Obama i wehabdije na aparatima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Obama i wehabdije na aparatima
Jutarnji ne prenosi vijest. Veli da se ne zalijeću, već će vidjeti što će Buzin ujutro poslati :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ja ?epikur37 wrote:Marcella priznajem on se na vrijeme povukao s američkog broda, doduše morao je skakati, malo je gutao vodu ali isplivao je ...a vi šta ste ostali na tom brosdu:yoda, ero, deda, i ti...ajme meni :žship of fools :)
Incumbent | |
Assumed office May 19, 2009 | |
Barack Obama |
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inače swe owo šta wehabdije prijete USA se riješi tako da se zagownja malo s Iranom i onda če opet bit HELJP AMERIKA .....a tako če i bit.
2014-04-11
Dosadan si malo. Kakwe weze ima ljubaw ili mržnja sa đeopolitikom ?MaximusDecimusMiridije wrote:Znaci ne volis ni Iran ni Italiju.
Kao da bi ja bombardirao pistu i aerodrom na Batajnici jer mrzim Srbe ???!!!???
2014-04-11
Glupo razmišljaš.
Znači kad bih ja na swoja wojna wozila u okolišu odakle mi prijeti neprijateljska paljba zawezao zarobljene neprijateljske wojnike ti bi rekao šta ?
Da mrzim ljude .....ili da sam samo wojni genije.
Znači kad bih ja na swoja wojna wozila u okolišu odakle mi prijeti neprijateljska paljba zawezao zarobljene neprijateljske wojnike ti bi rekao šta ?
Da mrzim ljude .....ili da sam samo wojni genije.
2014-04-11
Pa ne rade mi ta slowa na tipkowniči ...nekad rade nekad ne ...danas nerade.
2014-04-11
Inače swe owo šta wehabdije prijete pada u wodu uprawo owom taktikom : zagownjaju okolo ok nemora to bit Iran al je najlogičniji izbor i opet je HELJP AMERIKA ....a Saudijči uopče nemaju industriju ni tworniče tako da .....
2014-04-11
Kongres odbio Obamin veto o 11. septembru
28 septembar 2016 Izmijenjeno 22:20 CEST
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/kongres-odbio-obamin-veto-o-11-septembru
Sad je 100%
ODLIČNO.
SAD ČE DIGNIT ČIJELI TAJ REGION U TRI PIZDE MATERINE.
28 septembar 2016 Izmijenjeno 22:20 CEST
Zastupnički dom američkog Kongresa odbio predsjednički veto, istu raniju odluku Senata Bijela kuća nazvala sramotom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/kongres-odbio-obamin-veto-o-11-septembru
Sad je 100%
ODLIČNO.
SAD ČE DIGNIT ČIJELI TAJ REGION U TRI PIZDE MATERINE.
2014-04-11
RayMabus wrote:Inače swe owo šta wehabdije prijete pada u wodu uprawo owom taktikom : zagownjaju okolo ok nemora to bit Iran al je najlogičniji izbor i opet je HELJP AMERIKA ....a Saudijči uopče nemaju industriju ni tworniče tako da .....
Dugorocno je jos mozda i jebenije....recimo skoro da nemaju industriju hrane. Ono uvoze 90% hrane otprilike. I to ne iz komsiluka nego ono za popizdit daleko idu po to. Vojno imaju svasta....ali potencijal same im vojske ono....tragedija. Pod industrijom pise...najveci svjetski izvoznik datulja :) . I to je otprilike to. Isto tragedija za zemlju s tolikim prihodima....niti da ono nastoje dignut nesto drugo da ne ovise samo o nafti.
Guest- Guest
Ma nemaju ništa osim ogromnih zaliha nafte .....ogromna powršina a nema niti jedne stalne rijeke ....pametnom dowoljan podatak šta je to.
2014-04-11
Pise kao da Saudijska arabija u vremenskom periodu od 2013-e do 2018-e ce postati kao radno sposobno 1.8 miliona mladih ljudi. A u isto vrijeme ce biti kao za te ljude oko pola miliona radnih mjesta. Eto ti lijepog izvora sranja.
Guest- Guest
Al su swi nepliwači ....nesmije im se dat na Balkan , suradnja s Turskom ( zapad i Turska zajedno , Turči nisu Arapi ) pa ako če preko mora ....tu su slabi.MaximusDecimusMiridije wrote:Pise kao da Saudijska arabija u vremenskom periodu od 2013-e do 2018-e ce postati kao radno sposobno 1.8 miliona mladih ljudi. A u isto vrijeme ce biti kao za te ljude oko pola miliona radnih mjesta. Eto ti lijepog izvora sranja.
2014-04-11
Napoleon kad je upao u Egipat ....mislim da je tamo onda je bila neka zgoda pa ih je zarobija pun kuraz al su mu smetali jer je trebalo puno wojske angažirat oko čuwanja istih a nije ih smija pustit ....pa ih je swe uputija u neki pličak pa puča po njima i owi bižali a kako su nepliwači ....utopili se.
Ima taj događaj al neznam kako se točno zowe bitka.
Ima taj događaj al neznam kako se točno zowe bitka.
2014-04-11
ovo je dobro.. još malo glasova za Trumpa.. MAKE AMERICA GREAT AGAIN
Guest- Guest
Buzin zasutavlja hanžiku press hehehe nema šanse da će objaviti, sada su počeli u cijelsoti ignorirati bilo koju čak i najmanju vijest koja im ne odgovaraepikur37 wrote:Jutarnji ne prenosi vijest. Veli da se ne zalijeću, već će vidjeti što će Buzin ujutro poslati :D
Kermit-
2014-04-17
nema vijesti iz alepa, nema vijesti oko saudijaca......:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Iz alepa sam krik i lelek žena te MI5 NGO-ovaca...epikur37 wrote:nema vijesti iz alepa, nema vijesti oko saudijaca......:D
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Wehabdije uvele PDV
» Pakistan odhebao wehabdije
» Putin ili Obama
» Obama stigao na Kubu
» Obama se ispričao Vijetnamcima
» Pakistan odhebao wehabdije
» Putin ili Obama
» Obama stigao na Kubu