IBP nije uspio u svojem naumu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: IBP nije uspio u svojem naumu
imas ovdje finih stvarcica..
http://survivalmesserguide.de/beste-outdoormesser-top-10-messer-fuer-camping-und-trekking/
http://survivalmesserguide.de/beste-outdoormesser-top-10-messer-fuer-camping-und-trekking/
Guest- Guest
2014-04-14
Srpski CZ,dobra stvarcica ali Ceski mi se vise svidja,kvalitetniji je
2014-04-14
Tanto
2014-04-14
nespretno..nije za urbani fajt..dis ga nošati?Winter is coming wrote:
Tanto
Guest- Guest
dobro velis,pogresan korak i moze se desiti aksident sa kitonjom haha
2014-04-14
onako mali sklopivi,4 cola max,moj jos ima onako gore cudno,fraktalno nazubljeno,ne obicni zupci,nego nepravilno..10 cenata ostrice vise nego dovoljno,time gadjas vene,tetive,trbuh,misice,sve zarezivanje,ne bodes..Winter is coming wrote:dobro velis,pogresan korak i moze se desiti aksident sa kitonjom haha
Guest- Guest
ma cuj,meni se vise svidja bejzbolka za te stvari
2014-04-14
diš sa njom..u pantole???,pa tako po gradu??.odmah bi te svabice pocele oblijetati mislec da imas brutalnu Kitonju
Guest- Guest
u auto,jednom sam imao situaciju gdje mi je jedna cimanga rekla iz cista mira fuck you,u drustvu jos 2 orangutana,ja mu ladno odgovorio da mi pusi kitu ali bejzbolka je bila u autu vrlo blizu,ma tip je izgleda bio na kreku u biti je svim prolaznicima nesto mrmljao i dobacivao,siguran sam da ga je prije ili kasnije neko namlatiobogomdani wrote:diš sa njom..u pantole???,pa tako po gradu??.odmah bi te svabice pocele oblijetati mislec da imas brutalnu Kitonju
2014-04-14
dobro,i to je oke,pri ruci imati,ali nes stalono uza sebe,ali stalno,jedina opcija je nož,kakav spominjem..Dobro,Čamuge vole primiti bezbolnu palicu..ipak pazi na Sebea,ti na craku su ono,rjeseni svake logike..Winter is coming wrote:u auto,jednom sam imao situaciju gdje mi je jedna cimanga rekla iz cista mira fuck you,u drustvu jos 2 orangutana,ja mu ladno odgovorio da mi pusi kitu ali bejzbolka je bila u autu vrlo blizu,ma tip je izgleda bio na kreku u biti je svim prolaznicima nesto mrmljao i dobacivao,siguran sam da ga je prije ili kasnije neko namlatiobogomdani wrote:diš sa njom..u pantole???,pa tako po gradu??.odmah bi te svabice pocele oblijetati mislec da imas brutalnu Kitonju
Guest- Guest
ljudi koji su na drogama su bezopasni,lako bi ih bilo namlatiti e ali ovi koji su narkici pa kad ih uhvati kriza a nema se za fiks ti su zajebani,mada zavisi koja je droga u pitanju,marihuanu ni ne smatram pod neke droge,nego krek,kokain,lsd,extazi,heroin i ko zna kakva sve ne sranja,svaka imaju drugacije dejstvobogomdani wrote:dobro,i to je oke,pri ruci imati,ali nes stalono uza sebe,ali stalno,jedina opcija je nož,kakav spominjem..Dobro,Čamuge vole primiti bezbolnu palicu..ipak pazi na Sebea,ti na craku su ono,rjeseni svake logike..Winter is coming wrote:u auto,jednom sam imao situaciju gdje mi je jedna cimanga rekla iz cista mira fuck you,u drustvu jos 2 orangutana,ja mu ladno odgovorio da mi pusi kitu ali bejzbolka je bila u autu vrlo blizu,ma tip je izgleda bio na kreku u biti je svim prolaznicima nesto mrmljao i dobacivao,siguran sam da ga je prije ili kasnije neko namlatiobogomdani wrote:diš sa njom..u pantole???,pa tako po gradu??.odmah bi te svabice pocele oblijetati mislec da imas brutalnu Kitonju
2014-04-14
rodjaci od mocnog majmunabogomdani wrote:Reci im ..jebem vam Kunta-Kintea...
2014-04-14
beauty american society..Winter is coming wrote:ljudi koji su na drogama su bezopasni,lako bi ih bilo namlatiti e ali ovi koji su narkici pa kad ih uhvati kriza a nema se za fiks ti su zajebani,mada zavisi koja je droga u pitanju,marihuanu ni ne smatram pod neke droge,nego krek,kokain,lsd,extazi,heroin i ko zna kakva sve ne sranja,svaka imaju drugacije dejstvobogomdani wrote:dobro,i to je oke,pri ruci imati,ali nes stalono uza sebe,ali stalno,jedina opcija je nož,kakav spominjem..Dobro,Čamuge vole primiti bezbolnu palicu..ipak pazi na Sebea,ti na craku su ono,rjeseni svake logike..Winter is coming wrote:u auto,jednom sam imao situaciju gdje mi je jedna cimanga rekla iz cista mira fuck you,u drustvu jos 2 orangutana,ja mu ladno odgovorio da mi pusi kitu ali bejzbolka je bila u autu vrlo blizu,ma tip je izgleda bio na kreku u biti je svim prolaznicima nesto mrmljao i dobacivao,siguran sam da ga je prije ili kasnije neko namlatiobogomdani wrote:diš sa njom..u pantole???,pa tako po gradu??.odmah bi te svabice pocele oblijetati mislec da imas brutalnu Kitonju
Guest- Guest
heheheheWinter is coming wrote:rodjaci od mocnog majmunabogomdani wrote:Reci im ..jebem vam Kunta-Kintea...
Guest- Guest
daljnji rodjaci,da nam se majmun ne uvrijedi
2014-04-14
Kakvi nozevi i bokseri, komad slanine u dzep pa mu labrnju natrljas, ko demona da natrljas svetom vodicom. Dok se snadje od zaprepastenja dvije jake preko vilice i nabijanje na koljeno pa u pelene.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Kakvi nozevi i bokseri, komad slanine u dzep pa mu labrnju natrljas, ko demona da natrljas svetom vodicom. Dok se snadje od zaprepastenja dvije jake preko vilice i nabijanje na koljeno pa u pelene.
ovako se to radi
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» projekt katolicke djamahirije nije uspio
» TODORIC NIJE USPIO ISPOSLOVATI ZABRANU IZRUCENJA
» Vučemilović nije uspio smanjiti prednost Rijeke
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Bane uspio razljutiti i Plenkija:'Nije se konzultirao oko kredita sa menom.Nek se ocituje sam.'
» TODORIC NIJE USPIO ISPOSLOVATI ZABRANU IZRUCENJA
» Vučemilović nije uspio smanjiti prednost Rijeke
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Bane uspio razljutiti i Plenkija:'Nije se konzultirao oko kredita sa menom.Nek se ocituje sam.'
Page 2 of 3