ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obama i wehabdije na aparatima

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Obama i wehabdije na aparatima  - Page 3 Empty Re: Obama i wehabdije na aparatima

Post by Kermit 29/9/2016, 07:26

epikur37 wrote:nema vijesti iz alepa, nema vijesti oko saudijaca......:D
Iz alepa sam krik i lelek žena te MI5 NGO-ovaca...

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Obama i wehabdije na aparatima  - Page 3 Empty Re: Obama i wehabdije na aparatima

Post by vuksadinare 29/9/2016, 07:27

MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo je tako pojednostavniti sebi svijet i sve promatrati kroz prizmu mi-vi-ono....crno-bijelo....hajduk-dinamo. De bokte dobro je.
.....pa voli on to..mi-vi...podjele su mu u krvi..valjda se i unutar obitelji dijeli na mi-vi..i tuzaka zbog nekretnina..'se bum vas tuzil'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 07:29

vuksadinare wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo je tako pojednostavniti sebi svijet i sve promatrati kroz prizmu mi-vi-ono....crno-bijelo....hajduk-dinamo. De bokte dobro je.
.....pa voli on to..mi-vi...podjele su mu u krvi..valjda se i unutar obitelji dijeli na mi-vi..i tuzaka zbog nekretnina..'se bum vas tuzil'
dobro za saudijske vehabije je skoro pa nemoguće naći bilo što dobro
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/9/2016, 07:31

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
stoji....daleko im kuca...no kakve veze oni imaju sa nama i nasom problemima ovdje...ja se ne zamaram tamo sto se desava tisucama kilometara...nek oni tamo rjesavaju probleme i svi oni koji su tamo upleteni...jos da ja mislim o njima...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 10:23

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
stoji....daleko im kuca...no kakve veze oni imaju sa nama i nasom problemima ovdje...ja se ne zamaram tamo sto se desava tisucama kilometara...nek oni tamo rjesavaju probleme i svi oni koji su tamo upleteni...jos da ja mislim o njima...
pa vuče onda idi na temu o Herceg Bosni, ovo je tema upravo o onome za što te boli kurac to je bit foruma pobogu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 11:26

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
Fuk,ta tema je zanimljiva,a uz to,aktivnosti vezane uz nju uticu na zivote ljudi globalno...
Docim,vase partizansko-ustasko,lijevo i desno,fasisticko i antifasisticko preseravanje na forumu ljude samo zamara,a tema je nebitna,jer utice na zivote iskljucivo involviranih u komunikaciji.,,u reali,boli kurac nekog za nesto,tko god vam zasjeo na tron,flagrantno vas naguzi i oguli za jos neš milijardi ojrova...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 29/9/2016, 11:29

Klempo poceo prerano skidat masku, zaletio se malo.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 12:03

Obama i wehabdije na aparatima  - Page 3 20160928_veto1
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 12:07

Obama i wehabdije na aparatima  - Page 3 Obama%20saudi_0
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 12:10

http://www.zerohedge.com/news/2016-09-28/senate-overrides-obamas-veto-sept-11-bill

Moments ago, that is precisely what happened, when the Senate voted overwhelmingly 97 to 1, to override President Obama’s veto of a bill letting the victims of the 9/11 attacks sue Saudi Arabia, striking a blow to the president on foreign policy weeks before he leaves office. The vote marks the first time the Senate has mustered enough votes to overrule Obama’s veto pen.

As for the implications for capital markets should the House follow the Senate in overriding Obama's veto, they could be dramatic: as noted earlier, the threat of the 9/11 bill passing has put on hold Saudi plans to issue its megabond, effectively putting even more pressure on the kingdom's finances; alternatively as Saudi Arabia has threatened before, should the bill pass, it would (and may have no other choice considering its liquidity crisis) have to sell US reserves, among which billions in Treasurys and an unknown amount of US equities.

Vehabijske svinje su u panici, jer ionako je njihova najava prodaje američkih obveznica i dr. bila samo jeftini trik i blefiranje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 12:13

It appears for once, the word (of some politicians) is mightier than the pen (of Obama). The White House has lashed out at The Senate's veto override, which Josh Earnest described as "the single most embarrassing thing that the United States Senate has done." As The Hill reports, in the [url=http://it appears for once%2C the word %28of some politicians%29 is mightier than the pen %28of obama%29. the white house has lashed out at the senate%27s veto override%2C which josh earnest described as "the single most embarrassing thing that the united states senate has done." as the hill reports%2C in the most overwhelming vote %2897-1%29 since 1983%2C president obama%27s lame-duckedness was exposed and that enraged obama %28and his saudi friends%27 money%29./]most overwhelming vote (97-1) since 1983, President Obama's lame-duckedness was exposed [/url]and that enraged Obama (and his Saudi friends' money).
Obama i wehabdije na aparatima  - Page 3 20160928_9111_0

hahah ovako šta se nije dogodilo od 1983.g.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 12:13

Not a single Democrat came to the Senate floor before the vote to argue in favor of Obama’s position. 

hehehehhe
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 29/9/2016, 12:14

he real question in all of this is simple and seems to be lost. If it can be proven that Saudi Arabia was complicit in attacking America and killing Americans on our soil, why does Saudi Arabia still exist as a Monarchy? We should have driven the "Royal" from power, hunted down all involved, and closed every Wahhabi Mosque & Madras.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 29/9/2016, 12:23

Puna podrška Senatu. Ovak ima šanse da se razjebu odnosi između SA i SAD-a, a onak bi ostali saveznici da je proša veto. 
Sad se SA može okrenuti i protiv ćifuta, pa nek se gamad međusobno istrijebi. Na sveopće oduševljenje normalnih zemalja u regionu, iliti ga Irana i još par njih.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 29/9/2016, 12:39

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 12:57

AlfaOmega wrote:Puna podrška Senatu. Ovak ima šanse da se razjebu odnosi između SA i SAD-a, a onak bi ostali saveznici da je proša veto. 
Sad se SA može okrenuti i protiv ćifuta, pa nek se gamad međusobno istrijebi. Na sveopće oduševljenje normalnih zemalja u regionu, iliti ga Irana i još par njih.

A moze se okrenuti i Rusima. U tom slucaju Saudijska Arabija po mnogima odavde odjednom postaje progresivna prijestolnica regije, granit stabilnosti muslimanskog svijeta i jedino svjetlo u sveopcem mraku :) . Pa tako barem do novog prekidaca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 29/9/2016, 13:02

bas me zanima kako izgleda Judge Judie u Rijadu  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 30/9/2016, 12:45

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Kermit 30/9/2016, 12:52

MaximusDecimusMiridije wrote:
AlfaOmega wrote:Puna podrška Senatu. Ovak ima šanse da se razjebu odnosi između SA i SAD-a, a onak bi ostali saveznici da je proša veto. 

A moze se okrenuti i Rusima. U tom slucaju Saudijska Arabija po mnogima odavde odjednom postaje progresivna prijestolnica regije, granit stabilnosti muslimanskog svijeta i jedino svjetlo u sveopcem mraku :) . Pa tako barem do novog prekidaca.
Nemogućno Kuća Saud je djete Rokfelera i američko-britanske tajne diplomacije, isti imaju udijele u svim američkim kompanijama, oružje, račune oni bez Amera ne postoje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics