? Ja mislim da ljudi znaju za tu pasminu u promilima u Hrv. Danas sve balije psi moderi, te Kangali, te SAO i tako .
darla- Admin
2015-10-22
Još je moja kuja. A ja je spasao sa ulice.darla wrote:dzango wrote:
Ne možeš da veruješ koliko.
Mogu, mogu .
Ja uvijek kazem svima koji se zale da ne mogu nikoga naci, da si samo psa uzmu, kanditata/kanditatkinja ko u prici
Ovo SAO je bilo do negdje 95, poslije je izašo iz mode. Sad drže tamo bosanske oštrodlake goniče. BOG.darla wrote:udba wrote:
Ja bih zabranio tu pasminu u HR ko i ćirilicu.
Ovo sad tek vidim, pa sto ima SOP-ova u Hr? Ja mislim da ljudi znaju za tu pasminu u promilima u Hrv. Danas sve balije psi moderi, te Kangali, te SAO i tako .
Noor wrote:
Ma hocu kako ne i treninge raditi sa njime i kad sam doma, biti ce zajedno, samo velim, kad me nema, biti ce u boxu, po noci pusten u dvoristu, s mogucnoscu da ide u box kad pozeli ako mu bude hladno. Zdrafkec je rekao ionako da je to pas kojem je mjesto u boxu, a ne na kaucu, za ono sto ja hocu :) . Grijani box naravno.
darla- Admin
2015-10-22
Ma hocu kako ne i treninge raditi sa njime i kad sam doma, biti ce zajedno, samo velim, kad me nema, biti ce u boxu, po noci pusten u dvoristu, s mogucnoscu da ide u box kad pozeli ako mu bude hladno. Zdrafkec je rekao ionako da je to pas kojem je mjesto u boxu, a ne na kaucu, za ono sto ja hocu :) . Grijani box naravno.
to beba!
Guest- Guest
da, dobro si to definirao..prilagođava se vremenima, k'o i obično.udba wrote:maggie13 wrote:Sinoć je bio na TV-u..uništen čovjek, propao, nesretan, osiromašen, neuredna brada, izgubljen pogled..a, kućni ljubimci egzotičnog porijekla gladni..nema novaca za hranu im..sve tužno.udba wrote:Ne samo psi, i tigrovi i lavovi, Nadan Vidošević se nije mogao rastati od svojih ljubimaca koje je sreo u Africi i većinu je dovukao kući. Još dan danas su mu u stanu čak i dok on trune u hrvatskim kazamatima zbog političkih progona.
Vidio sam, promijenio je imidž, ono cool opušteni look, brada od 3 dana plus dva tjedna, grunge style.
Ljubimci su ok, ove koje sam ja vidio na zidu ne izledaju loše, nit su imalo smršavili u odnosu na prvi dan.
a, što se tiče ljubimaca, morao je..to je za njihovo dobro da ih je upokojio.
2014-04-12
dzango wrote:
Još je moja kuja. A ja je spasao sa ulice.
Odmah joj se srce smeksa, tome tesko i jedna odoli .
darla- Admin
2015-10-22
Ja sam spasio kompletno ovo leglo, bili su predviđeni za roštilj, nakon moje intervencije su prekvalificirani za nesilice i paper work, kasnije će bit juha.
ja volim onu juhu iz vrecice
2014-04-14
udba wrote:
Ovo SAO je bilo do negdje 95, poslije je izašo iz mode. Sad drže tamo bosanske oštrodlake goniče. BOG.
Hahaha, velis taj ide alahu ekber par puta dnevno .
darla- Admin
2015-10-22
udba wrote:
Ja sam spasio kompletno ovo leglo, bili su predviđeni za roštilj, nakon moje intervencije su prekvalificirani za nesilice i paper work, kasnije će bit juha.
Od tog dana me zovu Schindler.
Noor wrote:
to beba!
Jesi bila u Karlovcu u nedjelju, ja obisla cijelu izlozbu reko, mozda te sretnem, ali nisam vidjela nikog slicnog u ringu sa polarcima
darla- Admin
2015-10-22
Daje i šakomi kapom.darla wrote:dzango wrote:
Još je moja kuja. A ja je spasao sa ulice.
Odmah joj se srce smeksa, tome tesko i jedna odoli .
to beba!
Jesi bila u Karlovcu u nedjelju, ja obisla cijelu izlozbu reko, mozda te sretnem, ali nisam vidjela nikog slicnog u ringu sa polarcima
nisam, ja s mojima ne idem, pa niti ne pogledam, osim ako je koja u blizini...
V FCI grupu pregledam u grupi na FB ...sve redovno :)
Guest- Guest
Noor wrote:
Ja sam vodila Inku, kad je vec tu, nek radi nesto , dobio je dobre ocjene, sad je jos samo u toj kategoriji, do devet mjeseci, on je sa vama u V skupini . Ici su i u Zg vjerojatno u 11 mjesecu. BIS je dobio pomeranac za puppy od sest do devet mjeseci, jebali ih pomeranci vise .
darla- Admin
2015-10-22
Ja sam vodila Inku, kad je vec tu, nek radi nesto , dobio je dobre ocjene, sad je jos samo u toj kategoriji, do devet mjeseci, on je sa vama u V skupini . Ici su i u Zg vjerojatno u 11 mjesecu. BIS je dobio pomeranac za puppy od sest do devet mjeseci, jebali ih pomeranci vise .
bravo za inkića
ma, pomoranče, kako ih ja zovem...slatki su za po doma i za po krevetu...i za po džepovima
ja volim pravog pesa, koji kad mi stane na nogu šepam do sutra navečer...koji kad ga pozovem i dozvolim mu...skoči, rukne me u ramena da "legnem o patos" , a kad stane na zadnje noge, gledamo se oči u oči...horizontalno ...a onda kiss
Guest- Guest
Noor wrote:
bravo za inkića
ma, pomoranče, kako ih ja zovem...slatki su za po doma i za po krevetu...i za po džepovima
ja volim pravog pesa, koji kad mi stane na nogu šepam do sutra navečer...koji kad ga pozovem i dozvolim mu...skoči, rukne me u ramena da "legnem o patos" , a kad stane na zadnje noge, gledamo se oči u oči...horizontalno ...a onda kiss
Hahaha, bas za po djepovima .
Tako i ja, pas mora biti komad. Bas si to lijepo opisala, tocno to
darla- Admin
2015-10-22
vau vauNoor wrote:
ja volim pravog pesa, koji kad ga pozovem i dozvolim mu...skoči, rukne me u ramena da "legnem o patos" , a kad stane na zadnje noge, gledamo se oči u oči...horizontalno ...a onda kiss
Similar topics
» Pariz noću
» Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
» DANJU PRIGOVOR SAVJESTI, NOĆU...
» Fenomenalni prizori rijeke Krke nocu
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
» DANJU PRIGOVOR SAVJESTI, NOĆU...
» Fenomenalni prizori rijeke Krke nocu
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
Page 4 of 6