Marijana Mirt:Glasnoviću jebote onaj tko ti dao čin generala,jebem ti dan kad si se rodio,jebo ti Tuđman mater!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Marijana Mirt:Glasnoviću jebote onaj tko ti dao čin generala,jebem ti dan kad si se rodio,jebo ti Tuđman mater!
Kak kome? Meni recimo smeta činjenica da nas ljudi isprana mozga sa smeća od faksa vode kroz život.dijagram wrote:Moj upis je jasan, ne budi glupa.Eva wrote:A predsjednicu? i nesuđnog premijera, pa tehničkog bujrum ministra, pa teničkog potpredsjednika? Očito su bili nevoljena deca u svojim familijama.dijagram wrote:Nva filozofski ne bih poslao ni kajinog cuku, a kamoli dijete.
Potpitanja su nepotrebna.
Guest- Guest
Re: Marijana Mirt:Glasnoviću jebote onaj tko ti dao čin generala,jebem ti dan kad si se rodio,jebo ti Tuđman mater!
kolerik wrote:ojbt. daj se upristojimarcellus wrote:eva, jel briješ ti noge?
pa zanima me jel afežeovka ili se samo pravi. Šta sad. Mileva ionako tu stalno priča o sebi
Marčelo je uvijek pristojan i nije ovo naša prva kozmetičko frizerska spika. Razmjena iskustava.kolerik wrote:ojbt. daj se upristojimarcellus wrote:eva, jel briješ ti noge?
Guest- Guest
Cuko jedino pisat tamo moze i bjež, i to ako je cijepljen.dijagram wrote:Na filozofski ne bih poslao ni kajinog cuku, a kamoli dijete.
Last edited by kaja_333 on 27/9/2016, 17:24; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ne kuže oni nas ekstrovertirane egzibicioniste.marcellus wrote:kolerik wrote:ojbt. daj se upristojimarcellus wrote:eva, jel briješ ti noge?
pa zanima me jel afežeovka ili se samo pravi. Šta sad. Mileva ionako tu stalno priča o sebi
Guest- Guest
Po recenom se podrazumijeva da i meni smeta.Eva wrote:Kak kome? Meni recimo smeta činjenica da nas ljudi isprana mozga sa smeća od faksa vode kroz život.dijagram wrote:Moj upis je jasan, ne budi glupa.Eva wrote:A predsjednicu? i nesuđnog premijera, pa tehničkog bujrum ministra, pa teničkog potpredsjednika? Očito su bili nevoljena deca u svojim familijama.dijagram wrote:Nva filozofski ne bih poslao ni kajinog cuku, a kamoli dijete.
Logika ti bas ne ide.
dijagram-
2015-08-09
Na to sam i mislio, mogao navuci kakvu bolestinu.kaja_333 wrote:Cuko jedino pisat tamo moze i bjež, i to ako je cijepljen.dijagram wrote:Na filozofski ne bih poslao ni kajinog cuku, a kamoli dijete.
dijagram-
2015-08-09
A daj nemoj me :) jel fotomontaža ili Mirta ima cicu na zidu?frakcija wrote:Sve je ovo već viđeno.. očekujem glas freda matića..
2015-08-15
Upitaj se koliko ti je ispran mozak predsjednice koja je diplomirala na smeću od faksa. Onda ćemo na logiku, ima vremena.dijagram wrote:Po recenom se podrazumijeva da i meni smeta.Eva wrote:Kak kome? Meni recimo smeta činjenica da nas ljudi isprana mozga sa smeća od faksa vode kroz život.dijagram wrote:Moj upis je jasan, ne budi glupa.Eva wrote:A predsjednicu? i nesuđnog premijera, pa tehničkog bujrum ministra, pa teničkog potpredsjednika? Očito su bili nevoljena deca u svojim familijama.dijagram wrote:Nva filozofski ne bih poslao ni kajinog cuku, a kamoli dijete.
Logika ti bas ne ide.
Guest- Guest
Je, to bi bila efikasna kazna za mene/tebe, jer imamo osjecaj srama. Ljudi bi citali o meni u novinama imenom i prezimenom. Ne treba ti ni kazna nakon toga.kaja_333 wrote:Vidis kolerik, na stranici prije vidi se dotična kako javno poziva na palež crkvi.
Nitko nije reagirao .
Danas se prijeti ubojstvom zastupnika jer iz njenog teksta to se da naslutiti.
Opet ništa.
Probaj ti staviti parolu " najbolje svijetli redakcija jutarnjeg kada gori" ili " najbolje svijetli SNV kada gori" i stani na trg da vidimo sto ce desiti i javi nam koliko kaznenih ces dobiti.
Ona provocira sa zeljom da se pojavi u medijima, ignoriranje ju razjaruje.
Glasnovic mi ne izgleda kao netko tko se da uznemiriti ili preplasiti, posebno od ove babe. :)
Guest- Guest
evo afežeovka
Ti stvarno kurca ne razumijes.Eva wrote:Upitaj se koliko ti je ispran mozak predsjednice koja je diplomirala na smeću od faksa. Onda ćemo na logiku, ima vremena.dijagram wrote:Po recenom se podrazumijeva da i meni smeta.Eva wrote:Kak kome? Meni recimo smeta činjenica da nas ljudi isprana mozga sa smeća od faksa vode kroz život.dijagram wrote:Moj upis je jasan, ne budi glupa.Eva wrote:
A predsjednicu? i nesuđnog premijera, pa tehničkog bujrum ministra, pa teničkog potpredsjednika? Očito su bili nevoljena deca u svojim familijama.
Logika ti bas ne ide.
Ajd nek ti netko prevede, ako uspijes i tako shvatiti.
dijagram-
2015-08-09
Vjeruj mi da bi joj prisjelo da joj pozvone na vrata i odvedu zbog prijetnje. Nema takvog kome ne bi.kolerik wrote:Je, to bi bila efikasna kazna za mene/tebe, jer imamo osjecaj srama. Ljudi bi citali o meni u novinama imenom i prezimenom. Ne treba ti ni kazna nakon toga.kaja_333 wrote:Vidis kolerik, na stranici prije vidi se dotična kako javno poziva na palež crkvi.
Nitko nije reagirao .
Danas se prijeti ubojstvom zastupnika jer iz njenog teksta to se da naslutiti.
Opet ništa.
Probaj ti staviti parolu " najbolje svijetli redakcija jutarnjeg kada gori" ili " najbolje svijetli SNV kada gori" i stani na trg da vidimo sto ce desiti i javi nam koliko kaznenih ces dobiti.
Glasnovic mi ne izgleda kao netko tko se da uznemiriti ili preplasiti, posebno od ove babe. :)
2015-08-15
kaja_333 wrote:A daj nemoj me :) jel fotomontaža ili Mirta ima cicu na zidu?frakcija wrote:Sve je ovo već viđeno.. očekujem glas freda matića..
navodno je ona, negdje za rata
Haha, mater joj jebem , pa jesu govno vec priveli u Savskoj jednom?marcellus wrote:kaja_333 wrote:A daj nemoj me :) jel fotomontaža ili Mirta ima cicu na zidu?frakcija wrote:Sve je ovo već viđeno.. očekujem glas freda matića..
navodno je ona, negdje za rata
2015-08-15
Nikome normalnom ne bi, ali ova je luda ko kupus, ta bi se ustaskoj policiji jos i poveselila.kaja_333 wrote:Vjeruj mi da bi joj prisjelo da joj pozvone na vrata i odvedu zbog prijetnje. Nema takvog kome ne bi.kolerik wrote:Je, to bi bila efikasna kazna za mene/tebe, jer imamo osjecaj srama. Ljudi bi citali o meni u novinama imenom i prezimenom. Ne treba ti ni kazna nakon toga.
Guest- Guest
frakcija wrote:Sve je ovo već viđeno.. očekujem glas freda matića..
o, bokte
Guest- Guest
Ne bi. Usrala bi se. I kriminalci se useru a kamoli ovo ludo govno kome je domet piskarati po internetu ili napisati nešto pa stati ispred crkve. Da ju netko spici nogom u guzicu dobro i zaljepi joj šamarčinu ne bi vise. A posebno da ju murja odvede.kolerik wrote:Nikome normalnom ne bi, ali ova je luda ko kupus, ta bi se ustaskoj policiji jos i poveselila.kaja_333 wrote:Vjeruj mi da bi joj prisjelo da joj pozvone na vrata i odvedu zbog prijetnje. Nema takvog kome ne bi.kolerik wrote:Je, to bi bila efikasna kazna za mene/tebe, jer imamo osjecaj srama. Ljudi bi citali o meni u novinama imenom i prezimenom. Ne treba ti ni kazna nakon toga.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Mozda nije fakultet nego partner.metilda wrote:kolerik wrote:Pa djeca su Vam odrasla matilda neka misle svojom glavom. ;) Uzivajte kad se nadjete familijarno, nemojte se svadjati :)
FFZG je neizljeciv, nisam isao tamo studirati iskljucivo zbog ideoloske nabrijanosti.
najgore je što zapravo više ne misle svojom glavom, naprosto su im isprali mozak.. ne svađamo se ali šutimo o bitnim stvarima... ni moji kad su išli studirati nisu znali za ideološku nabrijanost.. lijevu, naravno... često se raspravlja o tome koliko roditelji imaju utjecaj na odgoj djece.. po sve mu sudeći ona istraživanja o najviše 10% su u pravu...
ajde, gay is ok
Guest- Guest
Precjenjuješ ju kolerik, ona je luda samo kad je sigurna da ju neće nitko dirati.
2015-08-15
mirta je samo malo prostije I iskrenije izdanje hrvatskih ljevicara
2014-04-19
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vojvoda jebem ti mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Pa tako je, jebem ti mater u kurac
» Jebo ti ja mater balijsku
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Pa tako je, jebem ti mater u kurac
» Jebo ti ja mater balijsku