ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 36 Empty Re: Sirija

Post by Yehudi Fri 14 Oct - 17:09

Alepo

It stressed that more than 42 terrorists were killed and 30 others were injured in al-Sheikh Saeed, al-Fardous 

and the 1070 Apartment Project in Aleppo.

Homs

An army unit killed at least 12 Jabhat al-Nusra terrorists in al-Saan al-Aswad area, some 15 km north of Homs city, including a leader within the organization who is named Mustafa Mohammad al-Omari, according to SANA reporter.
11 members of al-Omari’s group were also killed. Those included Mohammad Mousa al-Najjar, Naif Ashour, Taleb Soufan, Zaher Mohammad Salloum, Ayman Abu Ibrahim, malek al-Hourani and Abdul-Qader Abbas.
------------------------------------------------------------------------

42+11 = 53.................OK

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Fri 14 Oct - 17:19

Yehudi wrote:1
Sputnik:
#US & #Saudi plan to allow more than 9,000 #ISIS fighters leave #Mosul in #Iraq & travel to eastern #Syria

----------------------------------------------------------

2
Those 9000
#ISIS fighters who will be moved from #Iraq to #Syria will take part in a major offensive to recapture #DeirEzZor and #Palmyra

------------------------------------------------------------------

Tako dakle. ja sam čitao o nekih 5000 ali vidim da će cifra biti i 10 000

islamista iz Mosula i okolice se sprema prebaciti u Siriju.

Neki su već stigli u Rakka,  "sa obiteljima " šta znači da sa sobom

vuku civile kao živi štit. 

Rusi i SyAF ih ne mogu bombati dok ne udju u Siriju iz Iraka ali ne mogu

virovati da Rusi neće zbombati pokoji konvoj, osobito ako vide da ovi vuku teže naoružanje,

tenkove, samohodke, topove rak, minobacače i sl.

Znače Ameri pripremaju teren da iračka vojska oslobodi Mosul a islamiste  

nastoje prebaciti u Siriju.  Očit se sprema napad na Deir Zor i ev. Palmiru opet.

Nadam se da će Rusi to satrati hotimice.
mislis da nece?, mislim da su konacno rusi poceli igrat bez rukavica dole, pa cak koristit americku taktiku, jedno pricaj a radi sto ti je ciniti i sto si namjerio

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Yehudi Fri 14 Oct - 17:25

Sirija - Page 36 Cut0CbkWAAAki_a

Turkish-trained fighters in Bashiqa to join operation to clear Daesh from Mosul

---------------------------------------------

Muda ti Muhamedova............pazi ti šta Turci treniraju za sukob sa

isis-om oko Mosula   Sirija - Page 36 1f602 

Pa nebi da ratuju protiv neke ozbiljne države i vojske koja ima

500 tenkova, avione i sl...............a komedije

No u ostalom sami su ih i naoružavali pa sada znaju čime ih napadti.

Čudi me jednostavno da jedna vojka ( Iračka ) uza svu " podršku " Amera, 

Turaka, Australaca, Engleza itd ne može izaći na kraj sa - isis - borcima. Sirija - Page 36 1f60b 
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Fri 14 Oct - 17:28

Leviathan2 wrote:
Yehudi wrote:1

------------------------------------------------------------------

Tako dakle. ja sam čitao o nekih 5000 ali vidim da će cifra biti i 10 000

islamista iz Mosula i okolice se sprema prebaciti u Siriju.

Neki su već stigli u Rakka,  "sa obiteljima " šta znači da sa sobom

vuku civile kao živi štit. 

Rusi i SyAF ih ne mogu bombati dok ne udju u Siriju iz Iraka ali ne mogu

virovati da Rusi neće zbombati pokoji konvoj, osobito ako vide da ovi vuku teže naoružanje,

tenkove, samohodke, topove rak, minobacače i sl.

Znače Ameri pripremaju teren da iračka vojska oslobodi Mosul a islamiste  

nastoje prebaciti u Siriju.  Očit se sprema napad na Deir Zor i ev. Palmiru opet.

Nadam se da će Rusi to satrati hotimice.

mislis da nece?, mislim da su konacno rusi poceli igrat bez rukavica dole, pa cak koristit americku taktiku, jedno pricaj a radi sto ti je ciniti i sto si namjerio

Ma sve se nadam da hoće ( i stvarno virujem da to i rade ) samo mi nemamo info

jer pola toga ne javljaju a mi pohvatamo samo parcijalno 

i to info koji plasira ova ili ona strana. Volio bih imati bliži uvid  drunken
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Fri 14 Oct - 17:38

Yehudi wrote:

Čudi me jednostavno da jedna vojka ( Iračka ) uza svu " podršku " Amera, 

Turaka, Australaca, Engleza itd ne može izaći na kraj sa - isis - borcima. Sirija - Page 36 1f60b 
ne more kuratz, ovo sa mosulom je komedija, iracka vojska zavrsila pripreme za ofenzivu i sad bi ko fol turcadija da se umijesa a nek ovi stoje po strani, u stvari trebaju turcadija saudi i ameri spasavat pulene jer ako iracka vojska oslobodi mosul, osjecat ce se izdanim,  s druge strane kad krene iracka vojska ima da pociste i turcadiju i bilo koga ko im se najde na putu, po nekim procjenama tamo je oko 65 irackih vojnika, jos nekih par tisuca policijskog kadra te oko 15.20 tisuca shitskih hasdi boraca, pa pojedu mopsul za par dana, ne znam jesi li primjetio koliko su vec puta ameri poklopili iracku vojsku kao slucajno kad su bili u nekoj naprednijoj fazi bitke sto je redovito omogucavalo izvlacenje daeshovaca iz podrucja, sad je cilj spizdit daeshovce za siriju a tamo ce im biti i grob, ne brigam da ih rusi nece docekati,  naime rusi dovlace i dodatne bombardere a i poklapa se dolazak kuznjecova te konacno prilagodjavanje iranske baze za operacije,
zamisli kad opletu po njima krstarecim projektilima i bombarderima, jebate nema kamen na kamenu da ostane, deir zour ne smije pasti kako su oni planirali i svezi toga su vec upucena pojacanja tamo i dodatno na0ruzanje a po nekim info sprema se i dostava oklopa padobranima, pa se cak shuska i o slanju nekih jedinica specnaza, al o tom potom, uglavnom, bitka ce biti da ce seve perje letit uokolo

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 18:05

nije o spašavanju "pulenova" , nego žele postaviti svoj utjecaj.. 

ISIS je već "potrošena roba", svatko želi postaviti svoje igrače na ISIS teritoriju. Turci žele svoje kanibale da vladaju ISIS teritorijem, Rusija želi Assada, a USA želi Kurde

Inače ove priče ISIS se povlači u Siriju, mislim tko je kriv SAA i Rusima što se ne ratuju sa ISISOm nego sa od Ruskih saveznika Turskim kanibalima, pa sada ISIS osjeća da im je sigurnije u Siriji i to na linijiu fronte sa Assadom nego u Iraku
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Fri 14 Oct - 18:10

dva brata wrote:nije o spašavanju "pulenova" , nego žele postaviti svoj utjecaj.. 

ISIS je već "potrošena roba", svatko želi postaviti svoje igrače na ISIS teritoriju. Turci žele svoje kanibale da vladaju ISIS teritorijem, Rusija želi Assada, a USA želi Kurde

Inače ove priče ISIS se povlači u Siriju, mislim tko je kriv SAA i Rusima što se ne ratuju sa ISISOm nego sa od Ruskih saveznika Turskim kanibalima, pa sada ISIS osjeća da im je sigurnije u Siriji i to na linijiu fronte sa Assadom nego u Iraku
joda, ima istine u tom sto zboris, no i mosul je prevruc za isis a amerima turcadiji i saudima ide taman da presele isis u siriju da zagorcaju zivot rusima i assadu,  turcadija naravno hoce svoj uticaj u iraku preko barzanijevih kurda skupa sa izraelom i amerima te bi kontrolirali i mosul, isil je sazvakana stvar ali uvijek daje dobru opciju i izgovor za americko itursko prisustvo u siriji,  mislim, isil je postao ko kurva koja je jebena na svakom partiju a bez nje nema partija

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 18:13

Leviathan2 wrote:
dva brata wrote:nije o spašavanju "pulenova" , nego žele postaviti svoj utjecaj.. 

joda, ima istine u tom sto zboris, no i mosul je prevruc za isis a amerima turcadiji i saudima ide taman da presele isis u siriju da zagorcaju zivot rusima i assadu,  turcadija naravno hoce svoj uticaj u iraku preko barzanijevih kurda skupa sa izraelom i amerima te bi kontrolirali i mosul, isil je sazvakana stvar ali uvijek daje dobru opciju i izgovor za americko itursko prisustvo u siriji,  mislim, isil je postao ko kurva koja je jebena na svakom partiju a bez nje nema partija
a tako nekako.. lako moguće da će Saudijska arabija preko svojih veza, pokušati nagovoriti ISIL na povlačenje prema Raqqi.. u okolici Raqqe mogu živjeti idućih 20godina, jer ih Rusi niti SAA neće dirati dok ne poraze kanibale, Turci će podržavati kanibale, Kurdi naravno nisu više ludi da ginu itd..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Fri 14 Oct - 18:22

treba pozuriti sa operacijama u Alepu jer kad stignu pojacanja kanibalima bilo bi dobro da je Alepo vec rijesen tako da taman te snage koje su tu bile angazovane,pozabave se sa tim pridoslim kanibalima

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 14 Oct - 18:26

dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:

a tako nekako.. lako moguće da će Saudijska arabija preko svojih veza, pokušati nagovoriti ISIL na povlačenje prema Raqqi.. u okolici Raqqe mogu živjeti idućih 20godina, jer ih Rusi niti SAA neće dirati dok ne poraze kanibale, Turci će podržavati kanibale, Kurdi naravno nisu više ludi da ginu itd..
vočarskim riječnikom, isil je bio namjerno zasađena podloga, a sad svatko pokušava cijepiti svoj navrtak
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Yehudi Fri 14 Oct - 18:59

Winter is coming wrote:treba pozuriti sa operacijama u Alepu jer kad stignu pojacanja kanibalima bilo bi dobro da je Alepo vec rijesen tako da taman te snage koje su tu bile angazovane,pozabave se sa tim pridoslim kanibalima

Ne more isis prići Alepu osim ako se presvuku u " fsa " ili kako se vež naziva ta izdajnička ( kolaboracionistička ) paravojska.

To je sigurno. Evo su iz pokrajine Mosul stigli 200 islamista i 400 žena i dice a kretali su se u nekoliko autobusa i desetak terenaca.

Odredište je Rakka ali su zasigurno dislocirani ka Deir ez Zoru ili na zapad ka fronti sa poturicama ( fsa i ostale paravojske koje su se

odlučile prodati Turcima ( u zamjenu za nenapadanje, opskrbu oružjem, uniformama, provijantom općenito )

Da je netko zbombao taj konvoj, bilo bi povike iz - cia - e kako su pobijeni civili.

Eto, tako Ameri planiraju preseliti oko 10 000 islamista iz Iraa na ratište u Siriju.

Mada je jako upitno TKO su ti ljudi ( civili i naoružani ) a ja ti kažem da su to SVE  redom STRANCI  

Niti su iračani niti sirijci već  Turkmeni, kineski Ujguri i ostala bratija janičarska

Sirija - Page 36 Kinezi
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Oct - 19:10

mutava baštarda wrote:
dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:

vočarskim riječnikom, isil je bio namjerno zasađena podloga, a sad svatko pokušava cijepiti svoj navrtak

nebih rekao da je namjerno zasađen, jednostvno su radikalni islamisti, imaju podršku među suintskom većinom u Siriji i sunitskom manjinom u Iraku, pojavili su se i to je to. 

imajte na umu da je prije godinu ipo dana, brat Erdogan otvoreno poslovao sa njima, i Turski ministri govorili da ih treba priznati kao državu, a od Clintonice mailovi izašli da "treba vršiti pritisak na Saudijsku arabiju i Katar da prestanu pomagati ISIL"

samo oni luđaci iz ISILa su se zajebali - napravili su terorističke napade po Turskoj pa su okrenuli Turke protiv sebe, i napravili terorističke napade po zapadu, pa okrenuli zapad protiv sebe. 

I onda uletili ludi Rusi, kao "idemo se boriti protiv ISILa", nije bilo puno pobune, a na kraju ispalo da niti Rusi ne diraju ISIS. 

Ono ISIS koriste svi. Turci, Ameri, Rusi, Assad, svakome od njih treba isis iz svojih koristi. 

Rusi i SAA prodaju priče da se bore protiv ISISa, a onda krše kanibale. Turci su poslovali sa ISISom sada ih gaze, Arapi vjerojatno jedini i održavaju neki kontakt sa njima.. za USA čak i Killary/Obama administraciju, ISIS više nije koristan, umjesto njih imaju i Kurde I Kanibale.. Turci imaju svoje kanibale itd.. itd

ISIS je postao višak svima, svamo svatko ga gleda iskoristi, ali meni se čini da ISIS više nikoga ne sluša..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 15 Oct - 11:49

car

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 15 Oct - 12:01

dva brata wrote:
mutava baštarda wrote:
dva brata wrote:
Leviathan2 wrote:

nebih rekao da je namjerno zasađen, jednostvno su radikalni islamisti, imaju podršku među suintskom većinom u Siriji i sunitskom manjinom u Iraku, pojavili su se i to je to. 

imajte na umu da je prije godinu ipo dana, brat Erdogan otvoreno poslovao sa njima, i Turski ministri govorili da ih treba priznati kao državu, a od Clintonice mailovi izašli da "treba vršiti pritisak na Saudijsku arabiju i Katar da prestanu pomagati ISIL"

samo oni luđaci iz ISILa su se zajebali - napravili su terorističke napade po Turskoj pa su okrenuli Turke protiv sebe, i napravili terorističke napade po zapadu, pa okrenuli zapad protiv sebe. 

I onda uletili ludi Rusi, kao "idemo se boriti protiv ISILa", nije bilo puno pobune, a na kraju ispalo da niti Rusi ne diraju ISIS. 

Ono ISIS koriste svi. Turci, Ameri, Rusi, Assad, svakome od njih treba isis iz svojih koristi. 

Rusi i SAA prodaju priče da se bore protiv ISISa, a onda krše kanibale. Turci su poslovali sa ISISom sada ih gaze, Arapi vjerojatno jedini i održavaju neki kontakt sa njima.. za USA čak i Killary/Obama administraciju, ISIS više nije koristan, umjesto njih imaju i Kurde I Kanibale.. Turci imaju svoje kanibale itd.. itd

ISIS je postao višak svima, svamo svatko ga gleda iskoristi, ali meni se čini da ISIS više nikoga ne sluša..
Sirija - Page 36 The%20Project%20for%20the%20New%20Middle%20East
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 15 Oct - 12:51

Earlier today, Turkey-backed militants began their operation to capture the 'apocalyptic' and ISIS-held town of Dabiq.
Moving towards this goal, the Turkey-backed militants that include Free Syrian Army factions as well as Islamist fighters have captured the village of Mazare' al-Kuwaiti.

jel to onaj dabiq o kojem pricaju njihove profecije,  imam osjecaj da bude zagnjojilo hrpa kozojeba tamo, saa i kurdi narucili kokice :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 15 Oct - 18:39

huti jebu i ne vade, ode saudi konvoj u 3picke materine, 40+kia

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 15 Oct - 18:50

NATO I BRITANCI POD UZBUNOM: Ruski nosač aviona i nuklearna krstarica krenuli u Sredozemno more (VIDEO)

Grupa se sastoji od teškog nosača aviona krstarice ’Admiral flote Sovjetskog Saveza Kuznjecov‘, teške nuklearne raketne krstarice ’Petar Veliki‘, velikih protivpodmorničkih brodova ’Severomorsk‘ i ’Viceadmiral Kulakov‘ i brodova za podršku“, navodi se u saopštenju.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:630181-NATO-I-BRITANCI-POD-UZBUNOM-Ruski-nosac-aviona-i-nuklearna-krstarica-krenuli-u-Sredozemno-more-VIDEO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming Sat 15 Oct - 19:26

dobar tajming

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi Sat 15 Oct - 20:08

Sirija - Page 36 1046373404

Sirija - Page 36 1025963961

Su-33s aboard the Admiral Kuznetsov 

Sirija - Page 36 1034690906

The Mig-29K all-weather carrier-based multirole fighter

Read more: https://sputniknews.com/military/201610151046373327-admiral-kuznetsov-deploys-to-mediterranean/
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming Sat 15 Oct - 23:42

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 16 Oct - 5:44

RayMabus wrote:

NATO I BRITANCI POD UZBUNOM: Ruski nosač aviona i nuklearna krstarica krenuli u Sredozemno more (VIDEO)

Grupa se sastoji od teškog nosača aviona krstarice ’Admiral flote Sovjetskog Saveza Kuznjecov‘, teške nuklearne raketne krstarice ’Petar Veliki‘, velikih protivpodmorničkih brodova ’Severomorsk‘ i ’Viceadmiral Kulakov‘ i brodova za podršku“, navodi se u saopštenju.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:630181-NATO-I-BRITANCI-POD-UZBUNOM-Ruski-nosac-aviona-i-nuklearna-krstarica-krenuli-u-Sredozemno-more-VIDEO
mediji su to popratili na svoj način. rezultat toga je da britanci zovu rusku ambasadu i pitaju ih zašto ih napadaju  lol!
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija