Fufe se skinule za kuju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Fufe se skinule za kuju
http://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/utrka-za-mjesto-predsjednika-amerike-postaje-sve-provokativnija-slavne-pjevacice-skinule-se-za-hilary/4737344/
Poznate??? Vjerojatno ih WB uvjetovao u sklopu ugovora
Kermit-
2014-04-17
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Fufe se skinule za kuju
Katy ima sisu , đe je necenzurisana verzija?
2014-04-15
marcellus wrote:
Ne tako davno si zdusno opravdavao svaku od navedenih intervencija :)
Guest- Guest
to je bilo prije nego su nam smaknuli vladu i postavili svog okupacijskog namjesnika
marcellus wrote:to je bilo prije nego su nam smaknuli vladu i postavili svog okupacijskog namjesnika
Znaci...prije su sve te intervencije bile opravdane...iako su se dogodile onako u povijesnom rasponu od 60 i kusur godina. Po ovome kao uplitanju u nase izbore...sve te intervencije vise nisu bile opravdane? :)
Guest- Guest
pa neću reći da mi je srce krvarilo kad su porokali srbiju i smaknuli sadama, ali generalno više volim da se drže svoje avlije, ovo što bi trump
A cuj..samo iskrenomarcellus wrote:pa neću reći da mi je srce krvarilo kad su porokali srbiju i smaknuli sadama, ali generalno više volim da se drže svoje avlije, ovo što bi trump
Guest- Guest
dzmrdz wrote:A cuj..samo iskrenomarcellus wrote:pa neću reći da mi je srce krvarilo kad su porokali srbiju i smaknuli sadama, ali generalno više volim da se drže svoje avlije, ovo što bi trump
pa čuj nakon svih sranja ovdje devedesetih, američko granatiranje srbije se ovdje gledalo svako veče uz kokice i pivu ko utakmica
2014-04-15
maxo i njegovo nenadjebivo pamcenje, da svi biraci takvi politicari i novinari bi imali rok trajanja nepasteriziranog mlijeka ;)
Guest- Guest
Pa hrišćanski naravno, ipak je Hrvatska zemlja poboznih ljudi.marcellus wrote:dzmrdz wrote:A cuj..samo iskrenomarcellus wrote:pa neću reći da mi je srce krvarilo kad su porokali srbiju i smaknuli sadama, ali generalno više volim da se drže svoje avlije, ovo što bi trump
pa čuj nakon svih sranja ovdje devedesetih, američko granatiranje srbije se ovdje gledalo svako veče uz kokice i pivu ko utakmica
Guest- Guest
Marcel Ameri su ti propisivali vladu 2000, 2007, 2011 a mozda i 1990. Sto mislis, da su se najednom sad sjetili Hrvatske?
U cemu je sad razlika?
U cemu je sad razlika?
Guest- Guest
Ljubav, šta drugo! ?kolerik wrote:Marcel Ameri su ti propisivali vladu 2000, 2007, 2011 a mozda i 1990. Sto mislis, da su se najednom sad sjetili Hrvatske?
U cemu je sad razlika?
Guest- Guest
kolerik wrote:Marcel Ameri su ti propisivali vladu 2000, 2007, 2011 a mozda i 1990. Sto mislis, da su se najednom sad sjetili Hrvatske?
U cemu je sad razlika?
devedesete nikako, nisu htjeli čut za neovisnost do 92. kad se više nije imalo kamo, 2000 hadeze sam pao sam se ubio, račan nije baš bio njihov igrač, 2011 su švabe imale glavnu riječ kad se rušilo sanadera
Similar topics
» Vidila žaba da se konji kuju...
» Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
» Dok svijet gleda prema Siriji, Rusi kuju planove u Europi
» Soroš i liberalni milijarderi kuju planove protiv Trumpa:Osniva se pokret otpora njegovoj vladavini!
» Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
» Dok svijet gleda prema Siriji, Rusi kuju planove u Europi
» Soroš i liberalni milijarderi kuju planove protiv Trumpa:Osniva se pokret otpora njegovoj vladavini!
Page 1 of 2