nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
Malo postemati, smanjiti zastitni sloj na 3 milimetra
mozda bi pomoglo:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ma da. To malo urede prije tunela i prođu.dijagram wrote:Malo postemati, smanjiti zastitni sloj na 3 milimetra
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
Moj susjed policajac se je vraćao s mora i zaboravio da ima bicikle na krovu auta na onim nosačima. Auto je ušao u garažu ali ne i bicikli. Znači može se proći ako daš dovoljno gasa.
Moj susjed policajac se je vraćao s mora i zaboravio da ima bicikle na krovu auta na onim nosačima. Auto je ušao u garažu ali ne i bicikli. Znači može se proći ako daš dovoljno gasa.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
dijagram wrote:Navodno su suradnici iz Hrvatske i Slovenije podbacili.
Ero i norka
I to namjerno,diverzija nego sta
darth_vader-
2014-04-17
pa ako trenje nije preveliko,moze se prociudba wrote:Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
dijagram-
2015-08-09
Moj frend je mislio da će sa šlepom proći ispod nadvoznjaka...i je..al mu se raspala nakon udaraudba wrote:Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
Guest- Guest
dijagram wrote:pa ako trenje nije preveliko,moze se prociudba wrote:Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
A idite u kurac...
darth_vader-
2014-04-17
jel to onaj koji je imao mucavog suvozača koji je morao paziti vani i gledati može li proći pa je na prvom nadvožnjaku reko "š...š...šibaj, može!", a na drugom "š....š... (ovaj daje gas) šlepaa (bum), ne može!!"Noor wrote:Moj frend je mislio da će sa šlepom proći ispod nadvoznjaka...i je..al mu se raspala nakon udaraudba wrote:Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Eee..taj ;)udba wrote:jel to onaj koji je imao mucavog suvozača koji je morao paziti vani i gledati može li proći pa je na prvom nadvožnjaku reko "š...š...šibaj, može!", a na drugom "š....š... (ovaj daje gas) šlepaa (bum), ne može!!"Noor wrote:Moj frend je mislio da će sa šlepom proći ispod nadvoznjaka...i je..al mu se raspala nakon udaraudba wrote:Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
Guest- Guest
U pravu si, ovo mi se jos čini najjednostavnije. Skineš gume i mozda da je pogurat šleper kroz tunel. Pa ih onda poslje staviš.udba wrote:Ima tu još caka, spustit malo gume, po krovu namaz zejtina, ali problem je što vozač ne očekuje da prolaz nije napravljen po standardima pa se ni ne priprema.
2015-08-15
Ma neki sitni problemi s tunelom u Srbiji. Super je ali ne mogu kamioni proći ..ali ništa sto se ne da riješiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Sta se ovdje dogadja?
2015-08-15
Pa dobro i u nas toga ima. Imas jedan kod Vrgorca....dok nije autocestu probilo nema sto se nije rasulo u istome jer "moze jebote".
Guest- Guest
:) zbilja?MaximusDecimusMiridije wrote:Pa dobro i u nas toga ima. Imas jedan kod Vrgorca....dok nije autocestu probilo nema sto se nije rasulo u istome jer "moze jebote".
2015-08-15
Taj tunel je inace opci kaos....pocela voda izvirati na asfaltu...u samome tunelu. Pa su to kao nekako skrenuli....ali ostala vlaga. Moraju svjezi sloj asfalta stavljati u isti jedmom u pola godine.....skuplje izidje odrzavanje tog tunela nego autocesta od Ravce do Novih Sela :) .
Zimi se jos sve smrzne....a odmah kad izadjes iz njega je nizbrdica s brda....i onda sidjes lijepo dole pogotovo zimi....i otkrijes da se rijeka izlila....nemoze se preko mosta. A zbog kosine brda i leda na sve strane nece ti auto uz brdo. I onda....zovnes lijepo HAK....a oni kazu...."ostavite auto tu, i prehodajte potok nije duboko, doc ce netko po vas".
Zimi se jos sve smrzne....a odmah kad izadjes iz njega je nizbrdica s brda....i onda sidjes lijepo dole pogotovo zimi....i otkrijes da se rijeka izlila....nemoze se preko mosta. A zbog kosine brda i leda na sve strane nece ti auto uz brdo. I onda....zovnes lijepo HAK....a oni kazu...."ostavite auto tu, i prehodajte potok nije duboko, doc ce netko po vas".
Guest- Guest
Ukopaju put, problem resen.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jos jedan primer, svi sve znaju na Balkanu i vidis ovu fatamorganu od tunela.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kod tog tunela prije nekih 8-9 godina kad je bilo premjestale par gomila su pronasli jako lijepe ostatke keramike i naoruzanja preostalog od Delmata i to ne u sklopu samoga grobista. Nego nastamba bila kao izmedu toga dvoje. Prakticki prva opstala. Jer su ovi zivjeli u nastambama koje su bile slabe i drvne gradje. Ova je bila ukopana u tlo nekih metar, iznutra oblozena pecenom glinom....ono termoizolacija 100 godina prije Krista :)) .
Guest- Guest
Cini se meni da cete vi ostatk ziviota potrositi na trazenje ostataka Jugoslavije.
Bila je to impresivna kultura i zajednica.
Bila je to impresivna kultura i zajednica.
e a stvarno sada, kako se takve stavri mogu popraviti? Ukopavanje mi se ne cini resenjem jer bi se onda voda skupljala od kisa (poteniicjalno) a ako razbijes plafon tunela?!
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Plenki i Kolinda su nesposobne ćate i ulizice
» vid' budale
» Poslanik AfD-a u njemačkom parlamentu : Žene su nesposobne da budu zastupnice
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
» Plenki i Kolinda su nesposobne ćate i ulizice
» vid' budale
» Poslanik AfD-a u njemačkom parlamentu : Žene su nesposobne da budu zastupnice
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
Page 2 of 7