The White House usred Srbije...pardon, Kosova.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: The White House usred Srbije...pardon, Kosova.
udba wrote:Jebote, tek sam sad vidio kako se zove gazda kuće - Kenedi F.rrokaj
Više sliči na natuknicu za dnevni raspored iz rokovnika Harvey Lee Oswalda nego na ime.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
doduše ima još nekih koji su imali sličan ukus
Jel ćuko dolje lijevo isto prepariran ili u voznom stanju?
udba wrote:pizzon wrote:udba wrote:Opremio bi kuću s modern stajliš frnčrpizzon wrote:da pizzon ima vulo,
ovako nesto bio bi moj " beli dvor "
da !
Mnogo lep frnčr.
Ovaj laminat na patosu nije loš, tako nešto ću i sam stavit samo ne znam mogu li direktno na linoleum ili moram stavit onaj tanki sloj spužvice.
Pa 'de tu turit sprave za vežbanje?
Last edited by Eroo on 28/9/2016, 12:13; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
udba wrote:Jel ćuko dolje lijevo isto prepariran ili u voznom stanju?
ćuko je živ, to je onaj drugi, ne lux
kažu da su nijemci u Drvaru ubili krivog psa
Šta ti je tajming, da je imo takvu kuću s punjene zveri 1948, odrali bi ga i bacili u jamu, a 20 godina poslije je bio ponos nacije, nek vidi Brižit Brado kako se kod nas živi.marcellus wrote:udba wrote:Jel ćuko dolje lijevo isto prepariran ili u voznom stanju?
ćuko je živ, to je onaj drugi, ne lux
kažu da su nijemci u Drvaru ubili krivog psa
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Eroo wrote:udba wrote:pizzon wrote:udba wrote:Opremio bi kuću s modern stajliš frnčrpizzon wrote:da pizzon ima vulo,
ovako nesto bio bi moj " beli dvor "
da !
Mnogo lep frnčr.
Ovaj laminat na patosu nije loš, tako nešto ću i sam stavit samo ne znam mogu li direktno na linoleum ili moram stavit onaj tanki sloj spužvice.
Pa 'de tu turit sprave za vežbanje?
Imaju one japanske minijaturne i to na struju, same dižu tegove od 100 kg, ti gledaš TV, a stroj diže i spušta.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Vidošević je kao Fritzl morao svoje igračke skrivati u bunkeru, a tito je samo u bunkeru Željave skrivao svemirski program kojeg je na kraju poklonio Americi koja ga nikako nije uspjela razviti.marcellus wrote:doduše ima još nekih koji su imali sličan ukus
e ne moze Lamborghini voziti tko hoce, zato ih kupuju i stavljaju u dnevni boravak, ili ih razbijaju na nogostupu ili motaju oko stupova. :)marcellus wrote:kolerik wrote:pa na Kosovu Lamborghini i mores jedino stavit u dnevni boravak, da ga ne bi provozao po ovdasnjim kaldrmama, pravi batmobil.guma_1 wrote:...pa dobro sad nepatvorena....al su funcionalni ....koj će mi kiki lambordžini u dnevnom boravku....Eroo wrote: Kič? Šta su naši stan. objekti nepatvorena umjetnost?
Ma ajte, molim vas...
...kič....jašta da je kič....
ona kosovska pevaljka je svoj razbila u londonu
Guest- Guest
U zadnjevreme ih vidim svakodnevno ko da ih dele dzabekolerik wrote:e ne moze Lamborghini voziti tko hoce, zato ih kupuju i stavljaju u dnevni boravak, ili ih razbijaju na nogostupu ili motaju oko stupova. :)marcellus wrote:kolerik wrote:pa na Kosovu Lamborghini i mores jedino stavit u dnevni boravak, da ga ne bi provozao po ovdasnjim kaldrmama, pravi batmobil.guma_1 wrote:...pa dobro sad nepatvorena....al su funcionalni ....koj će mi kiki lambordžini u dnevnom boravku....Eroo wrote: Kič? Šta su naši stan. objekti nepatvorena umjetnost?
Ma ajte, molim vas...
...kič....jašta da je kič....
ona kosovska pevaljka je svoj razbila u londonu
Guest- Guest
Al si zaostala...Noor wrote:ke kitch...ajme majko
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» White House - "A Proclamation on Transgender Day of Visibility
» White House encourages 'peaceful' Roe v. Wade protests outside Supreme Court justices' homes
» Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
» SRAMOTA Lukašenko nas vuče za nos usred Skupštine Srbije, poslanici gledaju i ćute (VIDEO)
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» White House encourages 'peaceful' Roe v. Wade protests outside Supreme Court justices' homes
» Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
» SRAMOTA Lukašenko nas vuče za nos usred Skupštine Srbije, poslanici gledaju i ćute (VIDEO)
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
Page 3 of 3