nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
[quote="Dread_Pirate_Roberts"]tunel vrata
evo, nisam vidla tvog odgovor prije postanja
Guest- Guest
i ispod ucke su jametine, i cijeli taj kraj je pun tih rupetinaDread_Pirate_Roberts wrote:tunel vrata
dijagram-
2015-08-09
znam da nisi :)Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:tunel vrata
a svod tunela drži polje geotehničkih sidara :)
oko učke su jametine nekako spiralno položene zato i nisu radili drugu cijev...dijagram wrote:i ispod ucke su jametine, i cijeli taj kraj je pun tih rupetinaDread_Pirate_Roberts wrote:tunel vrata
a ne..ne zbog toga, počastil si ti mene na drugi načinveber wrote:kada sam ti na chatu rekao da si debela, uvrijedila si se.Noor wrote:kaj bi se ljutila...nosim se s istinom :)provocator wrote:Generacijo ne srdi se... Dobra si!Noor wrote:provocator wrote:
I stara ali još je dobra za karinđanje.
prasac :)
pa ti shvati zene.
Guest- Guest
zemi siri auto.marcellus wrote:dzmrdz wrote:udba wrote:Kako ne? Kod mene u selu su povukli asfalt prošle godine i već su kolotečine da ne moraš držat volan u vožnji, ide ko po tračnicama, ne trebaš ni bit trijezan, nekako ubaciš u drugu i s pola gasa svih pet zavoja auto prođe sam, samo ne smiješ dirat volan.Dread_Pirate_Roberts wrote:ako nisu gadno sjebali sa zbijenošću posteljice i tampona nema šanse da se asfalt slegne 30 cm...dzmrdz wrote:
Naravno, pustiti vreme da ucini svoje i da se malo asfalt slegne a ne odmah skakti ljudima u oci...svakako uputiti protestnu notu na vrata nekoliko ambasada, prvo hrvatskoj a onda redom.
Nije ni London operisan od toga, mada mislim da je vise stvar abnormalnog prometa na pojedinim delovima nego ekstremno loseg rada. Naprimer ispred moje zgrade ima stajaliste autobusno i ja se cesto zaletim da pretrcim na tu strane kad se vracam kuci a malo nisam slomio nos nekoliko puta jer su "talasi" asfalta poprilicni..
zagreb ima drugi problem. Ležeći policajci su veličine dječjeg grobića, kad imaš nizak auto zapne ti auspuh na svakom drugom. Moraš vozit slalom između njih da si ne probiješ lonac. E al onda su se dosjetili pa stavili i stupiće, nema labavo, moraš ravno na njega.
kod tebe su najgori, grba preko cijele cete.
btw skinuo sam katalizator i prvi lonac. mrak...
2014-12-30
Dread_Pirate_Roberts wrote:znam da nisi :)Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:tunel vrata
a svod tunela drži polje geotehničkih sidara :)
o bemti
jednom sam u prolazu vidjela plašt otvoren i zaštićen naravno...i izađem iz tunela, zaparkiram i vratim se pješice do toga...kad sam glavu gurnula kroz zaštitu, skoro me šlag trefil....užas, užas...ko iz prethistorije...iz središta zemlje...ma, ne znam, ali grozno.
svaki puta kad idem tuda, a idem dva puta tjedno....nije mi svejedno kad znam kaj je ispod
Guest- Guest
al smo si sada okejNoor wrote:a ne..ne zbog toga, počastil si ti mene na drugi načinveber wrote:kada sam ti na chatu rekao da si debela, uvrijedila si se.Noor wrote:kaj bi se ljutila...nosim se s istinom :)provocator wrote:Generacijo ne srdi se... Dobra si!Noor wrote:
prasac :)
pa ti shvati zene.
2014-12-30
Ležeće policajce dotična firma nije imala gdje prodati, takvi su zabranjeni u Europi. Otpad ili prodati Zagrebu . Zato je tu rođak Bandić da ih kupi i bude nagrađen polovicom uplate otprilike.marcellus wrote:
zagreb ima drugi problem. Ležeći policajci su veličine dječjeg grobića, kad imaš nizak auto zapne ti auspuh na svakom drugom. Moraš vozit slalom između njih da si ne probiješ lonac. E al onda su se dosjetili pa stavili i stupiće, nema labavo, moraš ravno na njega.
A kad se vec tako sjajan posao napravio sto ne bi jos kupio stupica ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a kućni brojevi su bili gratis...kaja_333 wrote:Ležeće policajce dotična firma nije imala gdje prodati, takvi su zabranjeni u Europi. Otpad ili prodati Zagrebu . Zato je tu rođak Bandić da ih kupi i bude nagrađen polovicom uplate otprilike.marcellus wrote:
udba wrote:Svaki asfalt sjedne, pitanje je samo vremena. Zato se obnavljaju ceste s visokom frekvencijom prolaza vozila po zapadu svako malo, nije isto prolaze li mali auti ili šleperi s pritiskom 2-3 tone po kotaču, po dvije tri tisuće dnevno. Pogotovo autobusna ugibališta ili pred semaforom gdje se koči pa nastanu valovi.dzmrdz wrote:udba wrote:Kako ne? Kod mene u selu su povukli asfalt prošle godine i već su kolotečine da ne moraš držat volan u vožnji, ide ko po tračnicama, ne trebaš ni bit trijezan, nekako ubaciš u drugu i s pola gasa svih pet zavoja auto prođe sam, samo ne smiješ dirat volan.
Nije ni London operisan od toga, mada mislim da je vise stvar abnormalnog prometa na pojedinim delovima nego ekstremno loseg rada. Naprimer ispred moje zgrade ima stajaliste autobusno i ja se cesto zaletim da pretrcim na tu strane kad se vracam kuci a malo nisam slomio nos nekoliko puta jer su "talasi" asfalta poprilicni..
to je trošenje i guranje asfalta, na ne slijeganje
Guest- Guest
A metak bi mu bio gratis da pravna drzava funkcionira .Dread_Pirate_Roberts wrote:a kućni brojevi su bili gratis...kaja_333 wrote:Ležeće policajce dotična firma nije imala gdje prodati, takvi su zabranjeni u Europi. Otpad ili prodati Zagrebu . Zato je tu rođak Bandić da ih kupi i bude nagrađen polovicom uplate otprilike.marcellus wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:al smo si sada okejNoor wrote:a ne..ne zbog toga, počastil si ti mene na drugi načinveber wrote:kada sam ti na chatu rekao da si debela, uvrijedila si se.Noor wrote:kaj bi se ljutila...nosim se s istinom :)provocator wrote:
Generacijo ne srdi se... Dobra si!
pa ti shvati zene.
otkad sam saznala da si u forumskoj CIA-i...baš si mi simpa
Guest- Guest
ajd u kurac, kad bum za lapom poslat cu ti sliku gunaNoor wrote:veber wrote:al smo si sada okejNoor wrote:a ne..ne zbog toga, počastil si ti mene na drugi načinveber wrote:kada sam ti na chatu rekao da si debela, uvrijedila si se.Noor wrote:
kaj bi se ljutila...nosim se s istinom :)
pa ti shvati zene.
2014-12-30
jebo mu ja mater i stupicima.kaja_333 wrote:Ležeće policajce dotična firma nije imala gdje prodati, takvi su zabranjeni u Europi. Otpad ili prodati Zagrebu . Zato je tu rođak Bandić da ih kupi i bude nagrađen polovicom uplate otprilike.marcellus wrote:
2014-12-30
kuzi ovog. pa niam ja svetozar.Dread_Pirate_Roberts wrote:dickpic?
2014-12-30
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
veber wrote:ajd u kurac, kad bum za lapom poslat cu ti sliku gunaNoor wrote:veber wrote:al smo si sada okejNoor wrote:a ne..ne zbog toga, počastil si ti mene na drugi načinveber wrote:
kada sam ti na chatu rekao da si debela, uvrijedila si se.
pa ti shvati zene.
je, i odmah bum pala metkom pokošena
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:a gdo je svetozar?
svetac, bogomdani...menađer
Guest- Guest
ne mam, za vuru bus.Noor wrote:veber wrote:ajd u kurac, kad bum za lapom poslat cu ti sliku gunaNoor wrote:veber wrote:al smo si sada okejNoor wrote:
a ne..ne zbog toga, počastil si ti mene na drugi način
je, i odmah bum pala metkom pokošena
2014-12-30
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Plenki i Kolinda su nesposobne ćate i ulizice
» vid' budale
» Poslanik AfD-a u njemačkom parlamentu : Žene su nesposobne da budu zastupnice
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
» Plenki i Kolinda su nesposobne ćate i ulizice
» vid' budale
» Poslanik AfD-a u njemačkom parlamentu : Žene su nesposobne da budu zastupnice
» HDZ čardak putem Venezuele, Yuge, SSSRa. Zakonski ograničili rast cijena
Page 6 of 7