The White House usred Srbije...pardon, Kosova.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: The White House usred Srbije...pardon, Kosova.
Takvih businessmana ovde ko pleve...drze praonice auta s imenima kao Texas , usa i sl
Guest- Guest
Odlicna kuca. Sluzice kao fenomenalan orijentir artiljeriji...
Pa onda kip Kupida, ono piša, ali Dom Perignon, berba 2003, samo podmetneš čašu. Pa ono preseravanje pred gostima, vikneš "kuglja", dođe ti Amor na kotačićima proizveden u Japanu i posere sladoled u kornet, samo moraš paziti na naglasak, jer ako preoštro izgovoriš može biti bodygard Zajćiri pošalje iz tavana gostu kuglu u čelo iz izrezbarene ukrasne kubure proizvodnja 1785.
Stanojko wrote:Odlicna kuca. Sluzice kao fenomenalan orijentir artiljeriji...
Da. Nato avioni lakše tuku po okolnim grmljima da zaštite imovinu domaćih od najezde pljačkaša iz susjedne države.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Sta god. Odlican!udba wrote:Stanojko wrote:Odlicna kuca. Sluzice kao fenomenalan orijentir artiljeriji...
Da. Nato avioni lakše tuku po okolnim grmljima da zaštite imovinu domaćih od najezde pljačkaša iz susjedne države.
Bezveze .....tih mafijaških kučića na Kosovu ima koliko oš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stanojko wrote:Sta god. Odlican!udba wrote:Stanojko wrote:Odlicna kuca. Sluzice kao fenomenalan orijentir artiljeriji...
da pizzon ima vulo,
ovako nesto bio bi moj " beli dvor "
ovog šitara ne zelim da komentarisem,
sem bogatstva, nadam se legalnog,
drugo nista, skorojevicki !
Guest- Guest
Opremio bi kuću s modern stajliš frnčrpizzon wrote:da pizzon ima vulo,
2015-11-10
Kad si weć spoemnuo .....Stanojko wrote:Odlicna kuca. Sluzice kao fenomenalan orijentir artiljeriji...
Ruska vojska će početi dobivati višecjevne lansere raketa Tornado-S od sljedeće godine. “U 2016. godini, 220 mm sustav Uragan-M1 je dobio odobrenje za operativnu uporabu. Tako je i sa 300 mm sustavom Tornado-S koji je dobio zeleno svijetlo u kolovozu 2016. godine. Međuresorna komisija je odobrila dokumentaciju”, rekao je Mihail Osyko za Rossiya-24.
On je podsjetio da je ugovor za isporuku sustava Tornado-S i raketa potpisan na Forumu 2016, koji je održan u blizini Moskve, početkom rujna.
On je podsjetio da je ugovor za isporuku sustava Tornado-S i raketa potpisan na Forumu 2016, koji je održan u blizini Moskve, početkom rujna.
“Vojska će ih imati u 2017.”, dodao je on. Ranije, zamjenik ministra obrane Jurij Borisov je rekao da će se Tornado-S početi proizvoditi serijski u 2017. Novi sustav će nadmašiti svog prethodnika u pogledu dometa. Biti će naoružan s visoko preciznim raketama te opremljen novim automatiziranim sustavom upravljanja i ciljanja.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/vlrs-tornado-s-od-2017-u-os-rusije/
2014-04-11
udba wrote:Opremio bi kuću s modern stajliš frnčrpizzon wrote:da pizzon ima vulo,
da !
Guest- Guest
pizzon wrote:udba wrote:Opremio bi kuću s modern stajliš frnčrpizzon wrote:da pizzon ima vulo,
da !
Mnogo lep frnčr.
Ovaj laminat na patosu nije loš, tako nešto ću i sam stavit samo ne znam mogu li direktno na linoleum ili moram stavit onaj tanki sloj spužvice.
2015-11-10
udba wrote:pizzon wrote:udba wrote:Opremio bi kuću s modern stajliš frnčrpizzon wrote:da pizzon ima vulo,
da !
Mnogo lep frnčr.
Ovaj laminat na patosu nije loš, tako nešto ću i sam stavit samo ne znam mogu li direktno na linoleum ili moram stavit onaj tanki sloj spužvice.
laminat ?? ovo ??
ako stavljas laminat obavezno sloj " spužvice "
moze i 1cm stripora, tvrdog, 25 ili 30
i jos bolje plutu, preko linoleuma
Last edited by pizzon on 28/9/2016, 11:50; edited 2 times in total
Guest- Guest
2015-11-10
Zašto to ne bi mogo da bude laminat? Gledo sam neki dan, ima s uzorkom mermera, rimskih mozaika, kaki oćeš. Jevtinije je to nego vuć dizalicama pet tona pločica. Ak kad ti dopizdi, promijeniš u roku keks, ne treba ti komunalna služba da pneumatskim čekičima izbijaju patos pet dana.pizzon wrote:laminat ?? ovo ??
moze i 1cm striporoa, tvrdog, 25 ili 30
i jos bolje plutu
2015-11-10
Bolnica za cirkusante..:D
2014-04-12
udba wrote:Zašto to ne bi mogo da bude laminat? Gledo sam neki dan, ima s uzorkom mermera, rimskih mozaika, kaki oćeš. Jevtinije je to nego vuć dizalicama pet tona pločica. Ak kad ti dopizdi, promijeniš u roku keks, ne treba ti komunalna služba da pneumatskim čekičima izbijaju patos pet dana.pizzon wrote:laminat ?? ovo ??
moze i 1cm striporoa, tvrdog, 25 ili 30
i jos bolje plutu
znam da ima. ima i podnih ker. plocica ko da su parket.
ali nije relano da neko ko ima ovakvu kucu
stavi laminat u kupatilu, nije !
Guest- Guest
Bilo bi im pametnije da prawe bunkre po tom tamo Kosowu ....
2014-04-11
kolerik wrote:pa na Kosovu Lamborghini i mores jedino stavit u dnevni boravak, da ga ne bi provozao po ovdasnjim kaldrmama, pravi batmobil.guma_1 wrote:...pa dobro sad nepatvorena....al su funcionalni ....koj će mi kiki lambordžini u dnevnom boravku....Eroo wrote: Kič? Šta su naši stan. objekti nepatvorena umjetnost?
Ma ajte, molim vas...
...kič....jašta da je kič....
ona kosovska pevaljka je svoj razbila u londonu
Jebote, tek sam sad vidio kako se zove gazda kuće - Kenedi F.rrokaj
Više sliči na natuknicu za dnevni raspored iz rokovnika Harvey Lee Oswalda nego na ime.
Više sliči na natuknicu za dnevni raspored iz rokovnika Harvey Lee Oswalda nego na ime.
udba wrote:Jebote, tek sam sad vidio kako se zove gazda kuće - Kenedi F.rrokaj
Similar topics
» White House - "A Proclamation on Transgender Day of Visibility
» White House encourages 'peaceful' Roe v. Wade protests outside Supreme Court justices' homes
» Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
» SRAMOTA Lukašenko nas vuče za nos usred Skupštine Srbije, poslanici gledaju i ćute (VIDEO)
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» White House encourages 'peaceful' Roe v. Wade protests outside Supreme Court justices' homes
» Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
» SRAMOTA Lukašenko nas vuče za nos usred Skupštine Srbije, poslanici gledaju i ćute (VIDEO)
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
Page 2 of 3