ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču  - Page 2 Empty Re: Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču

Post by jastreb 2/10/2016, 08:36

jastreb wrote:
udba wrote:
marcellus wrote:ko je ovaj kraj čak norisa?
Oni fudbaler što Jastreb zna sve o njemu, zabijo je golova čudo, ne znam točno kako se zva, pitaćemo Jastreba, mislim Mustedanagić ili Žungul.
U "avgustu" mjesecu sam zbog njega došao u sukob sa jednim napušenim Desimirom. Djeca desmirska su me pitala što ja mislim koji je najbolji nogometaš svih vremena. ja sam im rekao da je poznato da su dva najbolja bili Pele i Maradona. I da sam gledao Maradonu,a Pelea nisam,te da mogu reći da je od sviju koje sam imao prilike gledati najbolji Maradona,a iza njega Dejan Savićević. Onda je napušeni Desimir počeo protestirati i urlati da je Mesi najbolji i da zašto djecu krivo učim.
Mesimir press.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču  - Page 2 Empty Re: Uzvikujući "Alahu akbar" pokušao da gazi pješake u Beču

Post by jastreb 2/10/2016, 08:44

A ti,Marcello...iznenađuje me tvoje opće nepoznavanje prilika na terenu. kao jedan novinar morao bi biti bolje informiran. A ti,koliko vidim ne znaš tko je Mesi,a neki dan nisi znao tko je Miroslav Ilić.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by marcellus 2/10/2016, 09:38

jastreb wrote:A ti,Marcello...iznenađuje me tvoje opće nepoznavanje prilika na terenu. kao jedan novinar morao bi biti bolje informiran. A ti,koliko vidim ne znaš tko je Mesi,a neki dan nisi znao tko je Miroslav Ilić.

jer me nogomet zanima upravo koliko i cajkarenje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 2/10/2016, 09:57

.. Nemačka policija saopštila je danas da je u tri grada u istočnoj Nemačkoj došlo do tuča između lokalnih stanovnika i migranata,
link

Nevidljiva ruka trpa preko nekadašnje granice između dvije Njemačke.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 2/10/2016, 10:06

uffff kad krene raspasoj..bjezat ce Khozoepi sve u 32 :tw :tw :tw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics