Srpska policija uhapsila direktora kosovske policije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpska policija uhapsila direktora kosovske policije
Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?dzango wrote:O istom pričate.Eroo wrote:
Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...
Ništa ja ne kažem, samo se vi služite, imamo mi toga kol'ko oš...Šta je begu za kilu zlata.
Što bi vi bili manji Srbi od nas?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Samo se vi služite. Čudime da ste latinicu zanemarili u zadnje vrijeme. Kako mislite u EU s ćirilicom?dzango wrote:Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?dzango wrote:
O istom pričate.
Ništa ja ne kažem, samo se vi služite, imamo mi toga kol'ko oš...Šta je begu za kilu zlata.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ima EU da nauči ćirilicu...šta kako misle ;DEroo wrote:Samo se vi služite. Čudime da ste latinicu zanemarili u zadnje vrijeme. Kako mislite u EU s ćirilicom?dzango wrote:Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:
Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?
Guest- Guest
Neka se svi služimo. Lep je jezik taj srpski.Eroo wrote:Samo se vi služite. Čudime da ste latinicu zanemarili u zadnje vrijeme. Kako mislite u EU s ćirilicom?dzango wrote:Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:
Ja ne mislim u EU. Pitaj Vučića.
A sa čime su EU ušli Bugari ili Grci?Eroo wrote:Samo se vi služite. Čudime da ste latinicu zanemarili u zadnje vrijeme. Kako mislite u EU s ćirilicom?dzango wrote:Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad je nuačio Ero iz Bosne, naučili bi i ovi.Noor wrote:Ima EU da nauči ćirilicu...šta kako misle ;DEroo wrote:Samo se vi služite. Čudime da ste latinicu zanemarili u zadnje vrijeme. Kako mislite u EU s ćirilicom?dzango wrote:Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:
Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Policija u Gračacu uhapsila 41-og kozojeba
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Migrant silovao 18-godišnju Bišćanku, policija uhapsila Pakistanca
» Zvizdić, Mektić i Šarović pokušali ucijeniti Zorana Galića, direktora Granične policije BiH
» (UŽIVO) HAOS U MITROVICI: Vucich upravo razgovara sa Putinom o brutalnom nasilju kosovske policije (FOTO) (VIDEO)
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Migrant silovao 18-godišnju Bišćanku, policija uhapsila Pakistanca
» Zvizdić, Mektić i Šarović pokušali ucijeniti Zorana Galića, direktora Granične policije BiH
» (UŽIVO) HAOS U MITROVICI: Vucich upravo razgovara sa Putinom o brutalnom nasilju kosovske policije (FOTO) (VIDEO)
Page 3 of 3