Srpska policija uhapsila direktora kosovske policije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpska policija uhapsila direktora kosovske policije
Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Policijska solidarnost?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Mora da je neki fin covek, dingospo... Ali u pare da ce zemljak da ga pusti...
I na srpskom.dzango wrote:Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
95% kosovskih Albanaca govori srpski,a vaše nepoznavanje albanskog je sramotno.
2014-04-22
Govore i Slovenci srpski pa mi ne znamo. Zato znamo engleski a Englezi ne znaju srpski.jastreb wrote:I na srpskom.dzango wrote:Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Ne može da ga pusti ako je optužen za terorizam kao što pišu. Biće kontra za Olivera Ivanovića.Stanojko wrote:Mora da je neki fin covek, dingospo... Ali u pare da ce zemljak da ga pusti...
Ja sam mislio da znam slovenski.dzango wrote:Govore i Slovenci srpski pa mi ne znamo. Zato znamo engleski a Englezi ne znaju srpski.jastreb wrote:I na srpskom.dzango wrote:Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Ali vidim da sam za slovenski jezik dudek.
Ovog ljeta sam našao jedan slovenski enigmatski list. I niti jednu križaljku nisam mogao riješiti ni do pola,a hrvatske i srpske rješavam gotovo stopostotno.
2014-04-22
A sa Slovenkama?jastreb wrote:Ja sam mislio da znam slovenski.dzango wrote:Govore i Slovenci srpski pa mi ne znamo. Zato znamo engleski a Englezi ne znaju srpski.jastreb wrote:I na srpskom.dzango wrote:Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Ovog ljeta sam našao jedan slovenski enigmatski list. I niti jednu križaljku nisam mogao riješiti ni do pola,a hrvatske i srpske rješavam gotovo stopostotno.
Ovako. Kod nas je tamo negdje od raspada SFRJ vladala neka fama o Slovenkama kao o radodajkama.dzango wrote:
A sa Slovenkama?
Međutim ja sa njima nisam imao posla.
Teško su pristupačne,nikada same i ne baš previše zainteresirane za nas južne.
Uostalom kojeg ću vraga š njima gubiti vrijeme,kad ljeti ovdje imamo masu sezonki koje su same i vrlo zainteresirane za druženje.
2014-04-22
Starije generacije, dok mlađe koliko-toliko nabadaju hrvatski.Turizam, jelte...dzango wrote:Govore i Slovenci srpski pa mi ne znamo. Zato znamo engleski a Englezi ne znaju srpski.jastreb wrote:I na srpskom.dzango wrote:Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa da, srpski...Eroo wrote:Starije generacije, dok mlađe koliko-toliko nabadaju hrvatski.Turizam, jelte...dzango wrote:Govore i Slovenci srpski pa mi ne znamo. Zato znamo engleski a Englezi ne znaju srpski.jastreb wrote:I na srpskom.dzango wrote:Ovaj laje na šiptarskom.jastreb wrote:Kako mogu hapsiti kolegu?
Policijska solidarnost?
Ne pokušavaj svoje "znanje" koristiti u eventualnoj komunikciji. Dovoljno je da razumiješ...jastreb wrote:
2016-07-22
Otkud vama jezik? S tri padeža kod Slovenaca ne možeš ni kruha tražit...Stanojko wrote:Pa da, srpski...Eroo wrote:Starije generacije, dok mlađe koliko-toliko nabadaju hrvatski.Turizam, jelte...dzango wrote:Govore i Slovenci srpski pa mi ne znamo. Zato znamo engleski a Englezi ne znaju srpski.jastreb wrote:I na srpskom.dzango wrote:
Ovaj laje na šiptarskom.
2016-07-22
Pa koristis ga intenzivno....i dobro ti ide!!!
Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...Stanojko wrote:Pa koristis ga intenzivno....i dobro ti ide!!!
2016-07-22
O istom pričate.Eroo wrote:Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...Stanojko wrote:Pa koristis ga intenzivno....i dobro ti ide!!!
Ja sam se kao mlađi šmekao sa dve Slovenke u Grčkoj. Ali nije išlo jer sam ja bio sa devojkom i njenom sestrom a one sa momcima. Ali cenim da bi bile rade. Jedni su zvali Pika a za drugu se ne sećam.jastreb wrote:Ovako. Kod nas je tamo negdje od raspada SFRJ vladala neka fama o Slovenkama kao o radodajkama.dzango wrote:
A sa Slovenkama?
Međutim ja sa njima nisam imao posla.
Teško su pristupačne,nikada same i ne baš previše zainteresirane za nas južne.
Uostalom kojeg ću vraga š njima gubiti vrijeme,kad ljeti ovdje imamo masu sezonki koje su same i vrlo zainteresirane za druženje.
Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?dzango wrote:O istom pričate.Eroo wrote:Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...Stanojko wrote:Pa koristis ga intenzivno....i dobro ti ide!!!
2016-07-22
Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?dzango wrote:O istom pričate.Eroo wrote:Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...Stanojko wrote:Pa koristis ga intenzivno....i dobro ti ide!!!
dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?dzango wrote:O istom pričate.Eroo wrote:Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...Stanojko wrote:Pa koristis ga intenzivno....i dobro ti ide!!!
Ništa ja ne kažem, samo se vi služite, imamo mi toga kol'ko oš...Šta je begu za kilu zlata.
2016-07-22
Pusti me begova. Dosta je bilo njihovog.Eroo wrote:dzango wrote:Lepo. Važno je da svi pričamo srpski, jebeš padeže.Eroo wrote:Kako ako mi imamo 7 padeža, a vi samo tri?dzango wrote:O istom pričate.Eroo wrote:
Hercegovci smo vam dali jezik, barem recite hvala, nezahvalnici...
Ništa ja ne kažem, samo se vi služite, imamo mi toga kol'ko oš...Šta je begu za kilu zlata.
Što bi vi bili manji Srbi od nas?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Policija u Gračacu uhapsila 41-og kozojeba
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Migrant silovao 18-godišnju Bišćanku, policija uhapsila Pakistanca
» Zvizdić, Mektić i Šarović pokušali ucijeniti Zorana Galića, direktora Granične policije BiH
» (UŽIVO) HAOS U MITROVICI: Vucich upravo razgovara sa Putinom o brutalnom nasilju kosovske policije (FOTO) (VIDEO)
» Pretucen katolicki svecenik u Srbiji
» Migrant silovao 18-godišnju Bišćanku, policija uhapsila Pakistanca
» Zvizdić, Mektić i Šarović pokušali ucijeniti Zorana Galića, direktora Granične policije BiH
» (UŽIVO) HAOS U MITROVICI: Vucich upravo razgovara sa Putinom o brutalnom nasilju kosovske policije (FOTO) (VIDEO)
Page 2 of 3